Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım o kıza hersey yapılmış ben sesimi cıkarmadım kıymete binmedim zaten suan herkes onune bakıyor barısmak istediğini sanmam yoksa bana neden cevap vermesin
Boşver canım ya ucuz kurtulmuşsun, sen çeyizini yapmaya devam et. Başka biriyle yeni ev dizersin inşallah ❤

ıyı oyleyse kucumsedıgınız akıllardan ustun aklınızla sıze mutluluklar

Bence biraz arayıp mesaj atma.Buyuk olasılıkla Ankara'ya tayin gördüğü için içinde kelebekler ucusuyordur.Yeni başlangıçlara daha bir heveslidir
Aynen ankarada kabul edecek kız bulurum diye düşünmüştür hatta. Ama bulamayacak kim kabul eder ki

ıyı oyleyse kucumsedıgınız akıllardan ustun aklınızla sıze mutluluklar

Küçümsemek için yazmadim, böyle bir şeyi kabul eden birisi çok yanlış düşünüyor anlamında yazdım. Siz de gelinlikle resim koymuşsunuz, siz kabul eder miydiniz hayaller üstüne böyle bir evde yasamayı

aldiği eşyalar bekarliginda aldiği eşyalar değil ki.
diğer nişanlısıyla gidip seçip ev dizmiş.
içinde oturup oturmaması farketmez ki.
kız kaşığına kadar aldırmış damat beye.

sizinki gibi bir durum olsa, mesela ben de eşinin bakarken aldığı halıları falan kullandım yani. Hali almıştım, yenisini almayalım bir müddet bunu kullanalım sonra degistiririz dedi. Kabul ettim tabiki. Ama başkasıyla birlikte seçerek dizdiği evde katiyyen oturmazdım.

aslında konu bu da değil. Burda daha önce konuşmuşlar, kızcağız demiş ben beyaz eşyaları kullanırım. Digerlerini yenileriz. Beyefendi kabul etmiş. Şimdi yumurta kapıya dayanınca beni arama etme demiş. Açıkçası bunu yapan adam yarın evlenince verdiği hicbir sözü tutmaz gibi geliyor bana. Ben damat beyi hiç sevmedim.

Ya buyuksehır kızları daha uyanık olur ben bile kabul etmedim ufacık memlekette kim kabul etcek ne hali varsa gorsun

Söyle söyleyeyim, hangi fedakarlığın değeri bilindi ki bu eşyaları kullanmanın değerini bilsin.

Ya bu kız da bana masraf olmasin diye eşyaları kabul etti Allah razı olsun demeyecek. Beyaz eşyaları kabul etti sağolsun diyot mu? Sıfır yatak odasını napayım şimdi diyor? Hepsini de kabul etsen Sıfır eşyaya oturdu daha ne istiyor diyecek. O zaman ne anlamı kaldı fedakarlığın

Aynen ankarada kabul edecek kız bulurum diye düşünmüştür hatta. Ama bulamayacak kim kabul eder ki
Bilmiyorum farkında mısınız ama ortada zaten bir düğün tarihi,planı yokmus...bazı kişilerin ilişki yaşama şekli nisanliliktir. Niyetlerinin ciddi olduğunu karşı tarafa gösterirler hesapta...adamın sözüne gidiyorsun nisanında kız baska ....düğünunde başka kız!!

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Böyle pamuk ipliğine bağlı gibi bir anda bitmesi üzücü. İnsan ikilemde kalıyor, devam etsem de böyle basit meselelerde ayrılığı öne mi sürecek diye. Güvenin sarsılıyor.
Hakkında hayırlısı olsun. Şu an nasıl bir durumdasın, ailenin tepkisi nasıl?

