Nişanlıyken aldatıldım

Ee sende aldatmissin. O da boyle düşünmüştür, kendimi haksiz görmüyorum beni o itti diyodur. Neden kendi kusurunuzu yazmadiniz,direk nisanliniza saldiriupr insanlar . Siz az degilsiniz,yaşadıklarınızı haketmissiniz kusura bakmayinda

Aldattigini kendi mi soyledi. Ben gormedigim icin bilmeden yaptimm yorumu. Eger kendisi de aldattıysa, adamin yaptigina birsey diyemem. Zaten adami biktirmis sogutmus yeteri kadar.
Evet kendi söyledi. İlk beş sayfada olması lazım. Hatta alıntı yapıp cevapta yazdım, az gerilerde bulabilirsiniz.

siz tam birbirinize göresiniz bence...

içten içe benimde beni seven bi eski sevgilim var dedim ve kalbimde eski sevgilimi yaşatmaya başladım . eskisini sevmediğim halde kalbimde tutuyordum.
Bunu anlayan bi anlatsın devreler yandı benm
Ayyy Eski sevgilileri yazıyormuş ya... hani kızlar seviyo da yazıyo... benim eski sevgilim de beni seviyor diyor... o yüzden içinde duruyomuş

Anlatımınızdan anlaşılan karşılıklı güvenin olmadığı, sen yaptın ben yaptımlı, basit şeylerden hadi bitti hadi barıştık denilen laçkalaşmış bi ilişki. (Söylemimi yanlış anlamayın, başka türlü ifade edemedim) Zaten hayır gelmezmiş. Sizi istemediğini söyleyen, sizin de zaten güvenmediğiniz biriyle zamanınızı harcamayın bence, sonra daha mutsuz olursunuz..

Sizin hatalarınıza karşılık kısasa kısas yapmış,kendine saygısı yok bir kere.Bunaldıysa sizinle açıkça konuşabilirdi,ya hareketlerinize çeki düzen vermenizi isteyip devam etme kararı alırdı ya da düzgünce ayrılmak istediğini söylerdi.

Amannnn bırak ne düşünüyorsun Ali olmadı Veli olur erkek kıtlığı yok ya. Daha gençsin , daha iyilerini bulursun boşver

Aldatmasına yorum yapamıcam, o onun şerefiyle alakalı.

Yalnız sizin onu beğenmemeniz, utanmanızdan dolayı kına gecenize arkadaşlarınızı bile çağırmayacak olmanız ve bunu nişanlınıza söylemeniz nedir?
Buna hangi insan evladı tepkisiz kalır?
Siz de sağlıklı davranışlar sergilememişsiniz ilişkinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…