niye böyle benim eşim

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
arkadaslar daha öncede bu tarz konular açmıştım ama inanın hcbrinde bu kadar kırlmamıstım..belki yne hamilelik psikolojisi fazla alıngansın diyceksiniz ama alakası yok..
yüzüne baktığımda cenneti gördüğüm adam,her yüzüme baktığında kusur farkedip söylüyor..yoruldum artık..
saçma ufacık şeyler yüüznden üzülüyorum farkındayım ama çıkmıyo aklımdan..hem b kadar ilgili ve iyi olup hem beni böyle kötü hissettrmeyi nasıl basarıyo eşim anlayamıyorum..dün uyucaz diye yattık eşim seviyo saçımla oynuyo şakalasıyo vs rahat vermcem çok seviyorum seni fln diyo..hersey böyle güzelken sarılmısız gözgözeyiz...yne yaptı yapacağını tuttu ne dese iyi askım burnunun kenarları kızarmıs çok sivilce çıkçak (ama inanın bunu 10.söyleyişidr belkide daha fazla)sen hc düşünmednmi bunu askım yediğin bişey alerji yapıo sana heralde dedi..aynı seyleri konusmaktan sürekli ksuur grmesnden o kadar sıkıldımki artık..burnumun kızarıklığı o svlceler hamilelkten oluo alerjiden değil benm çenemde çıkar svlce hc burnumda çıkmazdı hamile olmadan önce dedim..hala yok yok alerji olabilir senn svlcen çıktığı zmn büyük deişik çıkıo sonrada tamamen gecmiyo iz kalıyo nişanlıyken böyle değildi çok çoğalmış izlern dedi...o kadar bzouldumki sonra btn gece srnlkler yaptı neynvar nye soğuk duruyon diye öpüp koklamaya çalışıyo bişeyim yok uykum var dedim...svlce muhabbetnemi kırıldın dedi yok ne alaksı var dedim (kaç kere anlattım anlamadı çnkü)uyuyalım yrgnm dedim öyle yattık uyuduk...bu sabah yne şirinlkleri devam ki her zmn ilgili ve sevgi doludur...ama bu davranslarına çok üzülüyorum...bu hep böyle çnkü hep bişeye takıyo (yüzüm svlceden grnmez bi halde falan deil yanlış anlamayın mnicik kahvrengi lekelrm var cenemde çoğu insanın fark bile etmedği çok yakından belli oluyo...ki sivlce dolu bile olsa böle yapmaması gerekr)
hamileym ne bileym duyuyorum çevremden eşler hamilelk çok yakıstı sana çok güzelleştin diye karılarını yüceltiyolar iyi hissettiriyolar...benm eşimse sürekli kusur görüyo.belki saçma hatta çok saçma bilemiyorum ama ilk defa birini kıskandım haset ederek değil imrendim desem daha doğru olur.arkadasımla eşinin resmlerini görüyorum facebookta eşinin fotolara attığı hemen her yrumda mutlaka şu kelime var güzel karım benm güzellik güzelim...basklarının agzından su gbi akan bu güzel kelimesini ben esimden niye duyamıyorum sıksık..her konuda bana yardımcı ve çok iyi biri beni çok sevdiğinede hc şüphem yok ki bende onu çok sveiyorum...ama dün bunları düşünmekten uykum var dyip yattıım halde uyuyamadım eşim horlarken ben aglıyodum..herkesn derdi kendine büyük işte gercekten çok üzülüyorum bu duruma..içimi dökmek istedim teşekkrler

belki kötülügüne degil
iyiligine söylüyor
belki gerçekten alerji oldugunu düşündügü için bu kadar tekrarlamıştır

amanede eşin sanırım patavatsız hem çok seviyor hemde severken ettiği laflarla incitiyor seni peki onun tipi yüzü yada fiziği nasılmış bir kerde sen onun biyerlerine laf dokundur kusur bul bakalım ne oluyor sen geçen gün de bu konuya benzer konu açmıştın galiba eşin aklına her geleni doğru olsa bile söylemesin bir düşünsün karşısındaki kırılır mı incinir mi diye

