- 8 Ağustos 2016
- 106
- 221
- 103
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
yorumsuz... kahvemi alıp şu köşeden izleyeceğim. iyi forumlarNisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
Banlanmaya değer mi değmez bence içimizden içimizden çaktırmadanDe kız devalla şu an aşırı bilendim sövesim var. Nişanlısına yazık yaw
Nisanlimi seviyorum ama ister istemez aklım ona bazen kayıyor ve bu elimde değil nisanlimdan ayrılamam ben nolursq olsun
Hiç banlanmadim bilmiyorum ama değmez bence deBanlanmaya değer mi değmez bence içimizden içimizden çaktırmadan
Bende öyle de hak eden bir konuda olsun bariHiç banlanmadim bilmiyorum ama değmez bence debakalım belki sövmek zorunda kalacağım
Sizin anneniz nişanlınız esnaf diye istemiyordu zaten, zorlanmazsınız. Ama mesele bu değil, nişan atarsanız eski sevgiliniz ile olacağınızın garantisi yok, ondan ayrılmıyorsunuz.Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
Bence eski sevgiliniz kalbinizde değil sadece aklınızda takılı kalmış. Bir nevi alışkanlık olmuş onu düşünmek. Kafanızı meşgul edecek başka şeyler yapın. Ve nişanlınızla bol bol anı biriktirin daha önce görmediğiniz yerlere gidin, yapmadığınız şeyler yapın. Yani birlikte bol bol eğlenin.Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Nişanlınızla evlenin, eski sevgilinizle dost hayatı yaşayın. Bide yeni adamlar bulup kaçamak yapın. Maşallah sizeErkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Evet ama adamın yerine sövcez ya ben rahatlarim vallaBende öyle de hak eden bir konuda olsun bari
Az kaldı evetEvet ama adamın yerine sövcez ya ben rahatlarim valla
Ayıralamaz katibim ikisini de seviyormuş hangisine gitse onu özlerSizin anneniz nişanlınız esnaf diye istemiyordu zaten, zorlanmazsınız. Ama mesele bu değil, nişan atarsanız eski sevgiliniz ile olacağınızın garantisi yok, ondan ayrılmıyorsunuz.
SabırsızlanıyorumAz kaldı evet
Valla bu hikayede 2 erkek varsa 3.cüsü neden olmasın. Beklerim benKonu sahibi nerdesin şuan hangisiyle konuşuyorsun onu söyle barikonu açıp açıp kaçıyorsunuz böyle eğlenceli olmuyor ya N Nisanlikiz
Arkadaşlar dediydi kalp dört odacıklı biride dedi sekize kadar çıkıyor oda sayısı olur mu olurValla bu hikayede 2 erkek varsa 3.cüsü neden olmasın. Beklerim ben
ay ben oralari izlemedim nodu hadim mi ettilerAma volkan'in sonunu da göz önünde bulundursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?