bu arada ailenin seni istememesinin bi nedeni varmı durduk yere neden soyadlarını geri istiyorlar ? bu arada altınları tabikide vermeyin hem terketsin hem istesin birde o kadar masraf yapmışsınız ona saysınlar !ben olsam vermezdim kesinlikle
olmaz bu iş
kendine başka yol çiz cnmm... bu ilişki seni mahveder yazık günah kendine çocuk ailesine göre şekil alıyor ailesi biraz üsteledi mi seninla ayılıyor sonra ya bilmem ne de ya Allah aşkına seven bir insan çocuk oyuncağı çevirir mi ilişkiyi ya liseli çocuk muhabbetine döndürmüş seni seviyorum beni arama ama aradığımıda deme
daha bu çocuk kendini büyütememiş sana ne katabilir ki...
Arkadaşım tartışmalarımızı ailesinin öğrenmesi bir nedendi ve en büyük neden. Ve de ailesi beni oğullarını değiştiren insan olarak gördü. Biz nişanlımla başlamadan akşamları tek başına araba süremezmiş, annesi izin vermezmiş. gece geç dönemezmiş eve, annesi arardı sürekli biz bir yerdeyken, ne işin var bu saatte derdi hatırlıyorum bunları. Ben hep anlattım bunun doğru olmadığını, ailendir merak ediyorlardır ama ben kız başıma neler yapıyorum özgür irademle dedim hep, sonunda da anladı. Ailemi üzmemek için dediklerini yapıyorum dedi, annesinin tansiyonu çıkmasın diye yada babası üzülmesin diye. bende aileme düşkünümdür, bende geç kalamam eve ama kız halimle susturabiliyorum.
Onun dışında ne aldattım ve arkalarından iş çevirdim, ne saygısızlık yaptım. tek suçum adamlığı öğretmekti. Adamlığın cinsiyet değil şahsiyet meselesi olduğunu öğrettim. Ya da öyle öğrettiğimi sanmışım...
Sana dönmesini istiyorsan asla ona ulaşma, ulaşmaya çalışma. Bırak da ayrılığın acısını yaşasın, o koşa koşa seni arasın. Buna izin vermezsen, onun ayrılık acısını hafiflete hafiflete sana geri dönmemeye dayanmasını sağlarsın.
Öte yandan en güzel sonla sana geri dönüp evlenseniz bile o kadın kocanın beynini yiyip yiyip duracak. Annelerin oğulları üzerindeki etkisini gördükçe şok oluyorum, bir tek benim annem safmış herhalde...
Sen dik durmaya bak. Aşk acısı çok zor, allah yardımcın olsun. ne diyeyim, ama sakın onu arama, sorma, haber yollama. hatta hattını değiştir de ararsa o şaşırsın "ne oluyoruz?" desin, sana ulaşmaya çalışsın...
kolay lokma olunca çiğ çiğ çiğniyor seviyorum diyen erkekler...
peki hala anneci değildi diyorsun arkadaşım baksana aslında sende farkındasın bazı şeylerin de önceden sevginden görmezden geldin şimdi de acından kondurmuyorsun...
Benim elimi bırakmadığında anneci değil kendi fikri var dedim, 2 yıla yaklaşmıştı, ailesine olan sevgisiyle ileride eşim olacak dediği insanı ayırabiliyordu, ayıramasaydı zaten ailem evet demezdi. Bu düşüncelerinde bu zamana kadar hiç değişiklik olmadı, bir anda bitti, bir anda değişti. Görmezden gelmedim, gördüm ama o bana aksini kanıtladı. İnandım arkadaşım, inandım sadece
Nişanlım 30 yaşında. Kendi ayakları üstünde duran, maddi ailesine muhtaç olmayan bir insan. Ben inanamıyorum hala, daha 4 gün oldu. hergün umutla uyanıyorum, hatasını anlarda döner diye, hergün hüsran. Annesi nişanlanmadan önce beni arayıp ayrıl diye çığlık bile attı, hakaret etti, ailemde ben de bunu bilmemize rağmen nişanlımın adamlığına güvendi ve nişanlandık. Benim ailemin sevgiye saygısı var, sevenleri biz ayıramayız, senin kararına saygılıyız diyorlar, ben 27 yaşındayım. Şimdi ne oldu da değişti? neden? bu şekilde ailesine karşı çıkmış birisi neden değişti?
Arkadaşım tartışmalarımızı ailesinin öğrenmesi bir nedendi ve en büyük neden. Ve de ailesi beni oğullarını değiştiren insan olarak gördü. Biz nişanlımla başlamadan akşamları tek başına araba süremezmiş, annesi izin vermezmiş. gece geç dönemezmiş eve, annesi arardı sürekli biz bir yerdeyken, ne işin var bu saatte derdi hatırlıyorum bunları. Ben hep anlattım bunun doğru olmadığını, ailendir merak ediyorlardır ama ben kız başıma neler yapıyorum özgür irademle dedim hep, sonunda da anladı. Ailemi üzmemek için dediklerini yapıyorum dedi, annesinin tansiyonu çıkmasın diye yada babası üzülmesin diye. bende aileme düşkünümdür, bende geç kalamam eve ama kız halimle susturabiliyorum.
Onun dışında ne aldattım ve arkalarından iş çevirdim, ne saygısızlık yaptım. tek suçum adamlığı öğretmekti. Adamlığın cinsiyet değil şahsiyet meselesi olduğunu öğrettim. Ya da öyle öğrettiğimi sanmışım...
Arkadaşlar ya ararsa, ya ailem yüzündendi ama biz seviyoruz birbirimizi, gel evlenelim sonra ailelerimizin ellerini öpelim derse ne demem gerekir? Yalan konuşmayayım size, derdime ortak oldunuz, sağolun,var olun ama ben çok sevdiğimden inanmak istediğimden tamam derim ona. belki yanlış ama ne yapmam lazım
e daha ne yazsın bu insanlar
öyle bi durumda ne yapacağını söylemişsin zaten, biz hayır desek tamam barışmayım mı diceksin, yaşa ve gör o zaman
tamam canım sen evlen senden bi hevesini al sende bi bak buna ondan sonra burda konu aç beni ta nişanlıyken sevmiyordu kaynanam bilmem ne diye sen işin ciddiyetini anlamıyosun erkek adam annesi istiyor diye telefonunu değiştirmez anladınmı sana yaşadıklarımızdan örnek veriyoruz yok ararsa dayanamam sendemi hevesini almak istiyosun bu mu yani peki yarın birgün baba evine dönünce neler yaşayacaksın biliyomusnu o kılıbık sümsük anasini eteği altında oturur sana karı demez buraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?