Nişanlımla severek ayrıldık, Ailesi ayırdı

inan okurken çok üzüldüm kendimi seni yerine koydum bizimde çok oldu bu sorunlarımız şükür atlatıık. ama nişanlının bu şekldeki tavrı zaten baslı basına yanlış ve kişiliği daha oturmamış. evet anlarım annesidir canıdır. kıyamaz dayanamaz Ama biryere kadar. aklı yokmu bunun annesinin lafına göre şekil alıyor . canım bence kurtulduna dua et. evlenince boşanmaktansa şimdi böyle olması daha iyi. ve sakın olaki mail atma sakın... kendini düşünmüyorsan aileni düşün. senide ailenide çok zor durumda bıakmışlar. eşe dosta karşı. . gerçi bunları yazmak çok kolay sen geçen yıllarını bilirsin. çektiğin acıları bilirsin ama bu benm fikrim sadece kendin iyice düşün nasıl mutlu olcaksan öle olsun

Yok zaten ben bişi yapmam bundan sonra bütün iş onda. Ya ailesi ya da ben gibi bir seçim olmamalıydı, çok kötü seçmek zorunda bırakılmak. Ben asla böyle bişey istemem zaten.
Evet ailem zor durumda, eşe dosta kimseye daha bişey diyemiyorlar. Yüzleri önde hep

sakın sakın ulaşma Allaha binlerce kez şükret hatta abart ve onlardan kurtulduğun için kurban kes.
sevgililik nişanlılık döneminde sana böyle yapan bi kvnin evlenince sana neler yapacağını biliyor musun sen.
ya da şimdiden annesinin sözünü dinleyen 30 yaşundaki bir herifin ilerde annesinin sözünü dinleyip sana eziyet etmeyeceğini nerden biliyorsun.
benim kv. beni isticem diye deli oldu :s şimdi herşeyi burnumdan getiriyor keşke gerçek yüzünü bend evlenmeden önce görseydim de evlenmeseydim.
eşim daha önceden bana tek laf söyletmezdi onların dolduruşlarına gelmezdi şimdi nadirde olsa onların dolduruşuna geliyor.
seninki daha nişanlıyken dolduruşa gelmiş aman tanrım sonrasını hiç düşünemiyorum.
iyiliğin için onlardan uzak dur

sana bir kaç yıl sonra olacakları söyleyeyim..
sen sana layık gerçek bir adamla evleneceksin , çok mutlu bir evliliğin gerçek bir ailen olacak ve şu anki isyankar tavrını allaha şükrederek geçireceksin ..
onu merak ediyomusun o ise sen her aklına geldiğinde kahrolacak hayatının pişmanlığı olarak yaşadığı bu olayı asla unutmayacak ve neden olan annesini asla affetmeyecek hayatımı mahfettin diyerek hayatı ona zindan edecek..

Valla size verilen öğütleri dinleyecek durumda değilsiniz. Hala geri dönsün diye bekliyorsunuz. Sizden özür dilese affedersiniz. Sizin durumunuz resmen saplantı. Aşık falan değil, düpedüz ona bağımlı yaşayan bir insansınız. Aşk bu değil. Aşk, karşılıklı sevgi ve fedakarlıkla olur. Burda insanlar 17-18 sayfayı boşuna yazmışlar. Çünkü aynı hatayı yapmaya şartlanmış durumdasınız. Kurtulduğunuza şükretmek yerine numaramı değiştirmedim, mail attı falan diyorsunuz. Mail adresini bile ailesinin kontrol ettiği birinin özel hayatı yoktur. Ailesi ne derse onu yapar, her yaptığı işten annesini haberdar eder. İyi bari, evlenince sizin yatak odanıza gizli kamera da koyup seyretsin oldu olacak. Kendinize acı çektirmekten zevk aldığınız sürece mutlu olamazsınız. Önünüze bakın ve size ulaşmasını engelleyin. Yalvarsa da yüzüne bakmayın. Bu kadar basit !

