belki kötülügüne degil
iyiligine söylüyor
belki gerçekten alerji oldugunu düşündügü için bu kadar tekrarlamıştır
tmm belkide öyle evet haklısın..zaten kötü düşünmemek için çabalıyorum bende sonuçta o bnm eşim..hep der sen bnm canım kanmsın ben niye senn kötülüğüne bişe diim yapayım der..tabiki kötülüğüme değildir...ama bu kadar sık tekrarlaması bana kötü hissettiriyo işte..bi kadın için dıs grnüş tabiki aksini düşünenler vardr ama bnce çok önmli herke sister eşine güzel görünmeyi beğenilmeyii..ama her defasında her güzel ortamda takacak bi kusur buluyo benm eşim bu beni çok üzüyo
amanede eşin sanırım patavatsız hem çok seviyor hemde severken ettiği laflarla incitiyor seni peki onun tipi yüzü yada fiziği nasılmış bir kerde sen onun biyerlerine laf dokundur kusur bul bakalım ne oluyor sen geçen gün de bu konuya benzer konu açmıştın galiba eşin aklına her geleni doğru olsa bile söylemesin bir düşünsün karşısındaki kırılır mı incinir mi diye
siz de yapsanıza aynısını ay şuranda bu çıkmış buranda bu var ay kocamn olmuş kötü görünüyor die kısasa kısas.
o zaman eşinin güzellik takıntısı var
valla benim eşim de hep söyler bana.çok aburcubur yiyorsun sivilcelerin azdı.gel bi şeyler sürelim der.bazen ayy ayy kocaman siyah nokta tespit ettim der:))ne kadar çok siyah noktan var diye bazen hayretle bakar yüzüme.bazen başka bi şey konuşurken sivilceme yoğunlaşır.ama ben nedense bozulmoyurum.neden böyleyim anlamadım.acaba biz 5 yıla yakın flört ettik ve çok zor aşamalardan geçtik hala da geçiyoruz.yani onun sevgisinden çok eminim ondan mı bilmiyorum amanede.ama baa fazla abartıyorsun gibigeliyor.bi de sanki bebiş için acele ettin.tabi Allahın işine karışılmaz.inşallah bebeğinle yuvanızdaki sorunlar biter.ama biraz kendine güven.o adam seni seçmiş senle evlenmiş.silahj zoruyla evlenmediniz ya.seni çok çirkin bulsa neden hayatını senle birleştirsin ki?
Ya canım ne var sivilce çıkıcak demesinde... Sen hamile olunca kendini çirkin hissediyosun oyüzden bence.. Sende onunla dalga geç.. Takılma bunlara falan büyütme umursama eşin takılmış sana..
hayr cnm kendmi çirkn hissetmiyorum aksine sanki daha sevmli daha güzel oldum gbi geliyor.mesele benden kaynaklı değil yanii.böyle evlilikmi olur o benle dalga gecsn ben onla dalga geceym sonra aman takılmayalım gülelim gecelm diyelm..bna göre değil cnm bin kere kırıldığımı belli ettm hala yapıyo nasıl takılmyım
Belli edince kızman hoşuna gidiyor demek ki eşinin önemseme oda yapmaz zaten bi süre sonra
ah be guselım kafayı takıp uzulcek baska bısı bulamadın mı hamılelıgın verdıgı bısı bu takma bu kadar
hayatta neler oluyo gercı herkesın derdı kendıne buyuktur amma uzme canını yahu sızın natlusben ıle akrabalıgınız fılan mı var yada aynı kısımısınız cok merak edıyorum kardes olsa bu kadar benzer huyları 2 hamıle ıkı tavırları net dık duruslu ınsan :26:
uyarmaya devam et bu konuda eşini..
o yaptıkça sen uyar...
mecbur anlayacak zamanla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?