- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
bir de aslında şöyle bir durum var ki belki bunu en başta yazmam gerekirdi. nişanlımın üzerine kredi çıkmadığı için ( hoş ondan da tam emin değilim bana öyle söylüyolar belki de çıkıyodur şüphelerim yok değil) ablası mali müşavir ablasının üzerine çekilecek kredi ve doğal olarak tapu onun üstüne olucak. nişanlımı noterliğe gidip evin borcu ödendiği zaman tapunun üzerimize geçmesi için ablan dilekçe yazıcak diye ikna ettim.
bir de aslında şöyle bir durum var ki belki bunu en başta yazmam gerekirdi. nişanlımın üzerine kredi çıkmadığı için ( hoş ondan da tam emin değilim bana öyle söylüyolar belki de çıkıyodur şüphelerim yok değil) ablası mali müşavir ablasının üzerine çekilecek kredi ve doğal olarak tapu onun üstüne olucak. nişanlımı noterliğe gidip evin borcu ödendiği zaman tapunun üzerimize geçmesi için ablan dilekçe yazıcak diye ikna ettim.
kaynanasının evidir nere olacakyeni ev neredeymiş?
Çok karışık işler o ev sizin üzerinize biraz zor geçer gibi evin borcunu beklemeye ne gerek var ablası sizin üzerinize yapamıyor mu tamam krediyi o çektiği için onun üzerine olacak ama size tekrardan satıyor gibi gösterebilir onun kredisinden devam ediyormuşsunuz ödeme gibi yine de bir bilene sorun tabibir de aslında şöyle bir durum var ki belki bunu en başta yazmam gerekirdi. nişanlımın üzerine kredi çıkmadığı için ( hoş ondan da tam emin değilim bana öyle söylüyolar belki de çıkıyodur şüphelerim yok değil) ablası mali müşavir ablasının üzerine çekilecek kredi ve doğal olarak tapu onun üstüne olucak. nişanlımı noterliğe gidip evin borcu ödendiği zaman tapunun üzerimize geçmesi için ablan dilekçe yazıcak diye ikna ettim.
aha anladım ben dublex daire olup beraber yaşanacakbir de ne hikmetse para yok düğün yapamayız diye ağlayan insanlar dubleks daire buluyorlar. istemedim dubleks daireyi başka yerden bakın dedim ama nişanlım bundan başka ev bulamayız deyip çıktı işin içinden. bi fesatlık düşünüp beni bişeylere mecbur bırakmaya çalışıyolar
aha anladım ben dublex daire olup beraber yaşanacak
sanki dublex olunca farklı iki ev oluyor ya kaynana artık alt kattan üst kata üst kattan alt kata geçemez sanki
katakulli bunlar
hele bu şekilde çok çirkin iyi yapmışsınız
birde nişanlınızın anasının babasının evleri var mı yanı oturdukları ev kendılerının mı kira mı?
hele kirada oturuyorlarsa tamam işte bi taşla iki kuş hem oğullarını evlendiriyorlar hem ev sahibi olacaklar
kanmayın bunlara kurtulduğunuza bakın
ben o kısmı atlamışım o zaman kusura bakma, ben hiçbi yorum yapmadın gibi düşünerek yazmıştımdaha nasıl bir önlem alabilirim sizce? zaten ben bundan sonra ne o semtte ne de sizin istediğiniz yerde oturmak istemiyorum diyerek kalktım gittim yanından o gün bugündür ne arıyo ne de mesaj atıyo
evin tapusunu size vermezler borç bitse bile. ya evi satıp o kıymetli oğullarını onlardan koparıp uzak bir semte götürürseniz. ya da dubleks evden ailesini kovarsanız ev sizin diye.arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. evet ev durumu çok alengirli ben istersek bir lokma ekmeğe muhtaç olalım ama yine de huzurumuz olsun kimse bişeyleri kafamıza kakmasın herşeyi biz yapalım bizim emeğimiz olsun dedikçe işler böyle sarpa sardı malesef evdeki hesaplar çarşıya uymuyo. nişanlım az önce aradı yarın görüşmek için kararlaştırdık herşeyi son kez konuşup ne o semtte ne de onların alacağı evde oturmak istemediğimi söylüycem yok sen ısrar ediyosan da bitsin bu iş daha fazla yüz göz olmayalım birbirimize beddua edecek duruma gelmeyelim dicem bakalım hayırlısı allahtan eğer tamam bitsin derse çok üzülücem mahvolucam ama bunu da yaşamam gerekicek demek ki dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
