niye böyle benim eşim

insanın başına herşey gelebilir yüzüne yada başka bir yerine bişey olsa adam hiç bakmıycak mı sana bunu söyle bakalım ne diyecek enteresan bir eşin var mış

kendımden örnek vereyim aynısını ben yapıyorum takıntılı olmakla alakalı oda kızar bana inceleme benı dıye kendıne bakım yap çok dıkkatlı oldıye yapıyor

Ya bende eşimizle resim çektirdiğimizde ve face koyduğumda aman yanlış anlarlar numara yapıyoruz sanarlar diye hiç düşünmüyorum orası sanal bir albüm sonuçta sevenlerimizde var mutluluklar diliyorlar ne var bunda yada başkalarının erkek arkadaşlarıyla olan face resimlerinde yok canım mutlu değillerdir numaradan sarılmış poz veriyorlardır face koyuyorlardır diye düşünmem hiç canı gönülden mutluluklar dilerim sevinirim onlar adına. Yani her anda mucuk mucuk olmaz dimi evde hiç mi bilgisayar başında oturmuyor insanlar sürekli eşinin yanında mı olmak zorunda face öyle resim koyan insan bilgisayar kullanmaz mı face açacak zamanı olamaz mı yani. Güzel anlarda mesela güzel bir yerde yemek yemişizdir tatile gitmişizdir koyarız resimlerimizi.

Bence sizin kendi fiziğinizle ilgili takıntılarınız var sürekli esmerliğimden şikayet ediyor, sivilcemden şikayet ediyor filan diye konular açıyorsunuz hep aynı şeylerle ilgili. Bence abartıyorsunuz biraz kendinize güven kazansanız evet var ne olmuş hamileyim ben deyip gülüp geçin kendinizle alay etmesini bilin evet alay edin onun dediğiyle alay etmiş olacaksınız siz kendinizi sevmezseniz olduğunuz gibi kabul etmezseniz eşinizde her söylediği batar oysa birşey yok ortada. Bak ben kıvırcık saçlıyım yataktan kalkınca saçım kabarır dalga geçerim kendimle yine boyum 10 cm uzamış derim, gece elektiriğe çarpıldım galiba derim eşimle güleriz. Sonra saçımı toplar makyajımı yapar kıyafetimi geyirim işe gitmek için eşim de öper işimize gideriz. Özgüvenin olması lazım canım eşin senin yanında başkaca sorununuz yok artık sorn etme bunları ya da obsesif bir bozukluk olaibilir normal böyle birşey olabilir herkeste bir psikoloğa görünebilirsin gerçektem samimiyetle söylüyorum çünkü kendinizi yıpratıyorsunuz bu şekilde.

Canını sıkacak bir durum yok bence hamileliktendir .Üstelik hamileyken bile yakın ilgi , alaka , flörtleşmeler devam ediyorsa şanslısınız. Bir çok erkek eşinden bu dönemde uzaklaşabiliyor maalesef.
Bizim evde de siyah nokta sıkıcısı var Benden önce fark eder, ondan normal geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…