Nişanlıyken aldatıldım

Ben mi ittim evet demek de ne ???????
Çok çirkin karşınızdaki insan 5 yaşında mı ?

güvensiz biri olduğunuz, bunaltmanız , yerli yersiz tartışmalara sebep olmanız sizi aldatmasını haklı kılmaz . Hiçbir insan kadın erkek farketmiyor ihaneti haketmez. Sizinle mutsuz ise erdemli bir şekilde dürüst davranarak ayrılması gerekirdi. o ÖYLE BİRİ DERİL demişsiniz ya işte tam da öyle biri. Aldatma sebi olarak sizi göstermiş yani bahane ve mazeret sunmuş .
Kendiniz için ileride kuracağınız hayat için yardım alın. Davranış şekliniz normal değil

teşekkürler

2. şansı haketmiyor yani bu ilişki

Aldatilmayi su anda hazmedip geri donerseniz, ileride yasanacak olanlara davetiye cikarmis olursunuz.Dedigim gibi asiri yüz göz olmussunuz.Nisanliyken bu kadari cok fazla.Bana kalirsa sizde yanlis davranislarinizi torpuleyip onunuze bakin.

aslında ayrıldı ama ben bidaha konuları açmıcam deyip söz verdim tekrar tekrar barıştık

aslında ayrıldı ama ben bidaha konuları açmıcam deyip söz verdim tekrar tekrar barıştık
Onu hyatınızdan çıkarın. Size saygısı ve sevgisi olsa gel güzel giden beraberliğimizi yıpratmayalım terapi al birlikte aşalım der .Çünkü hayatınızı birleştireceksiniz nişanlı adam sevyorsa bunu yapar .

"Hoş olmayan şey yaptım ama affedildim "

Sizin yaptığınız hoş olmayan şey nedir ???
Neden başkalarının yaptıkları aldığı nefese kadar yazılırken kendi hatalarımız üstü kapalı oldu bitti işte diye saklanır ?

Başından beri inişli çıkışlı bir ilişki imiş.. son iniş olsun inşallah.

Aldatmanın bahanesi olamaz ama gerçekten aldatıldığınıza emin misiniz?
O 3 kız havadan mı geldi? Zaten konuştuğu arkadaşları mı, arkadaşlarının arkadaşları mı, clupten mi tanışmışlar? Ne konuşmuşlar?

Çok doğru bir karar siz itmemişsiniz onun içinde varmış zaten
Şimdi olmasa bile evlendikten sonra ayrilirdiniz

Ben eski sevgilimle görüştüm. ama tamamen hakettiğini düşünüyordum yani bu konuda kendimi suçlu hissetmedim . acaba o da mı böyle bi psikolojide diye düşünüyorum. evet inişli çıkışlı bi ilişkimiz var ama çok güzel günlerimizde oldu.

erkek arkadaşının arkadaşları. Cinsellik olmadıgına eminim sadece telefonda konuşulmuş o günden sonra

Aldatması asla normal değil ama sizin gibi biriyle yaşamakta bir işkence ya.
Kimse bu tarz birine katlanmaz.
Kendinize çeki düzen verin.
Ayrıca eski sevgilinizle görüşüp siz de aldatmış olmuşsunuz.
Gerçekten bu konuda yazacak çok şey var ama en sın banım 5 gün sürdü.
DEĞMEZ!

Yok artik
Adam aldatilmayi bile sana yıkmış
Sen de inanıyor musun

Ben burda yaşanılan kötü olayları anlatıyorum . farkındayım zaten kötü şeyler yaşandıgının ama 2 yıl bu şekildede sürmedi elbet. Kötü insanlar değiliz.
Banlanacak kadar ne yazmak istiyosunuz ki .
Ben bi çözüm arıyorum kendimi rezil etmek için yazmadım buraya

Ben mesela şuna çok takıldım ; kına yapsam arkadaşlarımı çağırmam.
Ne mana mesela?
Bu kadar beğenmediğiniz bir adamı yarın bir gün sosyal ortamınıza da sokmayacaksınız o halde.
Aldatan aldanır bunu unutmayın. Ben karmaya çok inanıyorum.

AA onu görmedim nerde yazıyor ay
Senden nasıl kaçtı hayret ettim
Al bak burada.

Bende karmaya inanıyorum bu son olaydada sanki karma tamamlandı gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…