Nişanlımın tavrı

klasik laf. Kimse annen gibi o la maz.. Eş adayınla ilişkini gözden geçir. Gelecekte herşeye alınan bir kv var. Ve onu dinleyen eş adayın. Evlenirsen pişman olacaksın diye düşünüyorum
 
Sakladığınızi düşünmüş olabilir , laf arasında iyiyim yarın falan yere gideceğim diyebilirdiniz aslında , izin almak niyetiyle değil tabi. Sanki sizde saklamak gereği duymuşsunuz gibi geldi.
 
Bunların hepsi net sınırlarınız olmamasından kaynaklanıyor. Annesi bu saçma duruma alınmış bile olsa nişanlınızın bunu size söyleyecek cesareti bulamaması lazım. Çünkü bana bunu söyleyen adamın alacağı cevap "anana rapor verecek değilim" olurdu.
Ama siz akraba ziyaretinize bile laf söylemesine izin veriyorsunuz. Annesi annenize laf söylemiş susmuşsunuz. Size normal gelen ama normal olmayan daha nelere sustunuz kim bilir. Siz sustukça onlar tepenize çıkacak.
Kimsenin size ya da ailenize karışıp laf söylemesine izin vermeyin, evlenmek için de acele etmeyin.
 
Sen hala bu adamla evlenmeyi dusunuyor musun ?

Daha nisanliyken aileme laf solucekkkkk.... ve ben onun alyansini elimde takicammmmm !!!!

Ve evlenirsen, cok.cekersin kaynana ve oglundan anlattigin olay zaten gercek yuzlerini ortaya dokmus....

Artik kaynanadan izin alirsin bakkala giderken bile....
 
Sakladığınızi düşünmüş olabilir , laf arasında iyiyim yarın falan yere gideceğim diyebilirdiniz aslında , izin almak niyetiyle değil tabi. Sanki sizde saklamak gereği duymuşsunuz gibi geldi.
İstesemde saklanacak bir durum değil. Nişanlım biliyor zaten... Sadece babama söylememiştim. Telefonda idim babam geldi. Babama söylemeden telefonda kaynanama söylemek istemedim duyacaktı. Alınır diye düşündüm. Baba neticede. Nişanlım belki söylemiştir gerek yok dedim içimden öyle geçti
 
Halbuki sevmiş işte oğlun birini. Sende sev Ayırt etme evladından.. Mutlu olsunlar iste. İnsan kendi çocuğunun mutlu olmasını ister.. Çocuğumu mutlu etsin diye sen ona iyi ol. Aralarını hep sıcak tut.
Kendi ailelerimiz nasılsa başkalarını da öyle zannediyoruz. Malesef hayat o kadar toz pembe değil.. Kötü insanlarda var ve nedense hep iyilerin aklını çelip evleniyolar.. Hayatın kuralı dengesi bu demekki.. Ama hayatınız daha güzel olabilir kesin evlenicem demeyin gözlemleyin sıkıntı sezerseniz de burda paylaşın.. Tecrübe konusuyor burda..
 
Çok teşekkür ederim Tecrübelerinizi paylaştığınız için
 
Bırak kavgayı uzulmus kırılmış filan bile saçma ona neki sizden nereye gideceginizden siz baba evindesiniz kv ye ne ki evli olsanda ona ne bunlar işte geleceğin sinyalleri bunları es geçip yola devam edince sonra ne oluyor biliyormusun ya işte kocam değişti nisanliyken böyle değildi falan filan aslında gosteriyorlar biz nisnliyken takmadigimiZ için görmezden geliyoruz
 
Hesap vermek zorunda değilsin kimseye, yüz bulunca astarını istiyorlar çünkü. Wc ye giderken bile haber bekler oluyorlar. Tecrübeyle sabit.
 
Offff yine herşeyi bilmek isteyen herşeyi farklı yerlere çeken huzursuz kv ve onu idare edemeyen oglu
 
Annesi annenize laf ederken nasıl yuttunuz acaba? Çok sabırlıyımdır ama o sabrımdan yüz bulup kaynana gereksizi anneme laf etcek oldu, sen kimsin haddini bil kendine gel edepsiz, annem içşn böyle konuşma cesaretini nerden buldun bu eve sokmam seni dedim. Bu mevzuya gelene kadar orda haddini bildircektiniz. Bakın nişanlı paşa bey anneme hesap vermedin diye çemkiriyor.

O da ayrı bir mevzu.. Ben size ilerisini anlatayım.. Bu nazlı kaynana oğlundan çok yüz bulur, çok da ortalığı karıştırır. 2.koca olur başınıza. Evlilikten bi şey anlamazsınız. Oğlundan önce onu mutlu etmeniz gerekecek. 10 yıllık tecrübemle daha çok şey söylerim de bence ayrılmak için yeterli bu saydıklarım. Umarım doğru kararı verirsiniz.
 
Sakladığınızi düşünmüş olabilir , laf arasında iyiyim yarın falan yere gideceğim diyebilirdiniz aslında , izin almak niyetiyle değil tabi. Sanki sizde saklamak gereği duymuşsunuz gibi geldi.
saklar veya ssklamaz kaynanayı dertleyen bi mevzu yok burda. 2 oğlum var benim de.. Bana ne gelinin gittiği yerden başında kocası var.
 
Bana nişanlımın anlattığı olay şu. Annesi beni sormuş. O da napsın şuraya gitti demiş. Annesi hayal kırıklığı ile bana söylemedi diye sitem etmiş.
İyide buna hakkı yokki sitem edemez iyi niyetli düşünse sitem etmez zaten nişanlınin tavrida yanlış anne unutmuştur de geç yani dönmüş size hesap soruyor annene laf söylemesi oraya hiç girmiyorum zaten buna bidaha asla müsade etmeyin sağlam kaynanan var haberin olsun
 
bu konuyu yazan bayanın kalbi çok saf. Kaynanası ona aşırı iyi davranıyor ve gözünü boyamış. Zaten kendisi de dedi. Anneme laf söyleyince çok şaşırdım diye. Şok olup O an dili tutulmuş.


ay ben çok sinirlendim ya. Annenize laf etmiş kadınla nasıl çok iyi olabiliyorsunuz bende mi var bi tuhaflık.
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…