Nişanlımla severek ayrıldık, Ailesi ayırdı

bence verilmiş sadakan varmış,rahat bir nefes al,o ana kuzusuyla,hayat geçmezdi,hele anasıyla hiç geçmezdi...

deepde, canım o kadar üzüldüm ki durumuna. Sen o adamı gerçekten çok sevmişsin. Çektiğin acıyı hiçbir sözcük ifade edemez. Allah sana yardım etsin. Ama senin sevgini hak etmeyen o adam ve annesi, karşılarına çıkacak kişi sayesinde seni hergün hatırlayacaklar inşallah. Senin için böylesi hayırlıdır tatlım. O kadın ömür boyu çekilmez. Sevginin de bir sınırı var, inan. Bir gün biter, ondan sonra hergün pişmanlık yaşarsın. Allah kadrini kıymetini bilenlerle karşılaştırsın.

Kızlaaarrrr, kocaman 1 ay geçti ve ölmedim :):):)
Şimdi olanları anlatayım. 2 hafta önce şans eseri karşılaştık yolda. Ve ben yüzüne bakmadım arkamı döndüm ve yabancı gibi yanımdan öylece yürüyüp gitti. Şok olmuştum, elim ayağıma dolandı ama dik durabildim. O akşamda bana mesajlar attı, yüzüme bakmadın fln diye.
1 hafta boyunca mesajlaştık ama sonuca varamadık. O beni suçluyor (sanki bırakan benmişim gibi), bende ona anlatmaya çalıştım, ailenden dolayı diye. Kabul etmedi ilk başta ama en sonunda evet korkağım ben dedi. Ailem beni siler dedi. Kendini yazmaya vermiş sürekli yazıyormuş bizim hikayemizi, canım,yol arkadaşım, sevdiğim diyip duruyor yazılarında.
Sonraki günler de mesaj attı ama ben cevap vermedim, hakkını helal et dedi, helal etmedim, daha sonra buluşalım dedi, hayır dedim. Geliyorum ben lütfen dedi, hayır müsait değilim dedim. Çok ısrar edince daha sonra buluşalım dedim, ve gün kararlaştırdık. Buluşacağımız günün sabahı mesaj atmış; "düşündüm de buluşmayalım.daha fazla kimseyi üzmeye gerek yok, huzur istiyorum ben, alışalım duruma yavaş yavaş" demiş. Bende cevap vermedim. 1 haftadır da tık yok.
Ne yaptığını bilmiyor, saçmalıyor, bir mesajında bitti gitti diyor,diğer mesajında aşk sözleri ediyor. Dengesizleşti ve bu benim olmayan dengemi de bozuyor. Şaştım kaldım.
Yaşamak zordu hala da zor. Ara ara ağlama krizlerine girsem de,üzülsemde isyan etsem de her gün dualarımı ediyorum, kalbimi böyle rahatlatıyorum. Napayım Rabbim böylesini uygun gördü, elimden birşey gelmiyor

bence hiç uğraşma gitsin annesinin eteğinin altında yaşasın evlensenizde o kadın hayatı zindan ederdi size bence

canım eski nişanlın arada kalmış ve çift karakterli gibi mağlesef, ama en iyisi bu galiba çünkü nişanlandıktan sora annesi için seni bırakan adamdan hayır gelmez sen böle dik durmaya devam et aşkına yenilip sana dönerse herşey güzel olur ama dönmezse zaten kurtulduğuna sevinmelisin

Haklısın canım.. Dik durmaya devam edicem, inşallah hayatımdaki herşey onunla yada onsuz çok güzel olur...

inş. canım bende nişanlyım nekadar zor durumda nekadar üzüldüğünü tahmin ediyorum

şimdiki acıların geçer ama bir ömür böyle bir adam ve ailesiyle geçmez...

tabiki senin için çok zordur fakat insanlar ölüme bile alışıyorlar, sen de o artık yok farzet. sana dönse bile isteme çünkü sen mutsuz olacaksın.

Yok sayıyorum zaten, Aklıma geliyor her saniye ama kovuyorum o düşünceleri içimden. Dönermi dönmezmi bilemem ama inşallah döndüğü gün bende arkamı tamamen dönebilirim.

