niye böyle benim eşim

ben uyarmaktan yoruldum cnm inan insan olan anlardı ztn böyle böyle soğutuyo kendnden yapsın canı saolsun

rahatsız etmesine izin verme yani...
sen sürekli söyledikçe mecbur kalır düzeltmeye..
kötü niyetli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum eşinin anlattığın kadarıyla...
ama bu konu seni üzüyo belliki daha öncede buna benzer bi konun vardı sanırım...
bi de bu hamilelik döneminde çok hassas olunuyo gerçekten..

Eşinin sana olan sevgisinden eminsen bu tür ufak tefek şeylere gülüp geçebilmelisin:))
İnsanların çeşit çeşit huyları olabilir.Eşininki de başka çeşit bir huy.
Demek ki baktığı zaman kusurlara odaklanıyor,patavatsızca da söylüyor.
Amanede,kendini ve evliliğini çok yoruyosun bunu söylemeden geçemeyeceğim.
Fazla alınganlık iyi değildir evliliklerde.
Sen onun o da senin kusurlarını görmezden gelecek ki bu gemi yürüsün.:))
Eşin de biraz daha dikkat etmeli tabi kırıcı olmamak için.Ne de olsa hamilesin.

elinden geldiğince uyarmaya calsı btanem takmamaya kendını uzmemeye calıs yada kıssasa kıssas yap
allah sabır versın zor esım ben totntıkken cok alay ederdı ona ınat 14 kg verdım sımdı bısı dıyemıyo

senin eşin manken falan mı yada aktirist mi
adamın tipi çokmu düzgünde elaleme mana veriyor

Sankikendi eşimi gördümm . ben sivilce tedavisi görüyorum bir de düşün her dakika yüzüme bakar şurda şu çıkmış burda bu die, sürekli bir şey bulur eleştirecek.. çok zaman üzülüyorum hatta ama şunu fark ettim elinde değil adamın çok detaycı ve dikkatli konuşmadan rahat duramıyor, sevilmediğimi, beğenilmediğimi düşünüyorum evet.. huy işte, kızıyorum bende o konuştukça artıkk .

canm hiç takılma derim bak bunu dene o sana öle şeyler söylerse sende evet bende dikkat ettim hamilelikten galiba doğumdan sonra zamanla geçer de o belki senin takıldığını bildiği içinde sölüodur salla geç deim eşin bence kötü niyetli sölemior bunları

Ben face vb... uygulamalarda ki mutluluk pozlarına inanmıyorum canım. Madem bu kadar huzurlusun işin mi yok en özel anlarında bilgisayar başındasın? Neyse...

Amanede daha önce yazdığım yorumlara cevap alamadım ama yinede yazacağım. Eşin seni çok seviyor, çok şanslısın. Neden böyle şeylere takılıyorsun canım?

Bende OKB var acaba sendede olabilir mi? Olmadı doğumdan sonra ilaç falan kullansan...

Ben çok direndim kullanmamak için ama çok faydasını gördüm. Ne biliyim eşini mi sevmiyorsun, yoksa sevgi açlığın mı var?

Neyse ne, velhasıl bunda üzülecek birşey yok. Sıkma canını...

Son düzenleme:
eşin seni beğenmiyo değil bence. ama bunu huy haline getirmiş. benim eşimde çok yapardı yok göbüşün yok sivilcenlemi oynadın nejla nazır gibi olcan hamilelik lekeleri bilmem ne derken. dedim bu adamın hiçmi eksiği yok tabiki var. önce ufak ufak onlardan başlaım ki şu aralar saçları seyrekleşiyor ve çok kafaya takıyo ikidebir aynanın önüne geçip kapatma çabasında öyle çokta değil ama kendine ke muamelesi yapıyo. bende diyorum bak sağdaki saçı sağa yatır soldakini sola ortadaki dağınık kalsın basıyorum kahkahayı. bana bişey demeye kalksa kel sen sus hem kel hem fodul diyorum tabi espirili şekilde. sırf bunu duymamak için bana bulaşmıyo artık :)))))))))))

kimse mükemmel değildir eşlerimize hiç yorum getirmiyoruz manken değiliz model değiliz sonuçta yaşlanıyoruz eeee onlarda aynı şekilde ama erkektir göbeği olsa onuda severiz saçı çıksa onada bahane bulmayız. daha geçen gün yoldayız karşıdan eşime baktım ıyykkk dedim o sakallar ne hemen benzetmeler bi tiksinme hareketleri ilk bulduğu berbere girdi :))))))))))) tabi çıkınca traşınada bahanebulacak şeylerim vardı.

