- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
Ee sende aldatmissin. O da boyle düşünmüştür, kendimi haksiz görmüyorum beni o itti diyodur. Neden kendi kusurunuzu yazmadiniz,direk nisanliniza saldiriupr insanlar . Siz az degilsiniz,yaşadıklarınızı haketmissiniz kusura bakmayindaBen eski sevgilimle görüştüm. ama tamamen hakettiğini düşünüyordum yani bu konuda kendimi suçlu hissetmedim . acaba o da mı böyle bi psikolojide diye düşünüyorum. evet inişli çıkışlı bi ilişkimiz var ama çok güzel günlerimizde oldu.
Evet kendi söyledi. İlk beş sayfada olması lazım. Hatta alıntı yapıp cevapta yazdım, az gerilerde bulabilirsiniz.Aldattigini kendi mi soyledi. Ben gormedigim icin bilmeden yaptimm yorumu. Eger kendisi de aldattıysa, adamin yaptigina birsey diyemem. Zaten adami biktirmis sogutmus yeteri kadar.
Ben eski sevgilimle görüştüm. ama tamamen hakettiğini düşünüyordum yani bu konuda kendimi suçlu hissetmedim . acaba o da mı böyle bi psikolojide diye düşünüyorum. evet inişli çıkışlı bi ilişkimiz var ama çok güzel günlerimizde oldu.
Ayyy Eski sevgilileri yazıyormuş ya... hani kızlar seviyo da yazıyo... benim eski sevgilim de beni seviyor diyor... o yüzden içinde duruyomuşiçten içe benimde beni seven bi eski sevgilim var dedim ve kalbimde eski sevgilimi yaşatmaya başladım . eskisini sevmediğim halde kalbimde tutuyordum.
Bunu anlayan bi anlatsın devreler yandı benm
Merhabalar
2 yıllık bir ilişkim vardı 6 aydır da nişanlıyız 3 ay sonra evlenecektik. Nişanlı olmadan önce şuan güldüğüm ama o zamanlar çok abarttığım olaylar geçmişti aramızda bunlar yüzünden kırıldım hoş olmayan bir şey yaptım ama affedildim ve güven duymadığım için sevgilimi sürekli sıkıyordum.Kapattığımız konuları sürekli açıyordum. Bir ara telefon dökümlerini vs aldım delirdi. Resmen kurcalamanın bağımlısı olmuştum. Ve son zamanlarda sürekli kavga ediyorduk ona onu beğenmediğimi falan da söyledim . Bazı şeylerden utandığımı kina yapsam bile arkadaşlarımı çağırmayacağımı söyledim. Oda söylediklerin başka yerlere gidiyor sen kuma mısın gizlice evleniyosun benimle dedi. Geçen hafta tekrar tartıştık evlenmek istemediğini söyledi ama gecesi özür diledi ben telefona bakmamıştım bir sonraki gün gördüğümde tamam dedim kabul ettim iptal değil evlilik. Ama o hafta sonu 2 erkek 3 kız dışarı çıkmış alkol vs içmişler ve benimkisi yüzük takmamış ordaki bi kızla konuşmuş 2 gün ama kızın hayatında biri oldugu için görüşmemişler. Bunları öğrendim ayrıldık tabiî ki. Bana diyor ki seni seviyorum ama artık katlanamıyorum hepsini bilinçli yaptım. Gidip öyle birisinden hoşlanacak değilim her clupte o tarz kızlar var zaten ama seni istemiyorum artık dedi. Eşyaları falan geri aldı beyaz eşyalarının bazılarını kullanıyor şuanda.
Aldatıldım evet . ben mi ittim evet . napmalıyım bilmiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?