Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım olay tam da bu sekil

Aynen zaten ondan cıkarmamıs bencede ama bastan da dedi bizı tanıstıranlara da demıs kullansın demem o esyaları kullanmazsa degıstırırız demıs
Çok yüz göz olunmuş ilerde sen kabul etmedin ben zorla eşya aldım gibi cümleler kurabilir. Bence siz madem cevap vermiyor ailenize de açıklayıp ayrılın. Daha iyilerini hakettiğinizi düşünüyorum. Sözünde durmayan adamla evlenmek bilerek lades demek olabilir

Aynen canım aılemlık bısey yok zaten ortada ailem hep destek olur sanırım o ailesine soylemıs bile yoksa ben aramazsam o arardı cuma gunlerı aramadı demekkı soylemıs

Olay sıcakken insan şok duygusu yaşıyor. Üzülemiyorsun, bir yandan da ona öfkeleniyorsun. Gelgitli duygular olabilir.
Bir de durum daha netleşmedi. Yani hiçbir şey yazmaması da bir ilginç. Sürüncemede bırakıyor. Kesin bir veda yapmadan ayrılmak kötü oluyor. İçinizden geçenleri anlatmanız, bitecekse de öyle bitirmeniz lazım. Yoksa uzun bir süre kendi içinde o adamla konuşacaksın. Şunu da deseydim, bunu da deseydim diyeceksin. İnsanın içinde kalıyor. Sen artık bir şey yazma, arama. Bence yeterince adım attın. Senin arayıp, mesaj atmadığını görünce dönüş yapabilir.

Canim bitirmiste olabilir cok fazla yuz goz olmuyım daha fazla kavga cıkmasın boyle bitsin diye de dusunmus olabilir

Aynen canım aılemlık bısey yok zaten ortada ailem hep destek olur sanırım o ailesine soylemıs bile yoksa ben aramazsam o arardı cuma gunlerı aramadı demekkı soylemıs
Kim? Annesi mi arardı seni?

Canim bitirmiste olabilir cok fazla yuz goz olmuyım daha fazla kavga cıkmasın boyle bitsin diye de dusunmus olabilir
Ama bu çok yakışıksız bir bitirme şekli. En azından arayıp, "olmuyor yapamıcaz ayrılalım" falan demeli. Böyle ergen gibi "beni arama" diyerek bitirmek çok ayıp. Ki sen onun evleneceği insandın, lisede çıktığı kız değilsin.

Ne bileyim canım ya ne yapmaya calısıyor dur bayramda ailemi aramazsa anlarım o zaman

Evet canım annesi arardı
ee bugün pazar. Taa cuma günü annesi aramadıysa daha ilk gün annesine söylemiş demek.

annesi de 5 para etmiyormuş ki kızın noldu diye sormamış.

yerinde olsam böyle birinden kurtuldum diye sadaka falan verirdim. Asla ardıma bakmam. Basta zor gelecek ama emin ol daha iyi olacaksin

Annesi beni cok sever ona dıcek lafım yok belki demedı de belki aralarında hallederler diye karısmak istemedı benim annemde aramaz mesela noldu diye yapı meselesi de olabilir oglanın kendi 5 para etmezlıgı

Evet canım annesi arardı
Hemen annesine mi yetiştirmiş?Ayy benim eski k.valide de beni arayıp ağzımı yoklamıştı. Ay küsmüsünüz siz bakim, gibi gıcık bir üslupla.Ben de kibarca bu ikimizin arasında, biz ikimiz çözmeliyiz dedim ve kadın buna acayip bozulmuş. Sonra oğulcuğunu doldurmuş. Oğulcuğu da "Annemi nasıl üzersin sen?" diye hesap sorunca, "Al anneni mutlu mesut yaşa, ben gidiyorum" dedim.

Annesi beni cok sever ona dıcek lafım yok belki demedı de belki aralarında hallederler diye karısmak istemedı benim annemde aramaz mesela noldu diye yapı meselesi de olabilir oglanın kendi 5 para etmezlıgı
Kuzum istediği kadar sevsin, oğlu ayrılık kararı verince bunlar 180 derece dönüş yapıyor.İstisnalar vardır, gerçekten adil ve vicdanlı insanları ayrı tutuyorum. Lakin sayıları az. Her şey bitince bir anda sen kötü oluveriyorsun, onlar kıymetli oğulcuklarına inanıyorlar.

Annesi belkide bu yuzden karısmak istememıstır aramadı cunku beni bende aramadım ya ne diye arıyım yani ama benim annem kus oldugumuzu bilmiyor o gun aramıs acmıs cuma gunu fitre vercek biri var mı diye annemde bı yaslı teyze gelmıs ona verelim diye bunu aramıs parayı falan yollamış hıc bısey de dememıs

Tabı benim annemde onu sever ama ayrılsak beni tutar normal olarak evlat ne kadar kotu olursa olsun senin evladın

eee konu bambaskaymıs su sekılde kesınlıkle guven verıcı degıl adam tabıkı

Ay nasıl cevap vermez ya ayrılık mesajına? Bir daha yoklayın whatsapp i, messenger i, sms i. Sonuna kadar destekliyorum bu duruşunu konu sahibi arkadaşım,doğrusunu yaptın bence.

Ay nasıl cevap vermez ya ayrılık mesajına? Bir daha yoklayın whatsapp i, messenger i, sms i. Sonuna kadar destekliyorum bu duruşunu konu sahibi arkadaşım,doğrusunu yaptın bence.
Adamı mı rahatsız edeyim gormustur illaki telefonum caldı mesgule aldı 3 defa mesajımda iletildi canım daha neyine bakayım anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…