Nişanlıyım psikolojim bozuldu

Kayınvalidem benim de bir evim var düzenim var lafına aşırı bozuluyor benide uyardı birkaç defa ben herkes bir arada olsun isterim evim evim dersen üzülürüm dedi açıktan.
Şu yazdığınıza bakinca kvniz cok fena ve korkunç biri anlaşılıyor. Bu nasil laf ya niye cevap vermiyorsunuz? Herkes bir arada olsun istiyorsa evlendirmesin oğlunu turşusunu kursun.

Bugün temizlik yapıyorum diycem anneme gidiyorum alışveriş yapmam lazım falan diyip en azından haftada ikiye falan indirsem razıyım ciddennn...
Sizin bu düşünceniz halis mi? Siz kabul etmişsiniz bile her gün oraya gitmeyi, hanımefendiye iki güne indirmeyi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Valla sizin evliliğinizin geleceğini görüyorm hatta konularınız film şeridi gibi gözümün önünden geçti

Kayınvalidem benim de bir evim var düzenim var lafına aşırı bozuluyor benide uyardı birkaç defa ben herkes bir arada olsun isterim evim evim dersen üzülürüm dedi açıktan.
Şimdiden bu kadar netse evlendiğiniz de size nefes bile aldırmaz. Nişanlınızı çok ama çok iyi gözlemleyin, şimdi laf olsun diye suyunuza gidiyorsa ve annesine karşı kararlı duramıyorsa evlenince annesini dinleyecek demektir.

Ya aranızın açılmasını göze alıp kendi kararlarınızı uygulayacaksınız, ki doğrusu zaten bu.. ya da kv kurallarına göre yaşayacaksınız.

gelmişim 60 küsür yaşına oğlumu evlendirmişim artık emekli de olmuşumdur heralde ne diye her gün gelin bana gelecek oğlum bana gelecek ? valla ben üzerime düşeni yapmışımdır okutup bu yaşa getirip evlendirmişim artık bir birey olmasını ve kendi kanatlarıyla uçmasını beklerim ben de o yaştan sonra sabah müge anlı öğlen esra erol arada kocamla didişerek bir gün ölüp giderim sanırım oğlum ve gelinimden beklentim de bayramlarda seyranlarda el öpmeye gelip harçlıklarını almaya gelmeleri olur torunum varsa bazen 10 dk göstersinler telefonda yeter kimseyi gel git diye zorlayamayız zaten haftanın 5 6 günü çalışıp bir pazar günlerini de kendi ailesine ayırsınlar fazlası bencilliğe girer

Üslubu farklı da ondan üzülürüm ben anneyim evlatlarım hep bir arada olsun sende benim evladimsin bir parçamsin falan falan...
Ben bu filmi daha once izlemistim. Siz temizlik yapacagim, alisverise gidecegim dedikce kayinvalideniz oglusunu arayip hasta olacak, tansiyonu oynayacak, ayilip bayilacak. Esinizde annem hasta oluyor, ne var kadinin yanina gitsen diye ustunuze gelecek. Evlenmeden once bazi konulari acik acik konusmanizda fayda var.

Aynı şeyler olmasa da biraz farklısıni yaşadım. Bir kere aileniz onların ailesini beğenmemişse bu hep sorun olur siz de arada kalırsınız. Yani burda kendi ailelerimiz de suçlu. Benim ailem de özellikle annem kimseyi beğenmeyen tiplerden. Kendinden üstten birinin olması gerekir o yüzden ona. Ama ben bu dünya görüşünde değilim. Yine de bunun ceremesini çok çektim.

Yani ailecek gelmeleri falan bence düşüncesizlik değil. Herkesin farklı bir ailesi ve yaşam biçimi var. İnsanları olduğu gibi kabul etmek gerek. Ben bakıyorum arkadaşlarımın eş ailesine ve kendi ailesi olan ilişkisine. Pek çok kişi çoğu durumu çok rahat ve anlayışla karşılıyor. Ama benim ailemde bu olmadı. Nişanlılık çok uzun sürmedi ama sürse kesin Nisan atardim. Ama baştan soğukluk oldu bu da iyi olmadı.

