- 27 Nisan 2016
- 160
- 70
- 13
- 29
- Konu Sahibi atlasirmak
-
ayyy ne çok acıtır o :)) benide oklavayla döverdi :))Ananda gelistirmis pirasayla dovmekye dayakta yeni bi cigir benim anamin balkonda giydi elastik plastik sari bi terligi vardi alir eline sakur sukur doverdi
Ahhh gidi genclik iste bizim zamanimizda kisisel gelisim kitaplariyla cocuk buyutulmuyordu uzerimizde denenmis bircok cesit dayak tekbigi var pırasa terlik oklava kasık vs vs vsayyy ne çok acıtır o :)) benide oklavayla döverdi :))
Aynen ya canım annelerimiz, şimdi bende anneyim :) az büyüsün de dövücem onu :) ilerde annem de beni böyle döverdi diye beni hatırlasınAhhh gidi genclik iste bizim zamanimizda kisisel gelisim kitaplariyla cocuk buyutulmuyordu uzerimizde denenmis bircok cesit dayak tekbigi var pırasa terlik oklava kasık vs vs vs
Olsun sonuçta koskoca ilçenin tanınmış ailesinin oğluBahsettiğim mesajı buydu.. eski konularına göz gezdirirseniz zaten anlarsınız. Nişanlısı konu sahibini bakkala bile göndermiyor çalışması balkona çıkması mümkün değil yani. Ya kapan ya da sevişiriz diyor yani buna rağmen bu adama kaçmayı düşünüyor konu sahibi..
Ay hepimizin annesi siddete meyili kadinlarmisayyy ne çok acıtır o :)) benide oklavayla döverdi :))
Ailede herkes ayri bir alemYa o değilde ben bu ortamdaki 1,5 yaşındaki yeğene üzüldüm,anne kpss çalışıyo okey de gece niye sizde kalıyo abi ya,ana kuzusu yavrum anneden ayrılırmı gönderin evine gece uyanır anneyi göremez yazık değilmi ya kıyamam
Bende acaba bendemi sorun var diye dusunuyorudm annemin beni dovme anilarina hep gulerim.Bi ara annem beni de isirmisti. 250 metre kare evi temizlikcinin isi annemin icine sinmiyor diye ikimiz dip bucak 1 hafta temizlemistik. Kislik halilara geldi sira lutfen dedim bunlari fabrikaya gonderelim ikimize de yazik kaldiramayiz bunlari diye. Tamam dedi yapamayiz ikimiz zaten dedi. Bir sabah uyandim etrafta tek bir hali bile yok.Sabah saat 8 de annem butun halilari tek basina omuzlayip terasa cikarmis. Neymis efendim fabrikanin nasil yikadigi belli degilmis halilarini yipratirmis. 8 tane kocaman hali....
Bi taraftan hali yikiyordum bir taraftan bidi bidi konusuyordum biktim senin temizliginden diye. Annem de elimden cek pasi almak istedi konusacaksan yapma dedi
benim de vicdanim kabul etmez ben oturayim da annem is yapsin. O cekistirdi ben cekistirdim bi sure sonra kadin dayanamadi elimi isirdi. Ama birakmadim cekpasi. Konusmayi kestim hem agladim hem hali yikadim. Ustelik bunlar olurken kpss ye hazirlaniyordumhalilar bitene kadar agladim. Sonra annem cikarip bana para verdi emeklerimin karsiligi olarak aksam da butun kardeslerime babama bu olayi anlatip gulduk.hala da annemle hatirladikca guleriz. Insanin annesi bambaska. Ben de o zaman simdiki esimi arayip gel kacir beni deseydim sacmalama derdi bana. Kizardi...keske annem simdi de yanimda olsa elimi isirsa...esinle yasadiklarin baska ama anne bambasks. ALLAH annelerimizi basimizdan eksik etmesin
Niyeki mune ablaya bir sor istersenArkadaşlar ya ben konu açamıyorum , denetleniyo diyo kaç saattir napmam laxım
O kadar saçma sapan duygular icerisindeyim kibu sabah uyandım kahvaltı yapmadım annem iki de birde k ahvaltiya çağırdı yapmıyorum dedim sonra telefonu alıp içeri geçtim nisanlimla telefon da konuşuyordum odaya girdi çocuklara bak dedi telefonun elinden düşmüyor dedi daha yeni elime aldım telefonu kaç gündür hiç konuşamadık konuşacam dedim kalk iş tut çocuklara bak diyor (biri yeğenim diğeri annemin baktığı cocuk) X' le konuşacam hep ben bakıyorum her işi bana yaptırıyorsun birazda diğer kızların yapsın dedim ablam ayağını burkmuş annem yemek yapıyormuş yeğenimin anneside kpss ye çalışmak için evlerinde duruyor yeğenim daha 1,5 yaşında ve sizde kalsın size akllisirsa geceleri ağlamaz diyor halbuki çocuk her gece uyanıp ağlıyor yani annelik görevini yapmıyor neyse odaya geldi böyle dedi bende nisanlimla konuşacam dedim o sirada başıma vurdu sen bana nasıl vurursun dedim seni ezerim dedi bir daha vurmaya yeltendi elinden ayrıldım ve X'i arayayım da gör sen ne hakla bana vurursun evden kaçalım yeter artık dedim nişanlımı aradım. X her neredeysen gel kaçalım biran önce evlenelim bu kadın bana el kaldırdı şimdide ısırdı kafama da vurdu gel kaçalım evlenelim dedim oda şimdi niğdedeyim ama akşamgelicem üzülme canım sakin ol geleyim herşey hallolacak dedi kendimi odaya kilitledim öylece ağlıyorum bu şiddete meyilli kadından nefret ediyorum küçükken de bizi döverdi büyüyünce vurmuyordu ama bugün yine el kaldırdı ne yapacagimi bilmiyorum nisanlimla kaçsam ki yoksa düğünü mu bekleyeyim ama bu kadınla aynı evde olmakta istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum düğünümüz 22 ocakta hayırlısıyla inşallah salonu tuttuk o zamana kadar bu kadınla durmakta istemiyorum kaçsam mi emin de değilim lütfen fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?