- Konu Sahibi socialscientist
-
Akıl değil de "para" mi demek istedi kiO yazdığınız okullardan birinden mezun bir mühendisin, beni işe alanlardan hiçbiri öyle ilkokul mezunu falan değildi
* Önceki işim adı tüm Avrupa'da bilindik bir şirketti, işe alan takım lideri PhD mühendis bir abiydi
* Şimdiki işim daha orta ölçekte bir şirket, sahibi ve CEOsu daha önce bilindik bir otomotiv şirketinde yöneticilik yapmış. Beni işe alan yine takım lideri abimiz de dünyaca bilindik bir şirkette teknoloji direktörlüğü yapmış bir mühendis
Allahın aşkına kalifiye işleri aşağılarken mühendisliğin adını kullanmayın yeminle cevap yazmaya mecalim yok....varoşça fikirlerinize örnek vermek için mimarlık yazın, tıp yazın başka şeyler yazın ama mühendislik yazmayın
Vallahi bu insan tam da böyle bir insan olduğu için bu yorumu yapmıştım zaten. Tişört isabet olmuş diye. Duygularıma tercüman oldunuz. Kendisi herşeyi kendi doğrularına göre çat çat yazıyor, birisi de ona tişörtün bilmediği anlamını söyleyince zoruna gitti. Niye kavga etsin isteyeyim ayrıca. Bununla övünmesi çok komikti sadece
Bana sizin başarınızı kıskandığı için ve kendisi sizden daha alt seviyede olduğu için bunu yediremiyormuş gibi geldi üzgünüm sizi kırmak için söylemiyorum..Merhaba hanımlar,
Ben Türkiye'nin herkes tarafından ilk 3'te sayılabilecek bir üniversitesinde araştırma görevlisiyim. Bölümümü birinci bitirdim ve daha öncesinde de üniversite sınavında ilk 500'e girmiş bir insanım. Etrafımdaki benle aynı derecede başarılı insanlara baktığımda benden kat kat fazla çalıştıklarını görüyorum. Kendimi süper zeka görmesem de ortalama bir zekaya sahip makul derece çalışan bir insan olarak görüyorum ki çevremdeki bir sürü insan aşırı zeki olduğumu düşünür, nişanlım hariç.
Nişanlım 2 yıllık özel üniversite mezunu, liseyi ailesinin okula yaptığı yardımlarla bitirmiş, kariyer olarak da benden şuan baya geride bir pozisyonda. Maaş olarak da. Şimdiye kadar onu her başarısında pohpohladım, asla kariyerin benden geride imasında bulunmadım. Özellikle dikkat ettim.
Ama beyefendi beni beğenmiyor. Sürekli işten geliyor ay sen ne yapıyorsun ki ben çalışıyorum modunda. Benim h.içi boş günüm var diye çalışmıyorum sanıyor galiba. Bir kaç kez kendi zekamla ilgili espiri yaptım, bir de ailesi bu kız fazla zeki oğlum falan dediler. Cevabı şu hayır sen zeki değilsin, çalışkansın sadece. Açıkça söylüyorum sen zeki değilsin.
Bu tavrına sinir oldum. Haksız mıyım? Nasıl ağzının payını versem bunun? Bir kaç kez söyledi takmadım. Ben ortadayım, her şey belli sonuçta. Ama devam edince sinirlerim zıpladı. Ha küçük bir not alanımda dünyanın en iyi 10 üniversitesinden birinden aldığım doktora kabulünü bu beyefendi için yaktım, yurtdışına gitmedim.
Kendi yaptığınız şeyler size dönünce böyle oluyormuş işte:)Mutsuzluğunuzu başka yere saçabilir misiniz rica etsem? Sizi tanımıyorum, nickinize ilk kez denk geldim. Bana olan takıntınızın sebebini anlamıyorum o yüzden. Zoruma giden bir şey de yok, bildiğim bir şeydi. Eşimle aramda herhangi bir problem de yok sizi mutlu edebilecek. Hayatım da gayet yolunda çok şükür iş güç yuvarlanıp gidiyoruz. Benden size ekmek çıkmaz. O yüzden iyi geceler diliyor ve gözardı ediyorum sizi.