Offf...En tahammül edemediğim erkek modelidir...

Yat kalk dua et, şükret lütfen..Allahın sevdiği kuluymuşsun ki kurtulmuşsun...

Benzer şeyler yaşamışız. 7 yılımı verdiğim adamla nikahtan döndüm bende ailesi yüzünden. Ve hep bana şöyle derdi, " Seni bi başkasıyla asla düşünemiyorum, aklım almıyo." Şimdi o evli, bense hala onun yerine birini sevemedim.

Arkadaşım;
Bana verilen tavsiyeler önemli. Dinleyip dinlemediğimi henüz anlayamıyorum. Aramıyorum zaten, bir şey yapmıyorum. Çok yeni daha, şokunu atlatamadım. Sağlıklı düşünemiyorum.
Saplantı demişssiniz, saplantı değil, ben saplantılı bir insan değilim zaten, Ona bağımlı da yaşamıyorum, onunla o kadar çok yaşanmışlıklarımız var ki, nelei atlattık, ne güçlüklere göğüs gerdik. Aşk'la ayakta durduk, sevgiyle durduk. Ben öyle durdum en azından kendi duygularım hakkında eminim.
İnsan mutlu olmak istemez mi? ben neden kendime bu kadar eziyet çektireyim ki.. İnan basit dediğin kadar basit olsaydı, yoluma devam edebilirdim. Keşke umursamaz bir insan olsaydım. Keşke...

Gerçekten mi Allah insanlara o güveni verip yarı yolda bırakanları ıslah etsin...

Amin canım. Onlarda kalan ahımı ödeyebileceklerini sanmıyorum. Hala inanamıyorum evlenmiş olduğuna, gözlerimle gördüm fotoğraflarını halbuki. 7 yılda bana giydiremediği gelinliği, 3-4 ayda birbaşkasına giydirebilmesine hala inanamıyorum. İnşallah pişman oldukları günleri görebiliriz.

Canım için yana yana unutacaksın .
Başka bi çaren yok .
Bu herifden bi cacık olmaz.
30 yaşında tabir-i caizse kazık kadar adam bu .
O yaşta kendi kararlarını danışmaması bile lazım, o olgunluğa erişmiş olması lazım.
Ayriyeten mail atmalar seviyorum lar sonra görüşmeyelim ler.
Bu ne yahu ben olucak direk ararım o cadaloz anasını.
"Al oğlunu çıkardığın yere geri sok , ne seni ne onu bir daha görmek istemiyorum şeytan görsün yüzünüzü" der
Kaparım.

Altınlarıda yollama , git kurban kes.
Fakir fukara doyar en azından. Her halikarda size hak olan altınları istemek de ne demek miş ?
Sosyal paylaşım sitelerinde ilan et kurtuldum diye. . .
Çocuk oyuncağı yapmış senin duygularını güzel kardeşim.
Gözünü aç.

Bugün daha güçlü uyandım. Çünkü dün yüz felci geçirdim. Sonra düşündüm, ben bunları hakedicek ne yaptım diye. Yanıt yok, ben elimden gelenin fazlasını yaptım.
Unutucam, onlara inat mutlu olarak yaşıyacağım. Günümü gün edicem, Lanet olsun öyle aşka sevgiye.
O kadar büyük bir kin nefret öfke var ki içimde, Rabbim bana bunu yaşatanların iki dünyada yüzlerini güldürmesin. Benim ahlarımla boğulsunlar.

Evet çok acı çektiğinizi anlayabiliyorum. Ama adamınki karakter meselesi. Herkes aynı şeyi söylemiş zaten. O yokken de yaşıyordunuz, o gitti ve yaşamaya devam ediyorsunuz. Çok acıyacak canınız, ama geçecek mutlaka. Her yaptığına annesini dahil eden biri mutlu olamaz, mutlu da edemez. Siz mutluluğu yakalayacaksınız ama o hep annesinin uydusu olarak kalacak. Ucuz atlatmışım deyin, arkadaşlarınızla vakit geçirin. Yumuşak bir battaniyenin altına girip patlamış mısırınızı alın ve komedi filmi izleyin. Kendi kendinizi mutlu edin. Küçük mutluluklar büyük acıları bile unutturur.

