Nişanlıyken aldatıldım

Siz onu aldatmişsiniz oda sizi, bir nevi ödeşmissiniz işte. Siz bunlari çok normal goruyorsunuz ve tekrar gelirse diye planlar yapiyorsunuz. Karşinizdaki de belki sizinle ayni zihniyette, ayrilirken sizde ona çektirdiklerini çekin istemis. Sen bunu hakettin ayrilacaksam boyle ayrilayim demis. Barismayi sırf onunla cinsellik yasadigin ve baskasiyla olursa farkedilir diyemi istiyorsun. Siz barisirsaniz hayatinizin her doneminde ikinizde acaba beni aldattimi diye dusuneceksiniz çunku. Hala barismayi dusunmeniz ilginc geldi bana.

Arkadaşlar hayat bu insanların başına herşey gelebilir bi sorun var ve paylaşmak istedim. Sürekli hakaret ve alay ediyosunuz 2-3 kişi dışında derli toplu anlayabilip yorum yapan yok. onlara teşekkür ederim.

Herkes de herşeyi anlayabilecek kapasite var siz merak etmeyin . Derli toplu yazılarınıza derli toplu ( sizin tabirinizle ) cevaplar verdim .
içten içe benimde beni seven bi eski sevgilim var dedim ve kalbimde eski sevgilimi yaşatmaya başladım . eskisini sevmediğim halde kalbimde tutuyordum.
Bu ve eski sevgilinizle iletişiminiz hariç

Çok yıpratmışsınız ilişkiyi. Eninde sonunda biter. Zararın neresinden dönersen kardır.

Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için peki ben şuan hem bu durumu konuşmak hemde kendim için bi terapiste-psikologa gitmek istiyorum . Herhangi bi psikologa mı yoksa bi ilişki terapistine mi gitmeliyim ?

Geçen geçmiş , kendini onar biraz.
Bir daha aynı şeyleri farklı insanlarla yaşamamak için.
Bunu kendin için yap. Sadece cinsellik yaşadığınız için döneceksende dönme.

Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için peki ben şuan hem bu durumu konuşmak hemde kendim için bi terapiste-psikologa gitmek istiyorum . Herhangi bi psikologa mı yoksa bi ilişki terapistine mi gitmeliyim ?
Ortada bir ilişki kalmadığına göre,
kişisel terapi almanız yeterli olur.

EK olarak bir sey yapmaniza gerek kalmamis,karsilikli olarak her seyi yapmissiniz birbirinize her turlu eziyet tamamlanmis simdi gonul rahatligiyla ayrilabilirsiniz

EK olarak bir sey yapmaniza gerek kalmamis,karsilikli olarak her seyi yapmissiniz birbirinize her turlu eziyet tamamlanmis simdi gonul rahatligiyla ayrilabilirsiniz

Eziyet etmişiz değil mi cidden hiç eziyet olarak görmedim olanları olması gereken buymuş gibiydi

Ever sende suc cok,adami bunaltmis evlenmeden soğutmuşsun ama yinede aldatmayı haketmiyorsun. Adam gibi bu iliskide umut görmüyorum dayanamıyorum diye ayrılabilirdi..

Eziyet etmişiz değil mi cidden hiç eziyet olarak görmedim olanları olması gereken buymuş gibiydi
Adami begenmediginizi bile soylemissiniz,cidden olmasi gereken bunu soylemek miydi? Duzgunce ayrilsaydiniz keske

Ee sende aldatmışsın??
Kendimi suçlu hissetmedim diye bir şey yok! Sen istediğin kadar hissetme ama suçlusun. Suçlu hissetmedim! Bu ne demek ya... Ona bakarsan suçluların çoğuda kendini suçlu hissetmez, ama suçludur. Tıpkı senin gibi.
Kendisi aldatınca üstü kapalı bir şekilde "hoş olmatan bişey yaptım ama affedildim" diyor. Karşısındaki yapınca oooo aldatıldımmmmm :/
İstediğin kadar suçlu hissetme ama sende bir aldatansın.
Üstelik kendi yaptığını bize örtüp nakletmen sebebiyle bizide kandırdın burada.
Hem aldat, hem adamı beğenmediğini söyle, arkadaşlarını çağırmayacak kadar utan.
Sonra gel buraya aldatıldım diye konu aç!
Ne güzel İstanbul.....

İkiniz de ne istediğini bilmeyen iki küçük çocuk gibisiniz.
Yok çok uyumluyuz yan yana, eski sevgilimle görüştüm ama hakettiğini düşündüm.
Acaba o da kızla görüşürken öyle mi düşünmüştür?Şimdi ne yapayım?
Aldatıldım.
Ama ben yaptım bla bla..

Bence birbirinizi bırakmayın. Tencere kapak gibisiniz.

Ever sende suc cok,adami bunaltmis evlenmeden soğutmuşsun ama yinede aldatmayı haketmiyorsun. Adam gibi bu iliskide umut görmüyorum dayanamıyorum diye ayrılabilirdi..
Yalnız öncesinde kendiside aldatmış. Hoş olmayan bişey yaptım ama affedildim diyorya o hoş olmayan şey diye bahsettiği olay kendi aldatması :)
yalnız aldatınca suçluda hissetmemiş!
Bide gelip buraya konu açıyor aldatıldım diye... Kendi aldattığı olayıda hoş olmayan bişey yaptım diye minnoş bir hale getirip bizide kandırıyor.

Aldattigini kendi mi soyledi. Ben gormedigim icin bilmeden yaptimm yorumu. Eger kendisi de aldattıysa, adamin yaptigina birsey diyemem. Zaten adami biktirmis sogutmus yeteri kadar.

Evlenseniz de tat vermez artik. Surekli bu durumu ısıtıp ısıtıp gundeme getirirsiniz. Ayrilmak en mantiklisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…