Nişanlıyım annem bana el kaldırdı

Ana başa taç imiş... dersin bir gün...
Yanlış hareket ediyorsunuz

annen haklı, ben olsam bende vururdum.
koca bulunca havaya girmiş bir haliniz var.
kpss kolay bir sınav değil. ablanızın çocuğunu size bırakması, annelik görevini yapmaması değildir. destek olun işte ne var.
sabah sabah kahvaltı etmeden, iş yapmadan teli elinize alır , üstelik annenize karşı gelirseniz eehh kadarı da olur. tekme tokat dövmemiş. azıcık kafanıza dokunmasını hemen bu kadar büyütmeyin. anneniz neticede.

Neden aile içi şeyleri nişanlına anlattın? Tamam büyük şeyler olur efendime söylüyüm annen palayla saldırmıştır hadi bi derece ki bence o bile söylenmemeli. Neden aynı evde yaşadığın insanlara yardım etmiyosun? İşi pişkinliğe vurursan popoya terlik de yersin surata şamar da yersin. İlerde nişanlın da sana her şeyi yapmayı kendine hak görür.

Evinde ailenle olanları mişanlına yansıtmak hiç akıllıca değil. Hele senin yaptığın şekilde çok çocukça. Emin ol evlendikten sonra her sorunda başına kakılacak. Hatta kavga ettiğinizde bunları yüzüne vurup beğenmiyorsan ananın evine git denecek. Ailene de saygı duyulmayacak haberin olsun.

Biraz idare edin tamam annen iyi bisey yapmamis ama bunun sonucunda sende iyi bisey yapmamissin nisanlin anneni biliyo allh korusun bide kacarsan sahipsiz der bu seferde o baslayabilir cok sabir cok dua.

Bide benden sana tavsiye aile icinde olanlari nisanlina cok yansitma ben bosanma asamasindayim ayrilma nedenlerimden biride budur mesela ben kocam en yakinim diyip herseyimi butun akrabalarimi ailemi anlatirdim ama her tartismada kafama kakardi hep laf soylerdi bende sinirlenirdim dinlemezdi muhakkak her tartismada laf soylerdi kendi ailesiyle akrabalariyla karsilastirirdi cok sinir bozucu bi durum

Her seyi nisamlina ailesine ya da baskalarina dokme ileride tutup tutup koyacaklar bunlari onune haberin olsun .

Ya ben senin bütün konularını takip ediyorum. Daha doğrusu denk geliyorum. Nişanlın seni bakkala bile göndermiyor. Cinsellik yaşıyıp abdest almıyorsunuz artık yaşamayalım diyince ya kapanacaksın ya da sevişecez ancak kapanırsan namusum olursun sana dokunmam düğüne kdr diyor. Nişanlın köklü bi aileden geliyor die ayrılamıyorsun. Baban seni kısıtlamasına kıskanmasına ağzını açıp bişey demiyor neden çnkü onlar köklü bi aile ve sana herkes ağa hanımı gibi davranıyor. Üstüne annenle iletişiminiz rezalet.
Bilmiyorum ailenden kaçmak için evleneceksin heralde ama bana hiç normal gelmeyen şeyler yaşıyorsun. Kaçma bence başını da yakma.

Bazı saçma normal olmayan konularda öyle şeyler yazmak istiyorum ki kendimi zor tutuyorum !!!
Annen iyi hatta az bile yapmış kadın senin hizmetçinmi hem 2 çocuk baksın hem evin işi yemek temizlik tek başına uğraş sin yazık be !! Kahvaltı hazırlamış kaç kere çağırmış prensesin cani istememiş nişanlısıyla konuşup üstüne bi ton laf etmiş annesine...
Annen iyiymis çok ararsın bu günlerini ben olsam evden kovardim seni !

annenize bu kadin diye mi hitap ettiniz , hem de nisanliniza ileride o annenizi bile sikayet ettiginiz kisi ile aranizda bir sorun oldugunda(insallah olmaz ama) annecim diye aglama da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…