- 1 Haziran 2019
- 219
- 195
- 103
- 33
- Konu Sahibi Derbeder10
-
Aynen canım olay tam da bu sekilevet ilk konuyu açışında çoğu şeyi yazmamış.
hatta millet düğün hazırlı sanmış da, konu düğün hazırlığı da değilmiş.
evet öncesinde konuşmuşlar adam demiş degistiririz.
adamın bir yere tayini çıkmış. Daha düğün tarihi belli değil.
adam demiş ben ne eşya koyacam şimdi buraya.
kız da demiş ki istersen al o eşyalarını kullan, evlenince zaten değişeceğiz. Eşyaları birlikte ortak bütçe ile alacagiz zaten.
adam da kizin suan parasi olmadigini bildigi icin demiş ki ya şimdi yardım et alalım, ya da bu eşyaları koyarsam değiştirmem gelip bu eşyalarda oturursun.
sonrasında da arama sorma beni demiş.
adam hicbir yönden güven vermedi bana
Çok yüz göz olunmuş ilerde sen kabul etmedin ben zorla eşya aldım gibi cümleler kurabilir. Bence siz madem cevap vermiyor ailenize de açıklayıp ayrılın. Daha iyilerini hakettiğinizi düşünüyorum. Sözünde durmayan adamla evlenmek bilerek lades demek olabilirAynen zaten ondan cıkarmamıs bencede ama bastan da dedi bizı tanıstıranlara da demıs kullansın demem o esyaları kullanmazsa degıstırırız demıs
Aynen canım aılemlık bısey yok zaten ortada ailem hep destek olur sanırım o ailesine soylemıs bile yoksa ben aramazsam o arardı cuma gunlerı aramadı demekkı soylemısÇok yüz göz olunmuş ilerde sen kabul etmedin ben zorla eşya aldım gibi cümleler kurabilir. Bence siz madem cevap vermiyor ailenize de açıklayıp ayrılın. Daha iyilerini hakettiğinizi düşünüyorum. Sözünde durmayan adamla evlenmek bilerek lades demek olabilir
Olay sıcakken insan şok duygusu yaşıyor. Üzülemiyorsun, bir yandan da ona öfkeleniyorsun. Gelgitli duygular olabilir.Aileme daha soylemedım ama onlar benim yanımda olur ben oyle ıcerıgını zaten anlatmam daha once ılıskılerımde de anlasamadık der gecerim sonucta ne bileyim ya uzgun desen degılım degılım desem yine degılım ıcım karmakarışık ama bana bir cumle bile yazmamıs adamında pesınden kosacak da degılım
Canim bitirmiste olabilir cok fazla yuz goz olmuyım daha fazla kavga cıkmasın boyle bitsin diye de dusunmus olabilirOlay sıcakken insan şok duygusu yaşıyor. Üzülemiyorsun, bir yandan da ona öfkeleniyorsun. Gelgitli duygular olabilir.
Bir de durum daha netleşmedi. Yani hiçbir şey yazmaması da bir ilginç. Sürüncemede bırakıyor. Kesin bir veda yapmadan ayrılmak kötü oluyor. İçinizden geçenleri anlatmanız, bitecekse de öyle bitirmeniz lazım. Yoksa uzun bir süre kendi içinde o adamla konuşacaksın. Şunu da deseydim, bunu da deseydim diyeceksin. İnsanın içinde kalıyor. Sen artık bir şey yazma, arama. Bence yeterince adım attın. Senin arayıp, mesaj atmadığını görünce dönüş yapabilir.
Kim? Annesi mi arardı seni?Aynen canım aılemlık bısey yok zaten ortada ailem hep destek olur sanırım o ailesine soylemıs bile yoksa ben aramazsam o arardı cuma gunlerı aramadı demekkı soylemıs
Ama bu çok yakışıksız bir bitirme şekli. En azından arayıp, "olmuyor yapamıcaz ayrılalım" falan demeli. Böyle ergen gibi "beni arama" diyerek bitirmek çok ayıp. Ki sen onun evleneceği insandın, lisede çıktığı kız değilsin.Canim bitirmiste olabilir cok fazla yuz goz olmuyım daha fazla kavga cıkmasın boyle bitsin diye de dusunmus olabilir
Evet canım annesi arardıKim? Annesi mi arardı seni?
