canım eski nişanlın arada kalmış ve çift karakterli gibi mağlesef, ama en iyisi bu galiba çünkü nişanlandıktan sora annesi için seni bırakan adamdan hayır gelmez sen böle dik durmaya devam et aşkına yenilip sana dönerse herşey güzel olur ama dönmezse zaten kurtulduğuna sevinmelisin
inş. canım bende nişanlyım nekadar zor durumda nekadar üzüldüğünü tahmin ediyorum
şimdiki acıların geçer ama bir ömür böyle bir adam ve ailesiyle geçmez...
tabiki senin için çok zordur fakat insanlar ölüme bile alışıyorlar, sen de o artık yok farzet. sana dönse bile isteme çünkü sen mutsuz olacaksın.
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamam oldu yazamadım size. Bir sürü olaylar gelişti. Kısa geçeyim isterseniz.
2 ayı geçti nişan bozulalı. Bu geçen günlerde ben daha güçlendikçe o daha güçsüzleşti. En son resti çektim ve ya hep ya hiç dedim.
1 ay süre verdim, iyice düşün kararını ver, ben seni daha fazla beklemeyeceğim dedim. Tamam dedi. Bu düşüneceği sürede iletişimi ben ne kadar koparmak istesemde kendisi bunu istemedi. Haberini sesini duymadan hayat çok zor benim için dedi. Hayır desemde kabul etmedi. Şimdi görüşüyoruz, yüzyüze de görüştük.
11 Nisan son gün. Kararını merak ediyorum. Ve her ne şekilde olursa olsun ben yoluma devam etmeye hazırım.
Kızlar inanılmaz bir inanç var içimde, o kadar çok inanıyorum ki herşeyin güzel olacağına:)
Kısmet tabiki ama güneş yeniden doğdu sanki. Gelinlik giydiğimde yanımda o olacak hissediyorum. Allah büyük :)
Onun başka biriyle görüştüğünü duymamış mıydın :S Ben mi karıştırıyorum deepde?
Oncelıkle sıze tavsıyem nısanlanıp ayrıldıgınız kısıyle gorusmeyı kesmenız olurMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim. En azından insan içini dökecek bir yer arıyor ve burası bu bakımdan muazzam bir yer.
2009 da başlayan bir ilişkim 2012 de nişanlanarak sonuçlandı. Ama nişanlanana kadarki süreçte yani biz sevgiliyken bile ailesi hiç beni istemedi, evlatlarını red ettiler, oğlu için harcadıkları eğitim parasını ve hatta babası soyadını bile geri istedi. Buna neden olan ise erkek arkadaşımın aramızdaki her sorunu annesiyle paylaşmasıydı. İlk zamanlar ailesini üzmemek için ayrıldık dedi ve annesi cep telefonunu zorla değiştirdi,bana gizlice haber veriyordu bu yeni telefonum diye, ailesi ayrılmadığımızı görünce tekrar reddediyorlardı. Ama o zaman erkek arkadaşım olarak yanımda yer aldı ve ailesine karşı çıkarak elimden bırakmadı. Daha sonra ailesi farklı bir şehire taşındı ve biz huzurlu şekilde devam ettik. Ailesinin tek çocuğu ve annesi çok korumacı bir tip (benden neden korumaya çalıştı anlamadım). Aileside eninde sonunda ikna oldu ve 1 yıl sonra nişanlandık. Çok mutluyduk, ta ki ailesi tekrar nişanlımla aynı şehirde olana kadar.
Elbette her ilişkide tartışma olabiliyor ve sonunda karşılıklı anlayışla çözüme kavuşuyor. Annesi bunun böyle olmadığına inandırmış nişanlımı. Doğum günümü birlikte mutlu mesut kutladıktan sonra nişanlım annesinin yanına gitmiş ve annesi kendini yerlere atarak "istemem o kızı, ayrıl" diye ağlamış nişanlıma. Nişanlım beni aradı evden çıkarak ve "Çok kötü durum annem ağlıyor ayrıl diyor, seninle tartıştığımızı duymuş, o kız seni üzüyor, sonra enayisin sen barışıyorsun sen diyor, eski duruma geri döndük, ne yapalım?" diye benimle konuştu. Ben inanamadım, hala da inanamıyorum inanın
Bu konuşmadan sonra bana mesajla bitti dedi ve ben daha ne oluyor demeden babamı aradı ve anlaşarak ayrıldık dedi. Ailemde bende şoktayız, Adam sandığım, sevgisinin arkasında durur sandığım kişi 3 yılını verdiği nişanlısından tek bir mesajla ayrıldı. Gel görüşelim ortak bir yol buluruz dediğimde, yalvardığımda, ağladığımda ise; görüşünce sen beni kandırıyorsun, merhametimi enayiliğe vuruyorsun dedi (Annesinin lafı). Daha sonra annesinden gizli gizli bana mesajlar attı, "seni çok seviyorum, çok aşığım, imkansız artık birlikte olmamız, mesaj attığımı kimseye söyleme" dedi. 2 gün önce yine telefonunu değiştirmiş. ulaşılamıyor. Annesi babamı aradı ve "anlaşarak ayrıldılar, bir araya gelmeyelim birdaha, altınlarımızı adres vereyim oraya kargolayın" dedi.
Ne yaptım da ben bu hale geldi, neden ailesi beni istemedi, sevenleri ayırmak günah değilmi? Psikolojim bozuldu, 20 yıl yaşlandım, yemek yiyemiyorum, kimseyle konuşamıyorum, ailem yanımda destekler ama nefes alamıyorum, inanamıyorum. Beni yarı yolda bıraktığına inanamıyorum. Hayata devam edebilmek için hiç umudum yok, psikolojik destekle ayakta duruyorum.
En yakın arkadaşını arayıp anlattım durumu, çok şaşırdı. O da çok kötü dedi, Onada anlaşamadık ayrıldık demiş, ben olayın iç yüzünü anlatınca inanamadı. Anlatmamış arkadaşına gerçeği. Belki de erkekliğine yediremedi bilmiyorum.
Arkadaşına göre beni ararmış, dönermiş, dayanamazmış acıya. Seviyomuş beni hala, seven insan bırakır mı? Beni öldürse ailem onu bırakmazdım, o neden bıraktı? Ona telefonunu değiştirdiği için maille ulaşmayı düşünüyorum, sizce beni yarı yolda bırakmasına rağmen ulaşayım mı?
yok canım bizim ayrılık aileden dolayı. Öyle bişey olsa kaldıramazdım.
Oncelıkle sıze tavsıyem nısanlanıp ayrıldıgınız kısıyle gorusmeyı kesmenız olur
Sız o kısıyle ne kadar cok ıyı analasırsanız anlasınn o cocuk bugun yarı yolda bırakmasa yarın sızı yarı yolda bırakırdı buna ınanın
Cıftler evlenırken aslında ıkı kısıyle bırlıkte aılelerıde evlenır bunu sakın unutmayın ne kadar ben onun anne babasıyla gorusmem uzakta desenızde oyle olmuyor malesef
Sıze tawsıyemm. Zaten annesının sozunden cıkmıyo bugun sızı korumayan adımdan hayır beklememnız
Ilerde cok mutsuz olursunuz arkadasım
Ilk zamanlar canınız yanar ama 3 aya gecıcektır arkadasım bır kapı kapanırken dıgerının acıldını unutmayın
hakkında hayırlısı olsun...umarım üzmez seni bir daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?