- 11 Şubat 2019
- 71
- 34
- 3
- 33
- Konu Sahibi Ciceksizguller
-
Seninki nasıl aranız nasıl.benimkine o kadar benziyor kiii
Karadenizli
Kv bana birşey demiyor. Sitem dahi etmedi.. Nişanlıma da söyledim gerekeni. Sana kızgın olduğum için kızacak yer aradım falan diyor ama bahane belli. Annesi sitem etmiş galiba ona.. Öyle düşünüyorum.. Allah hepimize kolaylık versin.. Biz kendimize ne düşünüyorsak karşımızdakine de aynı iyiliği düşünen insanlarız.bende doğulu bir insanla ewliyim..ve onlarda hem eş hem de kv izin alınarak bir yere gidilirmiş tabi ben yaşımda gereği hiç izin almadım sadece eşime haber edip gittim 1 sene çok zorlandım ama alıştı çok şükür..ama laf sokmaları war arada bir..Sana tawsiyem şimden tawrını koy ortaya ewlenince çok zorlanırsın.
Kv bana birşey demiyor. Sitem dahi etmedi.. Nişanlıma da söyledim gerekeni. Sana kızgın olduğum için kızacak yer aradım falan diyor ama bahane belli. Annesi sitem etmiş galiba ona.. Öyle düşünüyorum.. Allah hepimize kolaylık versin.. Biz kendimize ne düşünüyorsak karşımızdakine de aynı iyiliği düşünen insanlarız.
Ya helal olsun size, oğullarınız evliyse ne mutlu O gelinlere, eğer küçüklerse umarım evlendiklerinde de aynı fikrinizi devam ettirirsiniz her konuda.saklar veya ssklamaz kaynanayı dertleyen bi mevzu yok burda. 2 oğlum var benim de.. Bana ne gelinin gittiği yerden başında kocası var.
çok teşekkür ederim utandım şu anValla sizde asalet gördüm ben. En iyisini yaptınız. Susunca minnoş gelin olmuyoruz maalesef. Herkes haddini bilecek. Ben veya annem kv için nasıl konusamıyorsak o da bize yapamaz. Edep saygı karsılıklıdır Kvciğim çizgiden kayarsa zevkle yolu gösteririm. Oğlu da kusura bakmasın. Anasına fermuar cekmeyş bilecek. He bilmiyorsa da defolup gitsinler.
insan 7sinde neyse 77sinde de o olurmuş ya. Annem de öyle karışan bi insan değildir ona rağmen arada söylerim, anne sen bana yapılmasını istemediğin hiçbi şeyi x'e de yapma diye. Annem de emanetimiz o bizim aman iyi olsunlar bana da saygı göstersinler kendileri naparlarsa yapsınlar der.Ya helal olsun size, oğullarınız evliyse ne mutlu O gelinlere, eğer küçüklerse umarım evlendiklerinde de aynı fikrinizi devam ettirirsiniz her konuda.
İzin verme de ne oluyor çocuk mu sanki konu sahibikesin annesinden laf yemiştir o da sana dönüş yapmıştır.Ama annesine ben izin werdim diyip konuşmasına müsade etmeyebilirdi de nerdeeee....
Yooo direk kvden laf etmiş, sen cvp verince u dönüşü yapmış. Benim ablamın kv desi de böyleydi. İzinli izinsiz bir yere göndermezdi. Sonuç iki çocuğuyla boşanmayı göze alıp baba evine geldi. Sonra aynı evden ayrıldı eniştem ikisi yeni bi eve geçti. Ablsma hergün beddua ediomuş. Varsın etsin. Kızın burnundan geldi ilk iki senesi. Tek farkınız aynı evde oturmamanız. Ama inan karışan başka evden de karışıyor. İş kocada biter senin ki de anneci belli.Kv bana birşey demiyor. Sitem dahi etmedi.. Nişanlıma da söyledim gerekeni. Sana kızgın olduğum için kızacak yer aradım falan diyor ama bahane belli. Annesi sitem etmiş galiba ona.. Öyle düşünüyorum.. Allah hepimize kolaylık versin.. Biz kendimize ne düşünüyorsak karşımızdakine de aynı iyiliği düşünen insanlarız.