Ne bileyim canım ya ne yapmaya calısıyor dur bayramda ailemi aramazsa anlarım o zamanAma bu çok yakışıksız bir bitirme şekli. En azından arayıp, "olmuyor yapamıcaz ayrılalım" falan demeli. Böyle ergen gibi "beni arama" diyerek bitirmek çok ayıp. Ki sen onun evleneceği insandın, lisede çıktığı kız değilsin.
ee bugün pazar. Taa cuma günü annesi aramadıysa daha ilk gün annesine söylemiş demek.Evet canım annesi arardı
Annesi beni cok sever ona dıcek lafım yok belki demedı de belki aralarında hallederler diye karısmak istemedı benim annemde aramaz mesela noldu diye yapı meselesi de olabilir oglanın kendi 5 para etmezlıgıee begin pazar. Taa cuma günü annesi aramadıysa daha ilk gün annesine söylemiş demek.
annesi de 5 para etmiyormuş ki kızın noldu diye sormamış.
yerinde olsam böyle birinden kurtuldum diye sadaka falan verirdim. Asla ardıma bakmam. Basta zor gelecek ama emin ol daha iyi olacaksin
Hemen annesine mi yetiştirmiş?Ayy benim eski k.valide de beni arayıp ağzımı yoklamıştı. Ay küsmüsünüz siz bakim, gibi gıcık bir üslupla.Ben de kibarca bu ikimizin arasında, biz ikimiz çözmeliyiz dedim ve kadın buna acayip bozulmuş. Sonra oğulcuğunu doldurmuş. Oğulcuğu da "Annemi nasıl üzersin sen?" diye hesap sorunca, "Al anneni mutlu mesut yaşa, ben gidiyorum" dedim.Evet canım annesi arardı
Kuzum istediği kadar sevsin, oğlu ayrılık kararı verince bunlar 180 derece dönüş yapıyor.İstisnalar vardır, gerçekten adil ve vicdanlı insanları ayrı tutuyorum. Lakin sayıları az. Her şey bitince bir anda sen kötü oluveriyorsun, onlar kıymetli oğulcuklarına inanıyorlar.Annesi beni cok sever ona dıcek lafım yok belki demedı de belki aralarında hallederler diye karısmak istemedı benim annemde aramaz mesela noldu diye yapı meselesi de olabilir oglanın kendi 5 para etmezlıgı
Annesi belkide bu yuzden karısmak istememıstır aramadı cunku beni bende aramadım ya ne diye arıyım yani ama benim annem kus oldugumuzu bilmiyor o gun aramıs acmıs cuma gunu fitre vercek biri var mı diye annemde bı yaslı teyze gelmıs ona verelim diye bunu aramıs parayı falan yollamış hıc bısey de dememısHemen annesine mi yetiştirmiş?Ayy benim eski k.valide de beni arayıp ağzımı yoklamıştı. Ay küsmüsünüz siz bakim, gibi gıcık bir üslupla.Ben de kibarca bu ikimizin arasında, biz ikimiz çözmeliyiz dedim ve kadın buna acayip bozulmuş. Sonra oğulcuğunu doldurmuş. Oğulcuğu da "Annemi nasıl üzersin sen?" diye hesap sorunca, "Al anneni mutlu mesut yaşa, ben gidiyorum" dedim.
Tabı benim annemde onu sever ama ayrılsak beni tutar normal olarak evlat ne kadar kotu olursa olsun senin evladınKuzum istediği kadar sevsin, oğlu ayrılık kararı verince bunlar 180 derece dönüş yapıyor.İstisnalar vardır, gerçekten adil ve vicdanlı insanları ayrı tutuyorum. Lakin sayıları az. Her şey bitince bir anda sen kötü oluveriyorsun, onlar kıymetli oğulcuklarına inanıyorlar.
eee konu bambaskaymıs su sekılde kesınlıkle guven verıcı degıl adam tabıkıevet ilk konuyu açışında çoğu şeyi yazmamış.
hatta millet düğün hazırlı sanmış da, konu düğün hazırlığı da değilmiş.
evet öncesinde konuşmuşlar adam demiş degistiririz.
adamın bir yere tayini çıkmış. Daha düğün tarihi belli değil.
adam demiş ben ne eşya koyacam şimdi buraya.
kız da demiş ki istersen al o eşyalarını kullan, evlenince zaten değişeceğiz. Eşyaları birlikte ortak bütçe ile alacagiz zaten.
adam da kizin suan parasi olmadigini bildigi icin demiş ki ya şimdi yardım et alalım, ya da bu eşyaları koyarsam değiştirmem gelip bu eşyalarda oturursun.
sonrasında da arama sorma beni demiş.
adam hicbir yönden güven vermedi bana
Adamı mı rahatsız edeyim gormustur illaki telefonum caldı mesgule aldı 3 defa mesajımda iletildi canım daha neyine bakayım anlamadımAy nasıl cevap vermez ya ayrılık mesajına?Bir daha yoklayın whatsapp i, messenger i, sms i. Sonuna kadar destekliyorum bu duruşunu konu sahibi arkadaşım,doğrusunu yaptın bence.
Üzüldüm ve kesinlikle sizi haklı buluyorum. Ben de kullanmak istemezdim, benim zevkim değil ve beraber almışlar. Bana dokunurdu şahsen.Yok canım
Aynen canım bana da dokundu zatenÜzüldüm ve kesinlikle sizi haklı buluyorum. Ben de kullanmak istemezdim, benim zevkim değil ve beraber almışlar. Bana dokunurdu şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?