bi hast.çalışıyorum ve insanlara laf anlatamıyorum..şimdi bi diyaloğumuzu anlatıcam size..
-fatih bey buradamı?
ben: hayır ameliyatta
-ne zaman burada olur?
ben:sadece salı günleri burada oluyo..
-yarın gelsem görememmi?
ben:hayır sadece salı günleri görebilirsiniz diğer günler ameliyatta
((başımda baya bi bekledikten sonra))
-o zaman ben ne gün geleyim??
ya artık kafayı yedirecekler bana aynı şeyleri dönüp dönüp bidaha anlatıyorum ve bunun gb. bir sürü kişi geliyo akşama kadar akşam eve gidince bön bön bakıyorum
bi hast.çalışıyorum ve insanlara laf anlatamıyorum..şimdi bi diyaloğumuzu anlatıcam size..
-fatih bey buradamı?
-ne zaman burada olur?
-yarın gelsem görememmi?
ya artık kafayı yedirecekler bana aynı şeyleri dönüp dönüp bidaha anlatıyorum ve bunun gb. bir sürü kişi geliyo akşama kadar akşam eve gidince bön bön bakıyorum
-fatih bey buradamı?
-ne zaman burada olur?
-yarın gelsem görememmi?
O anda hasta yerine kendinizi koyarsanız sinirlenmezsiniz . Hastane de hasta veya hasta yakını olarak bulunmak farklı bişey hastane de çalışıyor olmak tamamen farklı. Hasta / hasta yakını psikolojisini anlayın zira anlayamiyorsaniz işten ayrılin.
Sayın hanımefendi . Ben kanser hastalığı yaşadım ve uzun süre tedavi oldum . Tedaviden sonra bende de geç anlama gibi bir problem ortaya çıktı . Ve zor duyuyorum. Doktor bunun zamanla geçeceğini söyledi . Bazen bende banka olsun hastane olsun gittiğim yerlerde soylenenleri geç algılayıp tekrar tekrar sorabiliyorum 23 yaşında olmama rağmen . Şimdi empati yaptığınız zmn (allah esirgesin ) aynı durum sizin başınıza ya da konu sahibinin başına gelse ne yapardınız ??Millet laftan anlamiyor diye niye isten ayrilsin?
Konu sahibi insanlarin psikolojilerini dusunmek zorunda degil.
Insanlar soyleneni anlamak zorunda ama islerine gelmeyince bile isteye anlamak istemiyorlar. Ki bilgi vermiyor vs degil. Ayni isi 5 kere yapmak tahammul edilir gibi degil.
Konu sahibi, bunun cozumu cidden yok. Insanimiz boyle. Bir yerden sonra cevap verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?