O yazdığınız okullardan birinden mezun bir mühendisin, beni işe alanlardan hiçbiri öyle ilkokul mezunu falan değildi
* Önceki işim adı tüm Avrupa'da bilindik bir şirketti, işe alan takım lideri PhD mühendis bir abiydi
* Şimdiki işim daha orta ölçekte bir şirket, sahibi ve CEOsu daha önce bilindik bir otomotiv şirketinde yöneticilik yapmış. Beni işe alan yine takım lideri abimiz de dünyaca bilindik bir şirkette teknoloji direktörlüğü yapmış bir mühendis
Allahın aşkına kalifiye işleri aşağılarken mühendisliğin adını kullanmayın yeminle cevap yazmaya mecalim yok....varoşça fikirlerinize örnek vermek için mimarlık yazın, tıp yazın başka şeyler yazın ama mühendislik yazmayın
Merhaba hanımlar,
Ben Türkiye'nin herkes tarafından ilk 3'te sayılabilecek bir üniversitesinde araştırma görevlisiyim. Bölümümü birinci bitirdim ve daha öncesinde de üniversite sınavında ilk 500'e girmiş bir insanım. Etrafımdaki benle aynı derecede başarılı insanlara baktığımda benden kat kat fazla çalıştıklarını görüyorum. Kendimi süper zeka görmesem de ortalama bir zekaya sahip makul derece çalışan bir insan olarak görüyorum ki çevremdeki bir sürü insan aşırı zeki olduğumu düşünür, nişanlım hariç.
Nişanlım 2 yıllık özel üniversite mezunu, liseyi ailesinin okula yaptığı yardımlarla bitirmiş, kariyer olarak da benden şuan baya geride bir pozisyonda. Maaş olarak da. Şimdiye kadar onu her başarısında pohpohladım, asla kariyerin benden geride imasında bulunmadım. Özellikle dikkat ettim.
Ama beyefendi beni beğenmiyor. Sürekli işten geliyor ay sen ne yapıyorsun ki ben çalışıyorum modunda. Benim h.içi boş günüm var diye çalışmıyorum sanıyor galiba. Bir kaç kez kendi zekamla ilgili espiri yaptım, bir de ailesi bu kız fazla zeki oğlum falan dediler. Cevabı şu hayır sen zeki değilsin, çalışkansın sadece. Açıkça söylüyorum sen zeki değilsin.
Bu tavrına sinir oldum. Haksız mıyım? Nasıl ağzının payını versem bunun? Bir kaç kez söyledi takmadım. Ben ortadayım, her şey belli sonuçta. Ama devam edince sinirlerim zıpladı. Ha küçük bir not alanımda dünyanın en iyi 10 üniversitesinden birinden aldığım doktora kabulünü bu beyefendi için yaktım, yurtdışına gitmedim.
baska bir kompleksli de siz misiniz ben sizin mesajinizi begenmedim diye arayip bulup benim mesajlarimi begenmemissinizErkek için yaktığın kariyer fırsatında övdüğün zekanı kullanamamışsın ama..kusura bakma KK daki kadınlar dost gibi acı söyler..
siz benim mesajları mı mı Beğen miyorsunuz o yüzden mi sizin kini beğenmediğini düşündündünüz bence ağır kompleks örneği bu..göz ardı etseniz yeterli..neden aklınıza fikrinizi beğenmemiş olmam gelmedi şimdi baktım beni beğenmeyen diğer arkadaşa yapmamışım bu konu için diyorsunuz her halde öyle olsa onu da beğenmemem gerekmiyor mu..çok güldüm akşam akşam..neyse ben sizin yaşınızı sormayayım ağır işsiz olduğunuz kesin uğraştığınız şeye bakbaska bir kompleksli de siz misiniz ben sizin mesajinizi begenmedim diye arayip bulup benim mesajlarimi begenmemissinizyas kac 16 felan mi?
O kucuk not ne kadar zeki oldugunu gosteriyor kusura bakma....Merhaba hanımlar,
Ayril kurtul ya. Ne bu bagimliligin?Arkadaşlar bana akıl verin. Haddini güzelce bildirmek istiyorum. Kırıldığımı anlasın ama onu ezmeden nasıl yapabilirim bunu?
bayanın zekiyim gibi bir cümlesi yok mubayanın zekiyim dahiyim diye bir iddası yok ama gözle görülür gerçekler var, nişanlısının tavrının kırıcı olduğuna dertleniyor, üstün zekalı olmamıza gerek yok ama hangimiz aklımıza zekamıza düşüncemize değer verilmese, bu konuda bir ima yapılsa kırılmayız ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?