Nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum arada aklıma geliyor napmaliyim çok da özlüyorum kafayı yicem. ??

Nisanlimi seviyorum ama ister istemez aklım ona bazen kayıyor ve bu elimde değil nisanlimdan ayrılamam ben nolursq olsun

Biliyor musun bu çok zavallıca..
Sırf erkeksiz, ilgisiz kalmamak için şimdilik zihninde aldattığın insanı bencilce tutsak ediyorsun.Umarım nişanlın kendisini hakeden biriyle olur

Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
Sizin anneniz nişanlınız esnaf diye istemiyordu zaten, zorlanmazsınız. Ama mesele bu değil, nişan atarsanız eski sevgiliniz ile olacağınızın garantisi yok, ondan ayrılmıyorsunuz.

Bence eski sevgiliniz kalbinizde değil sadece aklınızda takılı kalmış. Bir nevi alışkanlık olmuş onu düşünmek. Kafanızı meşgul edecek başka şeyler yapın. Ve nişanlınızla bol bol anı biriktirin daha önce görmediğiniz yerlere gidin, yapmadığınız şeyler yapın. Yani birlikte bol bol eğlenin.

Nişanlınızla evlenin, eski sevgilinizle dost hayatı yaşayın. Bide yeni adamlar bulup kaçamak yapın. Maşallah size böyle geniş gönüllülük kimsede olmaz. Bence sizin sevginiz yeryüzündeki tüm erkeklere yeter koca kalpli kadın

Siz nişanlınızı zaten yara bandı olarak kullanmışsınız, seviyorum falan demişsiniz hikaye kendinizi kandırmayın. En ufak bi şeyde aklınız çelinirken nişanlınızı da bu ateşe atmayın.

Sizin anneniz nişanlınız esnaf diye istemiyordu zaten, zorlanmazsınız. Ama mesele bu değil, nişan atarsanız eski sevgiliniz ile olacağınızın garantisi yok, ondan ayrılmıyorsunuz.
Ayıralamaz katibim ikisini de seviyormuş hangisine gitse onu özler

Konu sahibi nerdesin şuan hangisiyle konuşuyorsun onu söyle bari konu açıp açıp kaçıyorsunuz böyle eğlenceli olmuyor ya N Nisanlikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…