Aileme daha soylemedım ama onlar benim yanımda olur ben oyle ıcerıgını zaten anlatmam daha once ılıskılerımde de anlasamadık der gecerim sonucta ne bileyim ya uzgun desen degılım degılım desem yine degılım ıcım karmakarışık ama bana bir cumle bile yazmamıs adamında pesınden kosacak da degılım

ya bide konudan bağımsız olarak şöyle dusunuyorum.
birisiyle nisanliyken sevip begendigin yatakta, şimdi başkasının girip yatmasını beklemek karsidakine saygısızlık değil mi?

sanki o gitti sen gel demek gibi. O kadar eş değişiyor, bir yatak da değişsin bir zahmet.

niyeyse ben salondu koltuktu falan neyse de, yatak odası bana aşırı saygısızlık geliyor. Teklif bile edilmemesi gerek bana göre.

düşünün yatak odasını kız alsa, son anda düğün iptal olsa, kadın gitse yeni nişanlısına ben senden öncekine zaten almıştım. Onu kullanalım dese erkek kabul eder mi? Bence etmemeli bilemiyorum

konu sahıbı akıl almak ıstedıgı konuyu ılk konuda oldugu gıbı yazacak ozaman
sahsen aradakı hıc bır yorumu okumam ben hersey konu acılırken yazılmıstır dıye ılk konuyu baz alırım
konuya gore yaptıgım yorum bu arada konu sahıbı anektot paylasmıs konunun seyrını degıstırecek seyler paylasmıs demek kı 37 sayfayı tek tek okuyamayacagımıza gore :) bazı seylerı actıgı konuya eklesın

sımdı konu sahıbı adamın onceden nısanlandıgını esya alındıgını da bılerek nısanlanmıs yıne hakkı yok bence ama yıne arada yorumda yazdıysa bılmedıgım bırsey varsa mesela adam demısse sen ıstersen degıstırırız sonra yan yatmıssa ozaman konu sahıbı haklı derım

Bu masraf olmasın diye edıcek sanırım pıntıde degil sastım kaldım evet benim dogum gunumde gelmedi ama bir koli hediye yolladı mezuniyetıme gelmedi ama mezuniyet hediyesi telefon aldı yani pinti desem degil pinti olsa bunları da yapmazdı belkide benden bıktı

Yazdım konuya bastan beri once alalım dedi sonra yan cızdı zaten konunun basından beri o yazılıydı

Böyle ince düşünen nerdeee... İnsanlar kurnaz, ne yapıp ederim de eşyaları kullanmayı kabul ettiririm derdinde. O eşyaları 2 yıl beklemiş olması bile bir abes. Elden çıkarabilirdi ama belki bir sonraki kız kabul eder diye çıkarmamış.

ben konuya gore yorum yazdım konuda sadece yazılan eskıden aldıgı esyaları kullanmak ıstemıyorum hepsını yenılesın seklınde
aradakı 37-38 sayfayı okumak zorunda da degılız taktır edersınız kı
konuda dese kı nısanlım esyaları ıstersen degıstırırız dıye soz verdı ama gerı sozunu tutmadı tamam haklısın derım bır cacık olmaz adamdan derım actıgı konuda boyle cumle okumadım
hatta dusundum ya kadın adamın onceden nısanlanıp esya aldıgını bıle bıle nısanlanıyor oyleyse baskasının sevdıgı nısanlandıgı adamla nısanlanmasın ne mana dıye dusundum eger ınce ve onemlı ayrıntılar varsa konunun ılk acılısında belırtılsın muneccın degılım

Aynen zaten ondan cıkarmamıs bencede ama bastan da dedi bizı tanıstıranlara da demıs kullansın demem o esyaları kullanmazsa degıstırırız demıs

Yok canim bastan kullanmam dedim o da kabul etti yazmıs tim sen dikkat etmemıssın herhalde ayrıntıya

evet ilk konuyu açışında çoğu şeyi yazmamış.
hatta millet düğün hazırlı sanmış da, konu düğün hazırlığı da değilmiş.
evet öncesinde konuşmuşlar adam demiş degistiririz.
adamın bir yere tayini çıkmış. Daha düğün tarihi belli değil.
adam demiş ben ne eşya koyacam şimdi buraya.
kız da demiş ki istersen al o eşyalarını kullan, evlenince zaten değişeceğiz. Eşyaları birlikte ortak bütçe ile alacagiz zaten.
adam da kizin suan parasi olmadigini bildigi icin demiş ki ya şimdi yardım et alalım, ya da bu eşyaları koyarsam değiştirmem gelip bu eşyalarda oturursun.

sonrasında da arama sorma beni demiş.

adam hicbir yönden güven vermedi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…