Canım ip nr' da email adresini göre bilirler ancak, şifrelere değil Zadece email adresi gösterilir. Okadarda uzman değiller herhalde.
aklım pek almadı. Bence x nişanlın kötü bir yalancı.
Kızlar,
Mail attı yine, seni seviyorum çok dedi, zaman lazım dedi, sabredelim dedi, kendimizi toparlamamız lazım dedi, aillelerde araya girdiği için çok zor bazı şeyleri yoluna koymak dedi. Elini bırakmıcam dedi. Zaman lazım dedi.
En son böyle konuştuk, zamana ikimizinde ihtiyacı var dedim, bana yine eski aşk kokan kelimeleri söyledi. ve gece uyuduktan sonra ailesi maillerimizi görmüş. Birdaha görüşmeyelim, mail atma arama demiş mesajla. bu mesaja da cevap verme demiş. Allah'ım kafayı yemek üzereyim, ben onu aramadım ki, ben ona ilk ulaşmadım ki, kendisi ulaştı, kendisi yanındayım dedi. Şimdi ne bu böyle? Ailesi yine karşı çıktı ve yine mi yıktı inancımı.
ne düşüneceğimi bilmiyorum, en dipteyim...
böyle bir adamla bu aşamada ayrıldığınıza bence yat kalk dua et tatlım... size sevginize birlikteliğinize sahip çıkamayan bir adamdan hiçbir halt olmaz.. annesi siz evlenseniz bile rahat durmaz sizi ayırmak için elinden geleni yapardı. Yuvayı kurduktan sonra dağıtması daha acı verici olur. Hakkınızda hayırlısı olsun
Mit'te mi calısıyor bu cocuğun ailesi yoksa cocuk mu cok saf? Bu nedir yahu hem mail atıyor hem de cvp yazma diyor.
Biraz dik dur lütfen.
Arkadaşım marka adı verebiliyomuyuz bilmiyorum o yüzden öyle yazdım. tablet bilgisayarlar var ya, otomatik olarak mail adresi hem telde hem orda açık olur, babası da kullanıyor onun tablet bilgisayarını. orda görmüş olabilirler.
ya da bilmiyorum, yalan söylemiş olabilir mi? ne zoru var ki yalan söylemeye
Sırtımda kocaman bir yük var, ağğırlığından dik duramıyorum eLmayRa. gerçekten dik duramıyorum, sanırım ilaçlardan.
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim. En azından insan içini dökecek bir yer arıyor ve burası bu bakımdan muazzam bir yer.
2009 da başlayan bir ilişkim 2012 de nişanlanarak sonuçlandı. Ama nişanlanana kadarki süreçte yani biz sevgiliyken bile ailesi hiç beni istemedi, evlatlarını red ettiler, oğlu için harcadıkları eğitim parasını ve hatta babası soyadını bile geri istedi. Buna neden olan ise erkek arkadaşımın aramızdaki her sorunu annesiyle paylaşmasıydı. İlk zamanlar ailesini üzmemek için ayrıldık dedi ve annesi cep telefonunu zorla değiştirdi,bana gizlice haber veriyordu bu yeni telefonum diye, ailesi ayrılmadığımızı görünce tekrar reddediyorlardı. Ama o zaman erkek arkadaşım olarak yanımda yer aldı ve ailesine karşı çıkarak elimden bırakmadı. Daha sonra ailesi farklı bir şehire taşındı ve biz huzurlu şekilde devam ettik. Ailesinin tek çocuğu ve annesi çok korumacı bir tip (benden neden korumaya çalıştı anlamadım). Aileside eninde sonunda ikna oldu ve 1 yıl sonra nişanlandık. Çok mutluyduk, ta ki ailesi tekrar nişanlımla aynı şehirde olana kadar.
Elbette her ilişkide tartışma olabiliyor ve sonunda karşılıklı anlayışla çözüme kavuşuyor. Annesi bunun böyle olmadığına inandırmış nişanlımı. Doğum günümü birlikte mutlu mesut kutladıktan sonra nişanlım annesinin yanına gitmiş ve annesi kendini yerlere atarak "istemem o kızı, ayrıl" diye ağlamış nişanlıma. Nişanlım beni aradı evden çıkarak ve "Çok kötü durum annem ağlıyor ayrıl diyor, seninle tartıştığımızı duymuş, o kız seni üzüyor, sonra enayisin sen barışıyorsun sen diyor, eski duruma geri döndük, ne yapalım?" diye benimle konuştu. Ben inanamadım, hala da inanamıyorum inanın
Bu konuşmadan sonra bana mesajla bitti dedi ve ben daha ne oluyor demeden babamı aradı ve anlaşarak ayrıldık dedi. Ailemde bende şoktayız, Adam sandığım, sevgisinin arkasında durur sandığım kişi 3 yılını verdiği nişanlısından tek bir mesajla ayrıldı. Gel görüşelim ortak bir yol buluruz dediğimde, yalvardığımda, ağladığımda ise; görüşünce sen beni kandırıyorsun, merhametimi enayiliğe vuruyorsun dedi (Annesinin lafı). Daha sonra annesinden gizli gizli bana mesajlar attı, "seni çok seviyorum, çok aşığım, imkansız artık birlikte olmamız, mesaj attığımı kimseye söyleme" dedi. 2 gün önce yine telefonunu değiştirmiş. ulaşılamıyor. Annesi babamı aradı ve "anlaşarak ayrıldılar, bir araya gelmeyelim birdaha, altınlarımızı adres vereyim oraya kargolayın" dedi.
