Nişanlısına "Öküz" diye hitap etmek mi ?!?!?!

iyi de kuzeninin ağzı dili yok mu.istemiyorum bu evlilik olmayacak desin olsun bitsin.
daha evlenmeden öküz lafları başlamış devamında neler gelecek acaba.bu nasıl saygı sevgi anlayışı
birbirlerinin hayatlarını mahvetmeden bu işten dönseler çok doğru olur.hem onlar hem de aileler mutsuz olur.görücü usulü evliliğe karşı değilim ama insan tanımalı vakit geçirebilmeli uygunsa ya da uygun değilse özgürce kararını ona göre verebilmeli

bence kuzenın hemen nısanlısından ayrılması gerekıyor..ne demek öküz ya (benden öküz olmaz olsa olsa senden olur deseymiş)yok yok öküz lafa bak ya sinir oldum..bence ayrılsın...bu iş böyle yurumez..dua edıcem ınsallah ayrılır..hemde zorla olmus..ne kadar cahılce..

balık baştan kokarmış hesabı
bu öküzde baştan belli etmiş kendini
ne evliliği

bence öküz diyebilen damat adayı da istemiyor bu evliliği... ve bir tahrik var gibi geldi... ama belki o da aileye karşı çıkamıyor... sonuçta erkek ... evlenir ; çocuğu da yapar... kadın evde çocuk bakarken o keyfine bakar... onun için çok da sorun değil bu evlilik olayı ... görücü usulü evliliğe de razıysa yani...

bence de kuzenin ailesiyle konuşmalı... bana bunu diyen bir adam var ... size de saygı göstereceğini düşünmüyorum diyebilir... belki o zaman daha etkili olur... ama yok eğer ailesine söz geçiremiyorsa bu konuyu alttan almasın... bence teyzenden önce kuzeninle de daha çok konuşabilirsin...

çünkü anladığım kadarıyla verdiği cevap karşısında pek de onun aklının başına getirecek bir konuşma fırsatınız olmamış... önce kuzeninin gözünü aç... yoksa teyzen onu her şekilde ikna edebilir bence...

çok çok ayıp..
niaşnlı insanlar gülüşüp konuşmaktan başka yapacak bişey bulamzken aşk kelimeleri söylerken ne demek öküz...
bu işin sonu hayırlı olmaz gibi..??

Hasbinallah....
Eşine ya da nişanlısına su,çay getıreni hayvan yerine
koymak moda oldu galiba...
Ama gel ki asıl öküzlüğü kendileri yapıyor farkında deiller....
Bence siz eger durum uygunsa tabi,siz annenize söylesenizde anneniz kardesiyle yani
teyzenizle görüşsse olmaz mı ????

Çok çirkin bir laf.İnsan nişanlısına evleneceği kişiye öküz diye hitap eder mi yahu.İstemediğini belli etmek içinde karşındaki insana şu suyu ver öküz diyerek mi hitap etmesi gerekiyo.İstemiyorsan istemiyorum dersin :mymeka:

Kendi aralarında istediklerini derler ama böyle başkalarının yanında hiç hoş değil.Nasıl kuzeninin nişanlısı bunu düşünemiyor anlayamadım.Demek normal karşılıyor.Yarın bir gün çocukları olunca onların yanında bu tip lafları hiç çekinmeden söyler başkalarının yanında söyleyen kişi.Bence kuzeniniz gerçekten mutlu değilse iyice düşünsün hemen ayrılsın.Onun tercihi.

valla ben de görücü usulü evlendim ama adam beni prenses gibi el üstünde tutuyor...
er_ca nın dediği gibi aslında daha çok saygı uyandırmak istemesi gerekiyor ama adam anlamış ne desem evlenecek diye...
Allah yardımcısı olsun ama... ne bileyim, büyük konuşmamak gerek...

ayy ıanmıyorum bu tur bır evlılıgın yasanması normalmı ılerıde olacak sorunlarıdaaa teyzenler ustlenecekmı o pskolojık problemlerıde teyzen yuklenebılıpde ustesınde gelebılecekmı cok merak ettımmm nasıl ınsan hayatına bu denlı karar verebılıpde kuzenın hala nıosanlı durabılıyor aklım almadı acıkcasııı nısanlım bende su ısteyınce okuz suyu dıycekkkk ahhhhhhh katlıam cıkarrr kalk kendın al okuz oglu okuz derım gıderım masana kusruma bakma arkaasım dahaha

ayy yazık kıza ya göz göre göre mutsuz bir evliliğe doğru yürüyor kurtarın onu çok yazık olur

öküz ne demek ya sinir oldum. senin eşin olacak bir insana bu lafı nasıl yakıştırıyorsun. hem de başkalrının yanında aşağılayarak. kuzenin o lafı duyduğunda sizin yanınızda ne mahçup olmuştur. öküz diyen zatı muhterem o zaman evlenmesin bu kızla madem öküz görüyor. istemiyorsa kızı neden hıncını ondan alıyor. zorla ben sana varayım mı dedi sanki. bence siz annesiyle mutlaka konuşun bugün öküz diyen demekki evlenince afedersiniz hayvan gibi mi davranacak. yazık kuzeninize çok üzüldüm gencecik kız bu asıl kendi öküz olan adamla evlenirse mafolacak hayatı.
ağır konuştum affınıza sığınarak ama bu lafı hazmedemedim ben. böyle hitap eden bir insanla mutlu bir evlilik düşünemiyorum.

Allah'im yaa !!
Demek ki sevgisini oyle gosteriyormus !!!:roflol:
guldum ama kuzeninin yerinde olsaydim o adamla nisanlanmazdim ...

ne kadarda vahim bi durum ..!!!
acıyorum o adamın terbiyesine yetiştiriliş tarzına
bence kuzeninnizle konuşun
dünyada bitane erkek yok herhalde
onu daha mutlu edebilicek bisürü eş bulunur
o öküzle hayat geçmezzzz

bu nedir ya birinin kocası hayvan der, öbürünün nişanlısı öküz der.
çivisi çıkmış artık bu ilişkilerin.:1shok:

valla kuzeninize de hayret ettim. niye bu kadar silik? niye hazmediyor?
yapmayın arkadaşlar bu kadar ezik davranmayın.

bu tarz konuşan insan müsveddeleri için söyleyecek laf bulamıyorum ama kadınlara da kızıyorum artık.
kendilerini bu lafları söyletip hala daha bunları yanlarında taşıdıkları için

Inanilir gibi degil...Kuzeniniz nasil kabul ediyor bu sekil de kendisine hitap edilmesini anlayamadim...hem de daha nisanliyken...sonrasini yani evlendikten sonrasini düsünemiyorum bile...ben olsaydim o suyu kafasindan döker bir daha da yüzünü görmezdim(büyük konusmayayim ama)...sizin Anne sine söylemeniz biseyi degistirmez gibi düsünüyorum...Kuzeninizin bunu bitirmesi gerek...

Zorla evlilik mi olur ya..
Kacinci yüzyilda yasiyoruz Allah askina, biraksinlar artik su cahilligide, genclerin hayatlarini zindan etmesinler.

Ben olsam konusurdum teyzemle. Hatta kizina "öküz" diyor teyze, sen bu adamdan ne beklersin derdim. Tamam her evlilik ask üzerine kurulu olacak diye birsey yok ama en azindan sevgi ve saygi olmali degil mi?

Konus teyzenle, ben ne pahasina olursa olsun konusur durumu anlatirdim.

Kiz kac yasinda bu arada???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…