Gelelim diğer tarafa. Benimkiler de annemi hakli cikaracak seviyedeydi. Seninkiler de öyledir muhakkak. Anneler yanılmaz :) bastan net konus. Nişanlına açıkça şöyle. O konuyu iyi olc biç. Çünkü evlenince o konu büyüyecek.

Oo fena. Bastan kayinvalidenle de nişanlınla da net konus. Bu konu çok önemli böyle olacaksa bitsin bence. İlerde çok xekersin. Kendi çekirdek aileni kurmak istediğini belirt. Her gün annemin evine gidemeyecegim gibi buraya da gelemem de

Haha benim düşündüğüm hayatın özeti Ay cidden bi süreden sonra ne öyle yapışık mı olucaz . Yeter herkes kendi hayatına bakar

Geçmiş olsun, bu kayınvalide seni evlendiğine pişman eder benden söylemesi. Üzerinizde şimdiden hakimiyet kurmak istiyo. Asla taviz verme. ben verdim yine kötü oldum. Sen de ne kadar iyi niyetli yaklaşırsan okadar kötü olacaksın. Evini uzak tut. Zırt pırt evine de gitme. Ay çok doluyom Kayınvalideler kapatılsın valla ya

Anlattığınıza göre müstakbel kv adayınız sizi avcunun içine almak istiyor. Nice böyle ilişkiler bitti maalesef bu nedenle. Nişanlınızdan yana bir sıkıntınız yoksa sorun yok. Siz kv adayınıza nazik bir üslupla bundan hoşlanmadığınızı söyleyeceksiniz. Öteki türlü iyice kontrol sizden çıkar. Nişanlınız da annesine kızmadan söyleyecek. Üzülsün diye ses etmezseniz çok yıpranırsınız. Ben ilerde evlenirsem hayırlısı ile kendi ailemle bile arama mesafe koymayı düşünüyorum. Burdan okuduğum kadarıyla fazla içli dışlı olmak kavgaları da beraberinde getiriyor. Siz eşinizle ayrı bir ailesiniz artık.

"Halis mi" ne demek?

Eğer hepsi böyleyse Allah yerle bir etsin o yapıyı inşallah :)
Hepsi demeyelim de, çevrede sizde görürsünüz. Oldukça fazlalar. Zor olsa da konu sahibi belki kendine daha yakın bi kültürden biriyle evlenebilir. Çünkü konu başında güzellemeler yaparak ilerlese de "uyuşmuyoruz" demiş.

Gen-z nin agizlara pelesenk ettiği bi başka sakız. Boşuna anlam arama kullanani özenti ve iqsuz gostermekten baska bi ise yaramayan sacma bir laf.

Sosyal medyada da çok fazla görüyorum. Açıkçası anlamadım... Belki yazan açıklar ne demek olduğunu

Üslubu farklı da ondan üzülürüm ben anneyim evlatlarım hep bir arada olsun sende benim evladimsin bir parçamsin falan falan...
Yani kızları evlenince de bana yakın oturun, sabah gelin akşam gidin mi diyecek o zaman? Evlendirmesin bence kimseyi, hep beraber yaşasınlar sonsuza.

Aile evinde el bebek gül bebek büyümüşsünüz. Anneniz bile sizden sabah gel akşam git beklemezken sadece oğluyla evleneceksiniz diye kvnizle neden böyle bir samimiyete giresiniz? Hiç öyle sen de benim kızımsın laflarına aldanmayın ne kadar iyi olursa olsun bir imza ile hayatınıza giren insanlar bir imza ile de çıkar. Bence siz bu aile ile anlaşamayacaksınız, evet aşk sevgi güzel ama bundan 5 sene sonra sinir hastası olmanız olası. Hayata bir kere geliyoruz ya baştan büyük bir duvar öreceksiniz ya da ayrılıp kafanıza ve aile yapınıza uyan insanlarla yola devam edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…