- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
- Konu Sahibi Derbeder10
-
Aslinda ilk mesajina yazsa da taksit taksit konusmak zorunda kalmasakKonusahibi dünden beri bunu anlatmaya çalışıyor. Düğün tarihi belli olmadan eşya isteyen nişanlı problemi var ortada.
Oturmayacağız diyor , bi' önceki sayfaya yazmış Konu sahibi.Evde hakki olmayacak diye dusunmuyorum ben,o evde konu sahibi de oturacak,bu da evlilik suresince maddi menfaat saglamak oluyor bir yerde. Kira odemeyecek.
Hala hiçbir cevap yok muAksam aradım 3 kez acmadı kızlar sonra mesaj attım baktım donmedı bende merak etme barısmak istemıyorum aksine tamamen bitirme niyetindeyım dedim ve ıcımden gelenleri yazdım ben bunca zaman senin ne basını yere eydırdım ne senin sozunun ustune soz soyledım dedim anneni annen babanı baban bildim bırgunden bırgune seni kırmadım kotu soz soylemedım saygısızlık etmedim seni kırmadım dedim sen bana bı esyayı cok gordun dedim dusunmedın ben o kızı dusunerek aldıgım esyayı bu kız nasıl kabul etsin demedin dedim daha neler neler yazdım ama ne tek bir cumle mesaj ne bir arama gelmedi kızlar ne kadar haklı oldugumu ayrılma kararımın ne kadar dogru oldugunu bırkere daha anladım
Sen nasıl eşyaların hepsini alamıyorsan o da 0 eşya varken sana tekrar eşya alamayabilir. Seviyorsan bunlar sorun olmamalı. Eşyalar için de borca girerse evlendikten sonra sen zorlanacaksın yine.Esyaların hepsini ben alamam durumum yok evıde cok once almıs zaten hala borcunu oduyo ki durumu da musaıt hem borc odemeye hem esya almaya. Esyaları da o kız gıbı hepsini sen al demedim ortak alalım dedim ona alabiliyorsa banada alabilir bence
Ben eski nisanliya alinan esyalarin uzerinde oturmak istemezdim..Teklif dahi edilmesi hos degil bence. Esya gozuyle bakmayin olaya.Sen nasıl eşyaların hepsini alamıyorsan o da 0 eşya varken sana tekrar eşya alamayabilir. Seviyorsan bunlar sorun olmamalı. Eşyalar için de borca girerse evlendikten sonra sen zorlanacaksın yine.
Bir de sen mesela çalışıyor musun? Evin geçimine destek olacak mısın?
Ben 0 eşya varken asla tekrar aldırmam
Bulunduğumuz ilde sosyal alanlar var belediyenin yaptığı. Açık hava salonları. Muhtar ile konuşup orayı ayarladım. Elektrik su her şey var. Sadece sandalye kiralıyorsunuzMerhaba, konuyla alakasız olucak ama ucretsiz alan dediginiz mekanlari merak ettim. Benimde ihtiyacim olabilirde öğrensem fena olmaz
Baştan ipleri vermesin,ortak alabilir ama tamamını neden alsın ki evlenmeden almış olduğu evde de evlenince bir hakkı da olmaz.Erkekere acırsan acınacak duruma gelir.Bence beni arama diyen erkeğin ASLA peşinde koşmamalı .Net!Adam ev almis kredi oduyorsa siz de gidip esyalari alin bari,hayat musterek.
Yok canımHala hiçbir cevap yok mu
Erkeklere acidigimdan degil. Kadin olunca kadini hakli goremem,erkek olsaydim da yine kendimi hakli gormeyecektimBaştan ipleri vermesin,ortak alabilir ama tamamını neden alsın ki evlenmeden almış olduğu evde de evlenince bir hakkı da olmaz.Erkekere acırsan acınacak duruma gelir.Bence beni arama diyen erkeğin ASLA peşinde koşmamalı .Net!
Barışmak isterse beyaz eşya dahil herşeyi satsın öyle barışın. Ve kesinlikle yazmayın. Ben eşinin bekarlık eşyalarını dahi istemedim. Tek yaşıyordu ama ben yeni gelinim gerek yok evimde. Herkes sıfırdan alıyor eşyasını. Neden beyaz eşyayı falan kabul ettin. Sen taviz verince o da yüz bulmuş. Ayrıca eşyaları da ortak öderiz deme, diğer kıza alırken almış senin o kadar değerin yok mu? Sana da aliversin veya ikiniz de önünüze bakin. Ben damadı sevmedimSuan zaten ayrıldık kızlar ne bir mesaj ne bir arama ne bir ses ne bir seda yanı. Aradım acmadı bende artık istemiyorum acık asi ufacık bir esya yuzunden anlasmazlık girdi aramıza alıcagı bir mobilya bir yatak odası 10 bin lira ki yarı yarıya alalım dedim evlilikten once olan ev benim guvencem degil ama evlenince bende calısıp destek olucam İcin birlikte oducektık yani acıkcası is esya para puldan cıkalı cok oldu is birazda anlayıssızlıga ve vurdumduymazlıga geldi 3 gun oldu ne bir arama ne bir mesaj seven insan boyle mi yapar bulunur bir care derdı takındığı tavır hıc hos degil uzun uzadıya dusundum konuyu ve dedıgım gibi is esyadan paradan puldan tamamen cıktı
Yok canım suan doguda ve misafirhanede kalıyor benim 25 onun 28D Derbeder10 yaslariniz kaç ? Nisanlin şu an kiminle yaşıyor ailesi ile mi?
Aynen canım o kıza hersey yapılmış ben sesimi cıkarmadım kıymete binmedim zaten suan herkes onune bakıyor barısmak istediğini sanmam yoksa bana neden cevap vermesinBarışmak isterse beyaz eşya dahil herşeyi satsın öyle barışın. Ve kesinlikle yazmayın. Ben eşinin bekarlık eşyalarını dahi istemedim. Tek yaşıyordu ama ben yeni gelinim gerek yok evimde. Herkes sıfırdan alıyor eşyasını. Neden beyaz eşyayı falan kabul ettin. Sen taviz verince o da yüz bulmuş. Ayrıca eşyaları da ortak öderiz deme, diğer kıza alırken almış senin o kadar değerin yok mu? Sana da aliversin veya ikiniz de önünüze bakin. Ben damadı sevmedim
esyaları ıstememenız sacma degıl mı
mesela bızım burda kızlar dogdugu zaman ceyızı yapılmaya baslanır esımden once bırıyle sozlenmıstımesım bana genclıgınde yapılan ceyızlerı ıstemıyorum belkı eskı sozlunle hayaller kurdun dese ya yuru gıt hastamısın der evlenmez ayrılırdım
hanı desenız kı evlenmıs ayrılmıs evdekı esyaları kullanmayacagım haklısınız derım
yahu yepyenı kutusundan cıkmamıs esyalar nıye durup dururken ev almıs borca gırmısken sırf kıskanclıgınız yuzunden yenısını alsın
ben olsam bende almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?