Ne yaptım da ben bu hale geldi, neden ailesi beni istemedi, sevenleri ayırmak günah değilmi? Psikolojim bozuldu, 20 yıl yaşlandım, yemek yiyemiyorum, kimseyle konuşamıyorum, ailem yanımda destekler ama nefes alamıyorum, inanamıyorum. Beni yarı yolda bıraktığına inanamıyorum. Hayata devam edebilmek için hiç umudum yok, psikolojik destekle ayakta duruyorum.
En yakın arkadaşını arayıp anlattım durumu, çok şaşırdı. O da çok kötü dedi, Onada anlaşamadık ayrıldık demiş, ben olayın iç yüzünü anlatınca inanamadı. Anlatmamış arkadaşına gerçeği. Belki de erkekliğine yediremedi bilmiyorum.
Arkadaşına göre beni ararmış, dönermiş, dayanamazmış acıya. Seviyomuş beni hala, seven insan bırakır mı? Beni öldürse ailem onu bırakmazdım, o neden bıraktı? Ona telefonunu değiştirdiği için maille ulaşmayı düşünüyorum, sizce beni yarı yolda bırakmasına rağmen ulaşayım mı?
Ya görürse görsün Allah aşkına bu ne gizem? Kocaman adam kreş cocukları gibi davranıyor, sen bu adamı hala kocan olarak istiyor musun?
Mutlaka acı çekeceksin. Acı cekmenin erdemi neymiş biliyor musun; acını kimseye göstermemekmiş, sebep olana bile.
Ailesi üzülmesin diye yapıyor. Aslında öyle değildi biliyomusun? Ne oldu anlamadım. Eski inandığım adam olsa keşke.
Ah canım arkadasım evlenırken sozlenırken aslında ıkı kısıyle bırlıkte aılelerde evlenır bu bır gercek
Sımdıdennboylen sorunlar yasıyorsanız zaten sız mutlu olamazdınız demmekkı senın kısmetın bu adam degıllll bıl bunu gor artık allah sana ewlenmeden resmen cekıcegın sıkıntıları gostermıs daha buyugununyasamadan kurtuldum dıye otur dusun de bır sadaka var
Ilk zamanlar zordur evet ama gecıcek ınan allah baska ders vermesın
Zatennnnnn adammmm olaydıııı senın arkanda dururdu adammm degılmıssss baksana adam dedıgımnnn kadınnn dedıgın sırtını yasladıgında ıkısıde bırbırıne guvencek Etkıyı vermesı
Bu daaaa anasının golgesınden cıkamamaskı sana nası dursun ısıgını versın
Hıc bı yol olmaz ondan baksana su durumlara anasının sozunden cıkmıyo daha bırey olarak kendını ıfade edemıyoooooo ne ısın var boyle adamlarla ya
Öyle olmadığı için ilişkiniz bu kadar sürmüş zaten ama yenilmiş, pes etmiş. Üzülme ne olur. Allah mutlaka bu acının geçmesinde sana yardım edecektir.
çok ama çok doğru bir şey söyledin biliyomusun? pes etti, savaşmaktan yoruldu.
koca adamın hareketlerine bak, sen bu adamla evlensen ailesi çıldırcak ve yakanızdan düşmicekler sevdiğin adamda onlar için seni harcıcak 3-5 ay sonra hık mık demesinden anlıcaksın boşanmak istediğinde, sonra anası ona başka kız bulcak sende dul bi kadın olarak toplumun namus bekçiliğiyle boğuşacaksın
Onun yorulmuş olması senin için kötü bir durum gibi görünebilir fakat öyle değil. Erken farketmen daha iyi oldu, evlendiğinizde de yaşayabilirdin bunları. Karşına gerçekten kararlarının arkasında duran bir adam cıktığı zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.
yengemlerin komşusu 3 ayda geri dönmüştü baba evine, eşi 33 yaşındaydı, bi şekilde evlendiler, sonra kaynanası ne demiş biliyomusun, kız kendi çok istedi evlenmeyi, bizde o yüzden çok masraf yapmadık oğlum hevesini alsın madem dedik, işte bu gözle bakıyo bazıları,hevesini alsın oğlum
kararlarının arkasında durdu. ama ne oldu ne bittiyse bıraktı.
Başkasını düşünemiyorum, hiçbirzman da düşünemem. Benim yapım bu. Napayım kaderimmiş bu diyip susmaktan başka çarem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?