canım Allah hakkında hayırlısı neyse onu versinarkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. evet ev durumu çok alengirli ben istersek bir lokma ekmeğe muhtaç olalım ama yine de huzurumuz olsun kimse bişeyleri kafamıza kakmasın herşeyi biz yapalım bizim emeğimiz olsun dedikçe işler böyle sarpa sardı malesef evdeki hesaplar çarşıya uymuyo. nişanlım az önce aradı yarın görüşmek için kararlaştırdık herşeyi son kez konuşup ne o semtte ne de onların alacağı evde oturmak istemediğimi söylüycem yok sen ısrar ediyosan da bitsin bu iş daha fazla yüz göz olmayalım birbirimize beddua edecek duruma gelmeyelim dicem bakalım hayırlısı allahtan eğer tamam bitsin derse çok üzülücem mahvolucam ama bunu da yaşamam gerekicek demek ki dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
bakın siz belliki akıllı bi kızsınız sakın sakın sakın diyorumevleri var ama kayınvalidem ben onu tanıdığımdan beri şu evin tapusu olsa satıp gidicem diyo muhtemelen planları bu benim birlikte oturtmaya çalışıcaklar
ben o kısmı atlamışım o zaman kusura bakma, ben hiçbi yorum yapmadın gibi düşünerek yazmıştım
sen doğrusunu yapmışsın, muhtemelen bu lafın üzerine oynayacak konuştuğunuzda se benim ailemi sevmiyorsun zırvalarıyla üste çıkmaya çalışacak, belli ki akıllı bi kızsın sen sakın kanma
bilemiyorum başka ne yapılabilir ama sanıyorum ki şu anda ailesiyle bi görüşme!!! içindeler esereklii böyle böyle dedi ne yapsak ne etsek diye karar almaya çalışıyorlar belli ki nişanlın da onların aklıyla hareket ediyor ve çıkacak kararı bekliyor seninle iletişime geçmek için
ne oldugunu buraya yazın olur musonunda az önce aradı hiçbişey olmamış gibi gayet sakince konuştu yarın görüşücez bakalım ne karar vericez muhtemelen dediğin gibi sen benim ailemi sevmiyosun istemiyosun dicek bende açık açık kabul edicem ki sevmek zorunda da değilim ama bugüne kadar saygıda en ufak bi kusur etmedim. neyse artık hayırlısı bakalım
bakın siz belliki akıllı bi kızsınız sakın sakın sakın diyorum
gerekirse ayrılın nişanlınızdan ha evet üzülürsünüz hatta üzüntünüzü dibine kadar yaşayın acınızdan ölün ama kaynana ile ister dublex isterse villa olsun ne olursa olsun aynı eve girmeyin
ve dahi diplerinde oturmayın ayak üstü zırp pırt gelinip gidilecek şekilde olmayın
bu sebeple valla bal gibi de nişan atılır
anasından ayrılamayan adam evlenmesin
alsın anasını başına çalsın
kesinlikle aramayın
elbet o taraf ne oluyor dıye arayacaktır bekleyin bence
nişanda bozuluyorsa bozulsun bu sebepten ayrılacak adam zaten evlenince neler yapmaz
siz bence iki rekat namaz kılın kurtuldum dıye
babamda aynı şeyi söylüyor bunlar birlikte oturmak için oyun yapıyorlar diyor. ne yapıcam bilmiyorum nişanlım ailesi ne dese kabul ediyor. beni çok seviyo biliyorum ama o dengeyi kurabilecek bi insan değil
bakın bunca insanın aklına aynı şey gelmiş ben yorumlara bakmadım yazdıktan sonra okdum bi baktım millet herkes yazmıs zaten aynı şeyi yani sizin babanızda aynı şeyi demiştamam üzüntüden ölüceğimi bilsem bitiricem ama bu seferde ya aynı evde oturmak için yapmadılarsa ya iyi niyetlilerse diye kendi kendimi yicem. sonuçta nişanlıma sizin niyetiniz ne desem kimse kendini kötülemez yani ailem ev sahibi olmamızı istiyo hiçbir kötü niyetimiz yok deyip çıkıcak işin içinden ben bunların niyetinden nasıl emin olabilirim ki?
bunlar arnavut göçmeni (arnavutları kötülemek için söylemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın) bunlara göre gelin erkek neredeyse oraya gelirmiş erkek ne derse o olurmuş gibi saçma sapan adetlerini sürdürmeye çalışıyolar hala. ama olay nişanlımda bitiyo siz karışmayın biz karar vericez herşeye diyebilse kimse sesini çıkartamaz ama diyemiyo sırf ailesi ev almasına yardım edecek diye ağzını açıp bişey diyemiyo adam
Benim de ilk aklıma bu geldi, kv evini satıp dubleks alacak ve kendi de yerleşecek.
Nedir bu kv'lerin birlikte oturma merağı ayol, yeni evli çifti rahatsız edemicez diye akılları çıkıyor. Kır dizini sen evind eotur, oğlun evinde.
Bence resti çek, yakınına da gitme bence. Bu ne ya arkadan iş çevirmeler, yarın ne iş çevirecekler belli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?