Nişanlıyken aldatıldım

Bende karmaya inanıyorum bu son olaydada sanki karma tamamlandı gibi geliyor :)
insan hatalar yapabilir.
Yerinde olsam takmamaya çalışırım. Zaten çok aşık gibi de durmuyorsun.
içine sinmeyen birini sadece evlenmek için isteme bence. Sonuçta bu bir elbise değil ki götürüp değiştiresin.
Daha yaşında çok genç.

teşekkürler

2. şansı haketmiyor yani bu ilişki
Bence haketmiyor yani sizede onada yazik olur bazi seyler iste bastan boyle gosteriyor kendini ama biz gormek istemiyoruz sonra evlenincede hic gormemistim bu yanini diyoruz. Simdiden sıkıya gelince sizi aldatmaya meyilenen adam ilerde daha zorlu gunler olacak evliliginde verdigi rahatlikla neler yapar

E sen yaparken "ama o hak etti ben suçlu değilim"
Adam yapınca "vay nasil yapar"
Bu nasıl adaletsiz bir düşünce sistemi ya
İnanamıyorum

E sen yaparken "ama o hak etti ben suçlu değilim"
Adam yapınca "vay nasil yapar"
Bu nasıl adaletsiz bir düşünce sistemi ya
İnanamıyorum

Vay nasıl yapar demiyorum farkındaysanız. Bana normal gelmişti hakettiğini düşündüm o zamanlar acaba o da bu psikolojide mi diyorum...

Git özür dile ayaklarına kapan belki seni affeder

aldatarak çok büyük bir yanlış yapmış size karşı. benim için ayrılma sebebidir.

ama bunun dışında siz çok zor bir insansınız. kendinize çeki düzen vermeniz lazım.

Takmıyorum inan . Aşık demeyelim ama iyi anlaşıyoruz şimdi anlatııcam ama öyle olsanız neden bunları yaşıyorsunuz diyeceksiniz. Uyumluyuz kısaca başkasının yanında böyle olamam eminim

Şuraya nişanlin yazsaydı kaç kurtul derdim. Ona şans bir şans daha veriyim mi diyorsun ya bir de.. sen eski sevgilinle görüşmüşsun, adamı sevmediğini istemedigini söylemişsin, utandığını söylemişsin, asla güvenmemissin.. kendini onar kardeşim. Yoksa hayatın boyunca ne mutlu olabilirsin ne de karşındakini mutlu edebilirsin.

Zaten evlenseniz bile bunun mutlu bir evlilik olmayacağı yazdıklarınızdan çok açık. Bence ikiniz içinde hayırlısı olmuş...

Vay nasıl yapar demiyorum farkındaysanız. Bana normal gelmişti hakettiğini düşündüm o zamanlar acaba o da bu psikolojide mi diyorum...
Siz birbirinize her kızdığınızda aldatacaksınız birbirinizi orası anlaşıldı. Bu sonuç doğrultusunda devam edip etmemen gerektiğine sen karar verebilirsin bence

Beğenmediğin insanla niye evleniyorsun ha hadi evleniyorsun niye bu kadar bunaltıyorsun adamı
Onun yaptığı yanlış ama adamın özgüvenini sarsmışsın oda özgüvenini geri getirmek istiyor ben seni çok sevdiğini düşünüyorum sevmese uğraşmaz bu kadar zaten itiraf da etmiş

Bu kadar yuz goz olmussunuz.İki tarafta da hatalar var.Tabiki fazlasi sizde.Evlenmeye hic kalkışmayın bence.Evlenmek nisanlilik gibi degil kavga ettik,tartistik diyip kesip atamıyorsun.Hem adam zaten seni istemedigini soylemis.Sende bunu biliyorsun.Buna rağmen tekrar donerse nasil davraniyim diyosun.Etraflıca otur düşün.Ben ne yapıyorum diye

Adamı affetmek için sıralamadığınız bahane kalmamış. Neyse ki af dilemiyor da geri dönemiyorsunuz.
Bu ilişkiden hayır gelmez artık.
Önünüze bakın, hatalarınızdan ders çıkarıp bir sonraki ilişkinizde buna göre davranın.

Haklısınız ama kendimi görmek için böyle bişey yaşamam gerekliydi sanırım .

Beni sevdiğine inanıyorum. İlişki boyunca arada eski sevgilileri yazıyodu biraz kıskandım onu belki başkalaarı tarafından hala sevilmesini yediremedim . içten içe benimde beni seven bi eski sevgilim var dedim ve kalbimde eski sevgilimi yaşatmaya başladım . eskisini sevmediğim halde kalbimde tutuyordum. ama nişanlım gidince eski sevgilimi gözüm görmüyo yani umrumda değilmiş ben nişanlımı seviyomuşum .. falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…