Nişanlımla severek ayrıldık, Ailesi ayırdı

Canım ip nr' da email adresini göre bilirler ancak, şifrelere değil Zadece email adresi gösterilir. Okadarda uzman değiller herhalde.
aklım pek almadı. Bence x nişanlın kötü bir yalancı.

Arkadaşım marka adı verebiliyomuyuz bilmiyorum o yüzden öyle yazdım. tablet bilgisayarlar var ya, otomatik olarak mail adresi hem telde hem orda açık olur, babası da kullanıyor onun tablet bilgisayarını. orda görmüş olabilirler.
ya da bilmiyorum, yalan söylemiş olabilir mi? ne zoru var ki yalan söylemeye

Mit'te mi calısıyor bu cocuğun ailesi yoksa cocuk mu cok saf? Bu nedir yahu hem mail atıyor hem de cvp yazma diyor.

Biraz dik dur lütfen.

Yatıp kalkıp dua ediyorum ama bittiğine değil PamukPrenses

Mit'te mi calısıyor bu cocuğun ailesi yoksa cocuk mu cok saf? Bu nedir yahu hem mail atıyor hem de cvp yazma diyor.

Biraz dik dur lütfen.

takip ediyolar her hareketini galiba, ben neysem anlamadım gitti.
Sırtımda kocaman bir yük var, ağğırlığından dik duramıyorum eLmayRa. gerçekten dik duramıyorum, sanırım ilaçlardan.

Ya görürse görsün Allah aşkına bu ne gizem? Kocaman adam kreş cocukları gibi davranıyor, sen bu adamı hala kocan olarak istiyor musun?

Sırtımda kocaman bir yük var, ağğırlığından dik duramıyorum eLmayRa. gerçekten dik duramıyorum, sanırım ilaçlardan.

Mutlaka acı çekeceksin. Acı cekmenin erdemi neymiş biliyor musun; acını kimseye göstermemekmiş, sebep olana bile.

Ah canım arkadasım evlenırken sozlenırken aslında ıkı kısıyle bırlıkte aılelerde evlenır bu bır gercek
Sımdıdennboylen sorunlar yasıyorsanız zaten sız mutlu olamazdınız demmekkı senın kısmetın bu adam degıllll bıl bunu gor artık allah sana ewlenmeden resmen cekıcegın sıkıntıları gostermıs daha buyugununyasamadan kurtuldum dıye otur dusun de bır sadaka var
Ilk zamanlar zordur evet ama gecıcek ınan allah baska ders vermesın

Zatennnnnn adammmm olaydıııı senın arkanda dururdu adammm degılmıssss baksana adam dedıgımnnn kadınnn dedıgın sırtını yasladıgında ıkısıde bırbırıne guvencek Etkıyı vermesı
Bu daaaa anasının golgesınden cıkamamaskı sana nası dursun ısıgını versın
Hıc bı yol olmaz ondan baksana su durumlara anasının sozunden cıkmıyo daha bırey olarak kendını ıfade edemıyoooooo ne ısın var boyle adamlarla ya

Son düzenleme:
Ya görürse görsün Allah aşkına bu ne gizem? Kocaman adam kreş cocukları gibi davranıyor, sen bu adamı hala kocan olarak istiyor musun?

Ailesi üzülmesin diye yapıyor. Aslında öyle değildi biliyomusun? Ne oldu anlamadım. Eski inandığım adam olsa keşke.

Ailesi üzülmesin diye yapıyor. Aslında öyle değildi biliyomusun? Ne oldu anlamadım. Eski inandığım adam olsa keşke.

Öyle olmadığı için ilişkiniz bu kadar sürmüş zaten ama yenilmiş, pes etmiş. Üzülme ne olur. Allah mutlaka bu acının geçmesinde sana yardım edecektir.

Ben bu aileler de evlenir olayına aslında karşıyım. İki kişinin hisettiklerine aileler karşıysa zaten sorun orda başlıyor ve bu ailelerde evlenir olayına gidiyor. Öyle olsa bile, karşılıklı anlayış olduğunda çözülür. Çözülmeli de. Hel_in nasıl geçicek kalbimin ağrısı bilmiyorum. İnsanlar neler yaşıyor ama birbirini bırakmıyor, neden böyle oldu neden diye diye kendimi kaybediyorum.

koca adamın hareketlerine bak, sen bu adamla evlensen ailesi çıldırcak ve yakanızdan düşmicekler sevdiğin adamda onlar için seni harcıcak 3-5 ay sonra hık mık demesinden anlıcaksın boşanmak istediğinde, sonra anası ona başka kız bulcak sende dul bi kadın olarak toplumun namus bekçiliğiyle boğuşacaksın

çok ama çok doğru bir şey söyledin biliyomusun? pes etti, savaşmaktan yoruldu.

Onun yorulmuş olması senin için kötü bir durum gibi görünebilir fakat öyle değil. Erken farketmen daha iyi oldu, evlendiğinizde de yaşayabilirdin bunları. Karşına gerçekten kararlarının arkasında duran bir adam cıktığı zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

yengemlerin komşusu 3 ayda geri dönmüştü baba evine, eşi 33 yaşındaydı, bi şekilde evlendiler, sonra kaynanası ne demiş biliyomusun, kız kendi çok istedi evlenmeyi, bizde o yüzden çok masraf yapmadık oğlum hevesini alsın madem dedik, işte bu gözle bakıyo bazıları,hevesini alsın oğlum

haklısın belki de NeMeSİS... cümlelerim tükendi artık.

kararlarının arkasında durdu. ama ne oldu ne bittiyse bıraktı.
Başkasını düşünemiyorum, hiçbirzman da düşünemem. Benim yapım bu. Napayım kaderimmiş bu diyip susmaktan başka çarem yok.

İnanmıyorum, ne çok vicdansız var, Allah ıslah etsin hepsini.

kararlarının arkasında durdu. ama ne oldu ne bittiyse bıraktı.
Başkasını düşünemiyorum, hiçbirzman da düşünemem. Benim yapım bu. Napayım kaderimmiş bu diyip susmaktan başka çarem yok.

Ben 8 yılımı attım çöpe ömrümün bir kısmı. Başkasını düşünmek zorunda olduğunu farkedince herşey düzene girecek. Sabır sadece sabır.

Sadece ilk sayfayı okudum, okuyabildim diyeyim..

Ben eşimle çıkarken, nişanlıyken, sonrasında asla istenilmediğimi hissetmedim. Aksine kv peşimde fır döndü, eşim ağzı kulaklarındaydı. Evlendikten sonra kv ile yaşadıklarım, eşimin annesine aşırı düşkünlüğü vs.. evlenmeden önce bunları bilseydim, sadece yaşayacaklarımı bilmek bile beni onunla evlenmekten vazgeçirirdi. Evlenmeden önce bunları bilmek bence bir artı, hayatını ona göre yönlendirebilmen için.. Ayrılmak senin için hayırlısı olmuş bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…