Nişanlımın tavrı

Bu daha fragman
Evlenince nasıl olacak allah bilir

Kız sen fragmanı izlemişsin filme ne kalmış. Kv adayının ne haddine? Nişanlına ne?
Benim anneme kv söylemediği bir sözü iftira atarak dile getirdi. O dilini ters cevirdim.ortalıgı ayaga kaldırdım. Kaç kuruşluk insanlar da anneme laf edecekler.
Ne hayırlı evlatsın yapıştıramamışsın cevabını! Şimdiden böyleyse bunun kınası dügünü var. Biriktirip iyice hakarete ceviri benden söylemesi.

Sana bir arkadaş tavsiyesi ne olursa olsun aileni ezdirme. Elli tane koca geçer kv geçer de arkanda bir tek anacığın durur.
Sen sen ol konusturma.

ay ben çok sinirlendim ya. Annenize laf etmiş kadınla nasıl çok iyi olabiliyorsunuz bende mi var bi tuhaflık.

Valla sizde asalet gördüm ben. En iyisini yaptınız. Susunca minnoş gelin olmuyoruz maalesef. Herkes haddini bilecek. Ben veya annem kv için nasıl konusamıyorsak o da bize yapamaz. Edep saygı karsılıklıdır Kvciğim çizgiden kayarsa zevkle yolu gösteririm. Oğlu da kusura bakmasın. Anasına fermuar cekmeyş bilecek. He bilmiyorsa da defolup gitsinler.

gelin ata binmisss ya kismet demis:) eskiden nisanli kiza boyle nikahlanmis gozuyle bakarlardi o aklima geldi

Neden annenizi ezdiriyorsunuz, vala kaynana maymana dinlemem anneme laf söletmem.Kaynanızı kötü niyetli buldum . İnsan der belki unutmuştur . Dalgınlığa gelmiştir. Sizin ki hemen surat aşmış . İşiniz zor.

Nişanlınızın annenizi araması lazım annenizin onu değil bence.

Nisanlilik bunun için var. Evliliğin cooook uzaktan mini provası ama bayağı mini yani. Uzaktan mini evlenince lebi derya..

Nezaketen nişanlına söylemişsin annesi babasına ne söylemek zorundasın ne de izin almak zorundasın. Benim bu tutumdan anladigim annesi ileriki hayatınıza karışacak. Gidip geldiğiniz yerlere karışacak. Hiç hoş bi tutum değil.

Size bir abla tavsiyesi vereyim mi? Bu yollardan geçmiş bir insan olarak. Sakın yüz verme ablacığım sakın ama sakın. Şimdi tolere edersen hep etmek zorunda kalırsın. Sen daha baba evindesin ha nezaketen ben şuraya gideceğim diye laf arası söylenir ama onlardan icazet almak zorunda değilsin ne şimdi ne de evlendikten sonra. Bir alışırsa burun sokmaya hep alışır. Ben yaptım çok pişmanım. Eltim çekti çizgisini, sağdan soldan duyar nerede olduklarını daha gık diyebilmis değil. Ama ben çekemedim hala eşimle benim her seyimize burnunu sokmayı marifet bilir. Nişanlına da açık açık konuş yaptığının yanlış olduğunu bilsin. Baktın hala devam ediyor otur ilişkini gözden geçir. Çarşambanın gelişi salıdan belli olur.

açık ve net kv sizin ondan izin almanızı weya nereye giderseniz gidin haber etmenizi istiyor.

Uzun uzun yazmayayım, boşanma ile sonuçlanıcak bı evliliğin ilk sinyalleri.
Nişanlınız ve ailesinin zihniyeti evlenince sizi kendi içlerinde onların kontrolü altında hayat sürmeniz.
Babanıza bile haber vermeden akrabanıza gidebiliyorsanız iki aile arasında uçurum var.
Ve siz baskı altına girmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…