Canım aynı şeyleri ben de yaşıyorum şu anTek nişanlı değiliz ama 6 yıldır beraberiz ve öyle sıkıntılar atlattık ki ben hep yanında oldum onun,herşeye göz yumdum ilgisizliğine bile...Ama ne uğruna Şimdi evlenmek için adım atmak üzereydik eve gitti ailesiyle konuşmaya ama bana birşey demiyor ben de merak ettiğim için sürekli haber bekliyordum...Meğer ailesi ikimizin kararı olan bir mevzudan dolayı bizi ayırıyor ve bunun sebebini benden biliyorlar.Senin çektiklerinin ya da onursuzlukların hiç mi hiç umurunda değil karşı tarafın ve hala yüzsüzce senden fedakarlık yapmanı bekliyorlar ve benim sırtımı dayamayı düşündüğüm insan kendi çaresizliğine dalıp benim ne halde olduğumu merak bile etmiyor...Ben de onu çok sevdim ki bunu mu sevdin der herkes...Daha çok yeni acım ne olduğumuzu kestiremiyorum.Direk ayrılma konuşulmadı sadece bekliyorum karakterli çıkıp ailesine dik durabilecek mi yoksa zayıf mı onu ölçüyorum...Ama öyle özlüyorum ki onu çok zor birşeymiş

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamam oldu yazamadım size. Bir sürü olaylar gelişti. Kısa geçeyim isterseniz.
2 ayı geçti nişan bozulalı. Bu geçen günlerde ben daha güçlendikçe o daha güçsüzleşti. En son resti çektim ve ya hep ya hiç dedim.
1 ay süre verdim, iyice düşün kararını ver, ben seni daha fazla beklemeyeceğim dedim. Tamam dedi. Bu düşüneceği sürede iletişimi ben ne kadar koparmak istesemde kendisi bunu istemedi. Haberini sesini duymadan hayat çok zor benim için dedi. Hayır desemde kabul etmedi. Şimdi görüşüyoruz, yüzyüze de görüştük.
11 Nisan son gün. Kararını merak ediyorum. Ve her ne şekilde olursa olsun ben yoluma devam etmeye hazırım.
Kızlar inanılmaz bir inanç var içimde, o kadar çok inanıyorum ki herşeyin güzel olacağına:)
Kısmet tabiki ama güneş yeniden doğdu sanki. Gelinlik giydiğimde yanımda o olacak hissediyorum. Allah büyük :)

Onun başka biriyle görüştüğünü duymamış mıydın :S Ben mi karıştırıyorum deepde?

Oncelıkle sıze tavsıyem nısanlanıp ayrıldıgınız kısıyle gorusmeyı kesmenız olur

Sız o kısıyle ne kadar cok ıyı analasırsanız anlasınn o cocuk bugun yarı yolda bırakmasa yarın sızı yarı yolda bırakırdı buna ınanın
Cıftler evlenırken aslında ıkı kısıyle bırlıkte aılelerıde evlenır bunu sakın unutmayın ne kadar ben onun anne babasıyla gorusmem uzakta desenızde oyle olmuyor malesef

Sıze tawsıyemm. Zaten annesının sozunden cıkmıyo bugun sızı korumayan adımdan hayır beklememnız
Ilerde cok mutsuz olursunuz arkadasım
Ilk zamanlar canınız yanar ama 3 aya gecıcektır arkadasım bır kapı kapanırken dıgerının acıldını unutmayın

Öncelikle tavsiyen için çok teşekkür ederim,
Haklısın çoğu söylediğin şeyde. Benimde mantığım bunları söylüyor, ama bir yanım da umut var diye düşünüyor.
Zaman gösterecek herşeyi, umarım hakkımda hayırlısı neyse o olur. Tek duam bu.

hakkında hayırlısı olsun...umarım üzmez seni bir daha..

kısmet arkadaşım, umarım üzmez.
İnsanoğluyuz hepimiz hatalar yapıoruz, önemli olan bu hatalardan ders alabilmek.
Eğer ders aldığına inanırsam Allah bana o güzel günü nasip etsin. Yoksa eğer onu benden beni ondan çevirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…