Nişanlımla ev sorunu.

Peki 750 tl ile ev geçindirilemeyeceğini hesaplayabilecek olan nişanlınız bu durumda sizin maaşınıza güveniyor sonucu çıkmıyor mu sizce de buradan ?

Bu sitede benzer durumda olan çok üyenin konusu var. Yeni doğum yapmış ancak borçları yüzünden ücretsiz izin alamayacaklarını yazan çok üye mesajı okudum sitede.

Yarın çalışamayacak durumda olsanız işler hepten sarpa saracak.

Yol yakınken ev alma fikrini evliliğinizin ilerleyen yıllarına erteleyin derim naçizane.

hep ev borcu mu ödeyeceksiniz? bu nasıl gelecek planı?
siz en iyisi yarın konuşacağınız zaman niyetini anlamak için evlenince işi bırakacağınızı, en kısa zamanda anne olmak istediğinizi söyleyin. bakalım ne diyecek?

böyle saçma iş mi olur allah aşkına bu ne dediğim dedik tavırlar. madem borcuda siz ödüyorsunuz ne üstlerine vazife karışmak. ama nişanlın hatalı nasıl izin veriyor ki. şimdiden bunlara izin verip senin fikirlerini önemsemeyen bi insan ilerde ne yapar allah bilir. 4 gündürde aramıyormuş. hem suçlu hem güçlü. iyi düşün derim ben ileri düşün

evet ödüyorum bir yıl belki daha uzun süre daha ödeyeceğim.
eğer evi üzerinize yani eşinizle sizin üzerinize almayacaksanız niye borcunu ödüyorsunuz ki?
işten çıkın, çocuğunuzla ilgilenin daha iyi. en azından biraz olsun rahatlarsınız.

eğer evi üzerinize yani eşinizle sizin üzerinize almayacaksanız niye borcunu ödüyorsunuz ki?
işten çıkın, çocuğunuzla ilgilenin daha iyi. en azından biraz olsun rahatlarsınız.
birincisi eşime güvenmiyorum kızım ve kendim için çalışıyorum ...
ikincisi işten çıkınca kızımın ihtiyaçlarından kısıyorum... sonuçta büyüdükçe masrafı da büyüyor.
birde eşimin eline bakmak istemiyorum ...

bayrampasayı ıyı bılırım
hatta oralıyım :)
sonuc olarak yenı ev nerede olacaktı?

yeni bi ev bakarken senin ve ailenin fikrini nasil almazlar? gerci ilkinde de size danisan olmamis.. boyle bencil dusunen insanlarla istedgn hicbiseyi ozgurce yasayamazsin..

yeni evde bayrampaşada olucaktı.
valla sen esereklı degılsınde arkandan neden bu sekılde ıs cevırmısler anlamadım
bayrampasada hatrı sayılır ev fıyatları malum cıdden cok sısık durumda(nesı varsa)
ne yapmayı dusunuyorsun , aılen ne dıyor bu duruma?
boşnak filanlar mı buarada

arnavutlar canım. yarın buluştuğumuzda ev almak istemediğimi kiraya çıkmanın daha mantıklı geldiğini ve kesinlikle bayrampaşa oturmak istemediğimi söylüycem otursun düşünsün ben bu işte yokum diyosa da biter bu iş

niyetlerini asla bilemezsiniz.. ama madem nişanlınız ailesini bu kadar dahil ediyor meseleye sizde babanızla konuştuğunuzu belirtin görüşmeye gittiğinizde babam niyetinizin iyi olmadığını düşünüyor birlikte yaşamak için oyuna getirilmeye çalıştığımı düşünüyor o yüzden de eğer ev alınacaksa başka bir semtten alınmasını istiyor falan deyin..nasıl olsa herşeyi göze aldım diyorsunuz görüşmeye giderken....
ev meselesinden insan sevdiğinden vazgeçer mi diyenler olmuş ..bakalım bu şekilde bir konuşma yaparsanız sevdiğiniz sizden vazgeçecek mi?

eğer sen arnavut degılsen ısın zor ben sana o kadar soylıyım
zorlar

eğer sen arnavut degılsen ısın zor ben sana o kadar soylıyım
zorlar

arnavut değilim. evet zor olduklarını biliyorum ama nişanlım okumuş görmüş geçirmiş bir insan onun işleri kolaylaştıracağını umuyordum.

vazgeçerse yıkılıcam. kendimi nasıl toparlıycam daha şimdiden buna hazırlıyorum kendimi

arkadaşınızın başına gelen sizin başınıza gelmesin.
borç bitince zaten anlaşamıyorduk deyip kızınızla sizi sokağa atmasınlar.
hiç ödemeyin, kızınızın ihtiyaçlarını karşılayın, bankada adınıza hesap açın oraya yatırın.

Reactions: anu
Sakin böyle bir şeyi kabul etme. İleride basın ağrır, abla açar bir muvazaa nedeniyle tapu iptal ve tescil davası uğraşır durursunuz. Usulüne uygun yapılması gerekli her şeyin. Paranız varsa alın ev yoksa başkası üzerine ev felan almayın sakin. Ne kardeşler görüyorum mal yüzünden birbirine düşen. Para söz konusu olunca babana bile güvenme.

vazgeçerse yıkılıcam. kendimi nasıl toparlıycam daha şimdiden buna hazırlıyorum kendimi

yazdıklarınızdan anladığım sizin tek başınıza o aileyle başedemeyeceğiniz.. daha önce semt olayını, küçük evi, kabul ettirdikleri gibi yarın buluştuğunuzda nişanlınız bu yeni evi de kabul ettirmeye çalışacak size..
ilişkiler fedakarlıkta gerektirir ve bunun karşılıklı olması gerekir.. bu sefer fedakarlık yapması gereken kişinin o olduğunu söyleyin.. kestirip atarsa zaten bu sizi gelecekte yaşayacaklarınızdan korumuş olur..
teşekkür edin kendisine evlenmeden nasıl bir zihniyette olduğunu size gösterdiği için..

siz ölçelim demeseniz evin alınmaktan vazgeçildiğini bile öğrenmeyecektiniz... açıkça sizi hiçbirşey yerine koyan bir ailesi var ve onların ağzına bakan bir nişanlınız..

şartlarınızı kabul ettirmeden evlenmeniz dahilinde çok canınızın yanacağı izlenimine kapıldım ben.. hem belki hayırlısı budur..

zaten onunu için çalışıyorum. kızımın bakıcısı dışındaki diğer masraflarını eşim üstleniyor ve ben birikim yapıyorum

zaten onunu için çalışıyorum. kızımın bakıcısı dışındaki diğer masraflarını eşim üstleniyor ve ben birikim yapıyorum
en güzeli.
yarın ne getirir bilinmez ama sizin için ipuçları var yazdıklarınıza bakınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…