- 15 Mart 2012
- 89
- 91
- 288
- Konu Sahibi seahorse88
-
O yaşlarda böyle pembiş görünür hayat :)Biz de nişanlımla ev alma planındayız valla sıfırdan giricez her şeye ben zaten 25 yaşındayım o 27. Bizimkinin de babasıyla ortak arabası var asla lafını dahi etmem onu satın falan ne alaka yani. Ama benim arabam olsa satardım arkama bile bakmadan. Kaldı ki birikmişimi ve maaşımın iyi bir kısmını ev meselesine vericem. Siz şimdiden mal kapışmaya başlamışsınız valla anlamıyorum insanları. Senin arabanı satalım yok olmaz seninkini satalım şeklinde kapışarak nasıl yuva kuracaksınız anlamadım. Hangi araba daha değerli ise onu elinizde tutup diğerini satın. Sizi ev kimin üzerine olacak kısmında merak ediyorum bir de eğer nikahtan önce alım işlemleri yapılacaksa
?Nişanlım benden elimdeki arabamı satıp büyük bir bölümünü eve kullanmami istedi küçük bir bölümünü alıp kendine sakla dedi. Sorduğum da kendisine peki sen arabanı satıp koyacak mısın diye sorduğumda ben belki satmam babama veririm ama bende senin koyduğum kadar para koyabilirim dedi. Bende sorguladım neden ben arabami satıp koyuyorum da sen satmıyorsun,
Evet Ya bi girdim,bitki örtüsü nişanlım olmuşbugün dünya nişanlılar günü mü
5 yıl sonra gözümü para bürümez merak etmeyin yaş değil kişilik yapısı. Kendi paramla aldım cart curt diye daha kârlı bir yatırıma gölge düşüyor boş yere. Hani aile olma kısmını da geçtim maddi çıkara da uymuyor kiO yaşlarda böyle pembiş görünür hayat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?