belki kötülügüne degil
iyiligine söylüyor
belki gerçekten alerji oldugunu düşündügü için bu kadar tekrarlamıştır

tmm belkide öyle evet haklısın..zaten kötü düşünmemek için çabalıyorum bende sonuçta o bnm eşim..hep der sen bnm canım kanmsın ben niye senn kötülüğüne bişe diim yapayım der..tabiki kötülüğüme değildir...ama bu kadar sık tekrarlaması bana kötü hissettiriyo işte..bi kadın için dıs grnüş tabiki aksini düşünenler vardr ama bnce çok önmli herke sister eşine güzel görünmeyi beğenilmeyii..ama her defasında her güzel ortamda takacak bi kusur buluyo benm eşim bu beni çok üzüyo

valla benim eşim de hep söyler bana.çok aburcubur yiyorsun sivilcelerin azdı.gel bi şeyler sürelim der.bazen ayy ayy kocaman siyah nokta tespit ettim der:))ne kadar çok siyah noktan var diye bazen hayretle bakar yüzüme.bazen başka bi şey konuşurken sivilceme yoğunlaşır.ama ben nedense bozulmoyurum.neden böyleyim anlamadım.acaba biz 5 yıla yakın flört ettik ve çok zor aşamalardan geçtik hala da geçiyoruz.yani onun sevgisinden çok eminim ondan mı bilmiyorum amanede.ama baa fazla abartıyorsun gibigeliyor.bi de sanki bebiş için acele ettin.tabi Allahın işine karışılmaz.inşallah bebeğinle yuvanızdaki sorunlar biter.ama biraz kendine güven.o adam seni seçmiş senle evlenmiş.silahj zoruyla evlenmediniz ya.seni çok çirkin bulsa neden hayatını senle birleştirsin ki?

o zaman eşinin güzellik takıntısı var

siz de yapsanıza aynısını ay şuranda bu çıkmış buranda bu var ay kocamn olmuş kötü görünüyor die kısasa kısas.

aynen dediğin gbi sanırım patavaatsız malesef...ama bu tarz konularla ilgili daha önce kırgnlığımı belli ettm ben ona on kere konusamamki yada on kere kavga çıkaramam surat yapamam dediğin gbi brazda o düşünecek kırılırmı incinrmi diye...bilmiyorum eşim takıntılı bu dıs görünüşe sanırım çnkü siosunya onun tipi nasıl diye..kendinede aynı şeyi yapıyo küçücük bi svlcesi çıksa gelr bana gsterr askım bak ne zmn gecerki bu ne var snaki grnmeyen byerde çıksa yüzümde çıkmasa diye söylenr..ammma emenm ben onun bana yaptığı gbi her defasında kulp taksam o da incinr illa aynı şeyimi yasatmak gerekiyo anlamıyorumki o bnm eşim istemiyorum kendini kötü hissetmeszni kalbnn kırılmaısnı o neden düşünmüyo..bi kere inanın kırılcanı tahmn edemeden gercekten sevdiğim beğendiğim için (erkeklere göbeği yakıstırıyorum)koca göbekli kocam bnm dedim hemen yüzü değişti..kocaman değilki azcık bişe var ne koca göbeği fln dedi.demekki oda grnüşüyle ilgili eleştriye sevgyle bile söylense gelemiyo..ama aynı seyi bana yapmaması gerektiğini nasıl öğrencek bilmiyorum..bu davranısları gercekten beni ondan uzaklaştrmaya basladı artık

siz de yapsanıza aynısını ay şuranda bu çıkmış buranda bu var ay kocamn olmuş kötü görünüyor die kısasa kısas.