Canım hala çok yanıyor ama içimdeki yangın hafifledi. Yapacak hiçbirşey olmadığından kaderime razı oldum sanırım. Nasip diyorum, hayırlısı diyorum avutuyorum kalbimi, kendimi. Geleceği düşünmeden günüme odaklanıyorum ve her biten gün yeni bir zafer kazanmış gibi hissedip mutlu olmaya çalışıyorum.
İşin sırrı sanırım bu. Günü yaşıyacaksın ve her gün bitimde hayata karşı zafer kazanacaksın..

Ben de nişanlımdan ayrıldım ailesi yüzünden.Bana o kadar eziyet ettiler ki.Nişanlı kaldığım her gün ağladım.Aramızda kişisel bir sorunumuz yoktu.Nişanlanana kadar gül gibi geçinip gidiyorduk ama ailesi resmen ayırmak için ellerinden geleni yaptılar. Nişanlım da ailesinin tarafını tuttu beni koruyamadı savunamadı.Asla hakkımı helal etmiyorum hiçbirine. Çok zor hayallerin yıkılması başkaları yüzünden. Allah kimseye yaşatmasın yardımcımız olsun

Amin canım bir genç kızın günahına girmek,onun hayalleriyle oynamak ne kadar günah,Allah da onlara gün yüzü göstermesin

Canım kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun diyorum.Allah başka acı göstermesin sana.Olan olmuş biten bitmiş neyse ne.Sen şu an YAS süreci yaşıyorsun.Zamanında hepimiz belli nedenlerle yaşadık bu durumU.Terkedildik,bir yakınımızı kaybettik,İşimiz den olduk sevdiklerimizden ayrı düştük yani bir nedenle bu süreci yaşadık.Sürecin dört evresi vardır;
1 - İNKAR

2 - ÖFKE

3 - PAZARLIK YAPMA

4 - DEPRESYON

5 - KABULLENME

İnkar döneminde kafan allak bullak olmuştur ne yapacağını ne hissedeceğini bilemez insan.Kabus da gibisindir "HAYIR" dersin "BU BANA OLUYOR OLAMAZ".Ardından öfke gelir Durumla bağlantılı olabilecek kişilere, kendimize, kadere, tanrıya, hayata karşı öfke duyarız.Sonra pazarlık aşaması gelir.Tüm olanların düzelmesi için tanrıyla ya da kişilerle her türlü fedakarlıkta bulunabileceğimize dair pazarlık ederiz.Depresyon evresinde tüm bu olup bitenler kanıksanmaya ve derin bir üzüntü ve çaresizlik hissi yaşanmaya başlanır ki en zor dönemdir bana göre.En son evre de artık tüm olan biten kabullenilmiş ve yaşanılan tüm olaylar anıya dönüşme sürecine girmiştir.

Demem o ki güzel kardeşim , şu an yaşadığın derin acı, bir ölüm kaybıyla eşdeğerdir.Yaşadığın süreç herkesin hayatta değişik zamanlarda yaşadığı bir durumdur.Yalnız değilsin.Burda sana birşeyler yazıp destek olmak isteyen herkes seni anlıyor ve sana yardımcı olmaya çalışıyor.Kendine geleceksin ve hayat devam edecek.Sana temiz ve güzel enerjiler yolluyorum tüm kalbin ışıl ışıl parlasın için huzurla dolsun.Sevgilerimizle kal.

Son düzenleme:
Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Yapcak hiç bir şeyim yok, zamanın geçmesini bekliyorum içim yana yana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…