Siz boyle deyince de ben uzuluyorum deyiverin. Net olunKayınvalidem benim de bir evim var düzenim var lafına aşırı bozuluyor benide uyardı birkaç defa ben herkes bir arada olsun isterim evim evim dersen üzülürüm dedi açıktan.
Şu yazdığınıza bakinca kvniz cok fena ve korkunç biri anlaşılıyor. Bu nasil laf ya niye cevap vermiyorsunuz? Herkes bir arada olsun istiyorsa evlendirmesin oğlunu turşusunu kursun.Kayınvalidem benim de bir evim var düzenim var lafına aşırı bozuluyor benide uyardı birkaç defa ben herkes bir arada olsun isterim evim evim dersen üzülürüm dedi açıktan.
Sizin bu düşünceniz halis mi? Siz kabul etmişsiniz bile her gün oraya gitmeyi, hanımefendiye iki güne indirmeyi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Valla sizin evliliğinizin geleceğini görüyorm hatta konularınız film şeridi gibi gözümün önünden geçtiBugün temizlik yapıyorum diycem anneme gidiyorum alışveriş yapmam lazım falan diyip en azından haftada ikiye falan indirsem razıyım ciddennn...
Şimdiden bu kadar netse evlendiğiniz de size nefes bile aldırmaz. Nişanlınızı çok ama çok iyi gözlemleyin, şimdi laf olsun diye suyunuza gidiyorsa ve annesine karşı kararlı duramıyorsa evlenince annesini dinleyecek demektir.Kayınvalidem benim de bir evim var düzenim var lafına aşırı bozuluyor benide uyardı birkaç defa ben herkes bir arada olsun isterim evim evim dersen üzülürüm dedi açıktan.
Demek ki o sadece kendini sevenlerdenYok, benimki oğlunu da sevmiyor
Ben bu filmi daha once izlemistim. Siz temizlik yapacagim, alisverise gidecegim dedikce kayinvalideniz oglusunu arayip hasta olacak, tansiyonu oynayacak, ayilip bayilacak. Esinizde annem hasta oluyor, ne var kadinin yanina gitsen diye ustunuze gelecek. Evlenmeden once bazi konulari acik acik konusmanizda fayda var.Üslubu farklı da ondan üzülürüm ben anneyim evlatlarım hep bir arada olsun sende benim evladimsin bir parçamsin falan falan...
Oo fena. Bastan kayinvalidenle de nişanlınla da net konus. Bu konu çok önemli böyle olacaksa bitsin bence. İlerde çok xekersin. Kendi çekirdek aileni kurmak istediğini belirt. Her gün annemin evine gidemeyecegim gibi buraya da gelemem deKayınvalidem benim de bir evim var düzenim var lafına aşırı bozuluyor benide uyardı birkaç defa ben herkes bir arada olsun isterim evim evim dersen üzülürüm dedi açıktan.
gelmişim 60 küsür yaşına oğlumu evlendirmişim artık emekli de olmuşumdur heralde ne diye her gün gelin bana gelecek oğlum bana gelecek ? valla ben üzerime düşeni yapmışımdır okutup bu yaşa getirip evlendirmişim artık bir birey olmasını ve kendi kanatlarıyla uçmasını beklerim ben de o yaştan sonra sabah müge anlı öğlen esra erol arada kocamla didişerek bir gün ölüp giderim sanırım oğlum ve gelinimden beklentim de bayramlarda seyranlarda el öpmeye gelip harçlıklarını almaya gelmeleri olur torunum varsa bazen 10 dk göstersinler telefonda yeter kimseyi gel git diye zorlayamayız zaten haftanın 5 6 günü çalışıp bir pazar günlerini de kendi ailesine ayırsınlar fazlası bencilliğe girer
"Halis mi" ne demek?Şu yazdığınıza bakinca kvniz cok fena ve korkunç biri anlaşılıyor. Bu nasil laf ya niye cevap vermiyorsunuz? Herkes bir arada olsun istiyorsa evlendirmesin oğlunu turşusunu kursun.
Sizin bu düşünceniz halis mi? Siz kabul etmişsiniz bile her gün oraya gitmeyi, hanımefendiye iki güne indirmeyi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Valla sizin evliliğinizin geleceğini görüyorm hatta konularınız film şeridi gibi gözümün önünden geçti
Eğer hepsi böyleyse Allah yerle bir etsin o yapıyı inşallah :)Valla sizin piremses kişiliğinize bu aile uymuyorsa evlenmeyin o zaman? İngiliz filan bulun. Çünkü Türk aile yapısı maalesef genelde budur
Gen-z nin agizlara pelesenk ettiği bi başka sakız. Boşuna anlam arama kullanani özenti ve iqsuz gostermekten baska bi ise yaramayan sacma bir laf."Halis mi" ne demek?
Hepsi demeyelim de, çevrede sizde görürsünüz. Oldukça fazlalar. Zor olsa da konu sahibi belki kendine daha yakın bi kültürden biriyle evlenebilir. Çünkü konu başında güzellemeler yaparak ilerlese de "uyuşmuyoruz" demiş.Eğer hepsi böyleyse Allah yerle bir etsin o yapıyı inşallah :)
Gen-z nin agizlara pelesenk ettiği bi başka sakız. Boşuna anlam arama kullanani özenti ve iqsuz gostermekten baska bi ise yaramayan sacma bir laf.
Yani kızları evlenince de bana yakın oturun, sabah gelin akşam gidin mi diyecek o zaman? Evlendirmesin bence kimseyi, hep beraber yaşasınlar sonsuza.Üslubu farklı da ondan üzülürüm ben anneyim evlatlarım hep bir arada olsun sende benim evladimsin bir parçamsin falan falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?