ona bu müstehak ama ben bu işi savaşa dönüştrmek istemiyorum cnm bnm ben ztn kötü hissettm kendmi yeternce böyle davranarak kendime olan gvenmi yerle br etti farkında değil..aynısını ben ona yasatıcam sonra o bana ben ona akısır dngü olucak bilmiyorum

o zaman eşinin güzellik takıntısı var

sanırım öyle ama onun böyle takıntısı var diye beni üzmeye hakkı varmı..tv de bi kadın görsek mesela boş bulunup aa ne güzel kız diyorum neresi güzel makyajsız bi görsen svlce dolu yüzü makyajla bu hale geliyo diyo...dünya güzelide olsa küçük bi leke bi svlce varsa esime gre güzel deil o kadın ee beni böyle svlce leke yüzünden eleştren adam beni beğeniyomudur hiç inanmıyorum artık

canm bende eşimn sevgisinden çok çok eminm..bebek konusuna gelnce zmanı bu zmnmıski böyle olmus hc pişman değilim yne olsa yne hamile kalırdım.güzel duan içinde tesekkr ederm..bilmiyorum kişilkler cest cest sen bozulmuyosun ama ben kırılıyorum işte elmde değil hani yazmıssınya bazen baska bişey konsuurken svlceme yoğunlaşır diye..bu bence çok krııcı bi durum ki eşimnde sıksık yaptığı bişey bu sıkıldım ben artık...ne yani şimdi senn esin yada bnm esim ksuurlarımızı dile getrnce düzeliyomu o ksuurlar hayır tabiki.ki göz var nizam var onlarn gördüü kusurları illaki bizde görüyoruz her defasında hatrlatıp moral bozmanın mantığını bulamadım ben cnm

Ya canım ne var sivilce çıkıcak demesinde... Sen hamile olunca kendini çirkin hissediyosun oyüzden bence.. Sende onunla dalga geç.. Takılma bunlara falan büyütme umursama eşin takılmış sana..

Ya canım ne var sivilce çıkıcak demesinde... Sen hamile olunca kendini çirkin hissediyosun oyüzden bence.. Sende onunla dalga geç.. Takılma bunlara falan büyütme umursama eşin takılmış sana..

hayr cnm kendmi çirkn hissetmiyorum aksine sanki daha sevmli daha güzel oldum gbi geliyor.mesele benden kaynaklı değil yanii.böyle evlilikmi olur o benle dalga gecsn ben onla dalga geceym sonra aman takılmayalım gülelim gecelm diyelm..bna göre değil cnm bin kere kırıldığımı belli ettm hala yapıyo nasıl takılmyım

Belli edince kızman hoşuna gidiyor demek ki eşinin önemseme oda yapmaz zaten bi süre sonra

Belli edince kızman hoşuna gidiyor demek ki eşinin önemseme oda yapmaz zaten bi süre sonra

kızmamın hoşuna gittiğini snamıyorum cnm bu öyle bişey değil inanki ve artık çok sıkıyo beni.suratta yapsam grmezdende gelsem tam gaz devam yani

ah be guselım kafayı takıp uzulcek baska bısı bulamadın mı hamılelıgın verdıgı bısı bu takma bu kadar
hayatta neler oluyo gercı herkesın derdı kendıne buyuktur amma uzme canını yahu sızın natlusben ıle akrabalıgınız fılan mı var yada aynı kısımısınız cok merak edıyorum kardes olsa bu kadar benzer huyları 2 hamıle ıkı tavırları net dık duruslu ınsan :26:

uyarmaya devam et bu konuda eşini..
o yaptıkça sen uyar...
mecbur anlayacak zamanla...

natlus dediğinz kişinn br konusundan basaka bişeyni bilmiyorum bnm konum içinde adının gcemsndende rahatsız oldum.sebebi natlusun sahsı değil onun konusundada bnm adımın gecirilip alay ediliyo olması..
belki burdan okuyunca bytülmeyecek seyler gbi geliyo size ama yasaynca öyle değil inanın..yoruldum artık bi insanın herseyne kulp takılırmı sürekli eleştri elştri bezdm anlıyomsunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…