Ben evli değilim ama erkek arkadaşım da aynı sizin eşiniz gibi. Mesela birşey konuşuyoruz yada sadece birbirimize bakıyoruz ben orda güzel şeyler düşünürken adam çıkmış bana sivilcen çıkmış yada şu çenendeki ben güzel de yanağındakini aldıralım fln diyo. Böyle saçma bişey olabilir mi. Yok kendim zayıfmışım da yanaklarım tombulmuş. Kaç defa kızdım, düzgünce anlattım, rahatsız oluyorum dedim yok aynen devam. O yüzden yapılarını böyle kabul etmek lazım sanırım. Yoksa erkek arkadaşım da beni çok sever hissederim bunu ama bu laflarına engel olamıyor heralde. Ben de bişey dediğinde diyorum artık sen de şu martı kaşlarını aldır diye haha

Aman kendi sanki Brad Pitt
Kendi cildi hep mi pürüzsüz
Hiç mi hasta olup rengi benzi solmuyo
Sende söyle bunları..

Madem uyardın anlamıyo, aynı şeyi yaşarsa anlar bazıları

kesinlikle katılıyorum aynı benim erkek arkadaşım gibi..
benim ki de tv de birinin saç rengini ve şeklini görür seninkini de böyle yapalım der ben de bozuluyorum üzülüyorum ama takmıyorum..
siz de takmayın bence sizde arada ona saçların şöyle göbeğin böyle falan takılın..
inşallah zamanla düzelir..
bu erkekler neden böyle yaa

O lekeler olmasaydi senle niye evleniyim daha yakisiklisini bulurdum de tobee...
Vaalla bndede sivilce lekeleri var ve kirmizilik degil sislik gbi hafif bde buyuk gozeneklerim var bikac tane onlar olmasa daha mutlu kendine guvenli olucam ama napiim olmus bi kere.. Yatarken bana oyle laf soylerse ilerde esim gayet bozuldugumu soylerim heralde sen kendi gobegine bak yada tencere kapakmisiz ki nasibin buymus fazla konusma haydeee derdim :))

tatlım üzülme bunlar böyle. malzeme böyle kabul etceen.
bizimkide aynı.
patavatsız içinde tutamaz...

bence tek nedeni PATAVATSIZ OLMASI !

büyük ihtimalle ailesinden gelen bi özelliktir hiç sanmıyorum çok ince fikirli , düşünceli, ruha psikolojiye önem veren bi aileden geldiğini, onlarda ne görürlerse o normal geliyor öyle dvm ediyorlar, bu konuları gereksiz görüyorlar.
sen üzülme sen de hiç bişy yok, onun düşüncesizliği patavatsızlığı, erkekler ince ruhlu olamıyor galiba, babası höd höd lüzumsuz bi adamsa , normal olanın o olduğunu sanıyorlar, % 100 çekmeselerde % 10 yine bişyler alıyorlar genlerine tüküreyim

Eşim beni sever,ama face te ya da başkasının yanıdna güzel karım demez.(elalemin dikkatini,karısının güzelliğine mi çektirsinmiş)
Yani tarz meselesi.Face te şurda burda söylemesi yerine,sana hissettrimesi,sana söylemesi önemli olan.Ve eşinde sana sevgisini söylüyormuş hissettiriyormuş.Bazı insanların ki takıntıdır.Sivilceyi kendinde de takıntı yapıyormuş.Eşin güzelliğe önem veren biriyse şayet,senle evlendiğine ve sevdiğine göre,seni beğenmeme gibi bir şeyi olamaz.Alınıyorsan bana böyle söyleme kırılıyorum de.Ya da söylediğinde,senin de göbeğin çıkmış ben sana birşey diyormuyum detakılma böyle şeylere.hamileliğin çirkinliği olur mu,için de bir meleği taşırken

Madem esının bu hareketlerı senı haddinden fazla uzuyor ozaman bozuldugunu anlayınca bunamı bozuldun deyınce yo ne alakası var demıceksın amanade evet buna bozuldum lutfen bıdaha bu sekılde konusma benımle kırılıyorum dıceksın daha once uyarmıssın gene uyarıcaksın anlatana kadar uyarıcaksın esın uyuduktan sonra kendı kendını yıyıp bıtırmıceksın çok hassasın amanade çooooooooooooooooooooook

amanede belki de eşin seni kırdığını unuttu adamın kişlilk yapısı bu yada huyu değişmez içten gelen bişey yapman gereken tek şey bir kulağını sağır edip dinlemiceksin o nasıl vurdumduymazsa sen de aynı şekilde davran tınlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…