Bu iyi niyetleri, temiz düşünceleri tasiyacak insanlar değil karşınızdaki kv ve nişanlıniz. Annenize laf söylemesine deginmiyorum bile o apayri bir dava ancak genel olarak bahsedin annenize de durumunuzdan, endiselerinizden, aileyi nasıl degerlendiriyor fikrini alın.Kv bana birşey demiyor. Sitem dahi etmedi.. Nişanlıma da söyledim gerekeni. Sana kızgın olduğum için kızacak yer aradım falan diyor ama bahane belli. Annesi sitem etmiş galiba ona.. Öyle düşünüyorum.. Allah hepimize kolaylık versin.. Biz kendimize ne düşünüyorsak karşımızdakine de aynı iyiliği düşünen insanlarız.
Doğru olan da bu zaten haklısınız ama benim kv de çok çekmiş benim çektiklerim nolacak kafasında. Ben gelinimden hizmet bekliyorum kafasında . Annemden genç annem her işini kendi yapar.insan 7sinde neyse 77sinde de o olurmuş ya. Annem de öyle karışan bi insan değildir ona rağmen arada söylerim, anne sen bana yapılmasını istemediğin hiçbi şeyi x'e de yapma diye. Annem de emanetimiz o bizim aman iyi olsunlar bana da saygı göstersinler kendileri naparlarsa yapsınlar der.
Ben bu vericiliğimden dolayı inşallah kırılan taraf olmam diyorum :)) bana çok eziyet etti kayın ailem acısını bildiğim için daha da özenli olurum tanıyorum kendimi. Hatta bazen oğlum evlencem ben der, aman oğlum öyle yakınımda yöremde istemem mutlu olcağınız yerde yaşayın, kadınlara güzel davranılır gibi gibi atıyorum tohumları. İnşallah hayırlı insanlarla karşılaştırır Rabbim cümlemizi..
Ağzınıza sağlık.çok teşekkür ederim utandım şu an
Yani erkeklere bakıyorum da çoğu ailesine toz kondurmuyor, biz kadınlar genelde sinik kalıyoruz. E senin anan seni ne zorluklarla büyüttü de benimki beni hazır yetişmiş eğitilmiş mi buldu? Üstelik babamın o zamanki huysuzlukları ve iş yoğunluğu nedeniyle o canım annem ne çilelerle büyüttü bizi, kaynanam gibi ağzına bakan, şımartan bi kocası yoktu. Şimdi ben bu kadını meze yapar mıyım sana. Ki öyle olmasa bile yine de laf söyletmem. Benim kv haddini aşmaya çok meraklı bir kadın, bigün yine gazını almış saydırıyordu ki, "yeter, anneysen oğlunu doğurmuşsun benim annem değilsin, bana ne hakkın geçti de eziyetten başka böyle konuşma hakkı buluyosun kendinde? Sen bu çirkefliği kendi doğurduklarına yapabilirsin sadece tabi seni konuştururlarsa, yerse" demiştim. Ben çok nadir patlarım ve yok yere de çıkış yapmam eşim bilir bunu. Oğlunun da desteğini alıp beni azarlayıp ona dövdürcek ya, böyle hevesini kursağında bırakırım. Eşim de tabi bana seslenmeyince ağır hüzün yaşardı. Nevrotik midirler nedirler..
bir de böylesi var ne yazık ki. Aslında ben çektim çok canım yandı deyip hassas davranması lazım. Böylesine şeytan diyorum ben. Sanki siz mi eziyet ettiniz de size faturasını kesiyor. Eşiniz nasıl bir adam?Doğru olan da bu zaten haklısınız ama benim kv de çok çekmiş benim çektiklerim nolacak kafasında. Ben gelinimden hizmet bekliyorum kafasında . Annemden genç annem her işini kendi yapar.
İzin verme de ne oluyor çocuk mu sanki konu sahibi[/QUOT
orada ki '' izin verdim'' kelimesi konu sahibinin çocuk olduğunu göstermez tam aksine ''benim haberim war diyerek''nişanlısının annesine karşı savunması gerektiğini gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?