Niye böyle hissediyorum?

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
493
1.067
113
Arkadaşlar benim yaklaşık 9 aydır bir ilişkim var. Ancak ben son 20 gündür tuhaf bir haldeyim. Sevgilimi seviyorum o da beni sevdiğini söylüyor. Gayet güzel giden bi ilişki uyumluyuz falan. Ama arkadaslar benim içimde kötü bir his var. Sanki bi yerde bir sıkıntı var ama ben bunu bulamıyormusum gibi. Saki bi anda bişey olacak gibi. Gerçekten tarif edemiyorum. Bu dönem geçici mi onu da bilmiyorum. Hiç ilişkisi yolunda giderken içinde kötü bir his yaşayan oldu mu aranızda...

Ben çok sevdiğim birini bu his yüzünden yıprattım ve kaybettim yıllaaar önce.. şimdi eşimle mutluyum ama bambaşka bir hayatım olabilirdi. Rahatlayın ve anın tadını çıkarın bin düşünün karşıdakine bir yansıtın

Kafana takılan ama derinlere attığın goz ardı ettiğin bir soru olabilir. Ben aşık olunca hep böyle oluyorum. Yanlış çok şey olsa da görmezden gelmek ve bunun vicdan azabini yaşamak.
Umarim senin icin yanlis giden seyler yoktur

Önceden ilişkilerinizde kötü deneyimler yaşadıysanız -aldatilma gibi- eskaza aldatıldığınızı öğrendiğiniz an ortamda bulunan aptal bi duvarkagıdini bile yıllar sonra tekrar görmek size o zamanki gibi kötü şeyler yaşanacak hissi yaratmış olabilir. Bilinçalti ile alakali bir durum tamamen

Yani hic farkinda olmadan 20 gün önce kötü yaşanmışlıklarla bütünleştirdiğiniz bir şey çıktı karşınıza belkide, ve siz hiç farkina varmadan tadınızı kaçırdı?

Bende böyle hissettim sonra gerizekalı ortadan kaybolmuştu. Geri döndüğünde Bana söyleyemediği ailevi durum varmış. Bence hisler yanıltmıyor güvenin hislerinize

Çok etkilendim yorumunuzdan. Evet önceki ilişkime aşırı güveniyordum ve en güvendiğim anda ciddi bir adım atacakken bitti. Bazen onunla yaşadığımız seyler an an aklıma gelir ve gerçek sandığım bir şeyin ne kadar yalan olduğu ile yüzleşirim. Belki de yine gerçek olmamasından korkuyorum. Bilemiyorum yorumunuz üstünde kafa yoracağım. Çok teşekkür ederim

Çok sorguladım bunu ama bulamıyorum bir sorun da. İlgili anlayıslı kibar biri. Belki de ben hala görmüyorum sorunu yada. Daha iyi analiz yapmaya çalısacağım. Yorumunuza teşekkürler.

Birsey olmuş ki aranızda böyle bi hisse kapılmışsınız. Aklınızda bi yerde yaşanmış dile vurulmayan cevapsız birseyler kalmış olabilir. Durup dururken olmaz yani..

Bende böyle bi süre stabil mutlu mesut hissedince noluyo diyorum ya niye herşey yolunda? Rahat batması diyoz buna

O eski ilişki farkli, o eski sevgilinizle şimdi karsinizdaki adam farkli, o zamanki siz ile suanki bunlari yaşayan siz bile farklisiniz. Tekrar aynı şeyler olmayacak, ne güzel sevip seviliyorsunuz. Cok net farkindasinizdir eminim eskiden yaşadığınız hic bir şeyin sorumlusu suan karşınızdaki insan değil yada siz bile değilsiniz. Olmuş bitmis kabullenin guzelce, affedin affedemediklerinizi de

Genel olarak karamsar biriyseniz, böyle düşünüyor olabilirsiniz.. bu yapıdaki insanlar , her şey bu kadar mükemmel olamaz, bu işte bir terslik var diye düşünüyor ,sizde onlardan olabilirmisiniz ben tam bu yapidayim mesela

Kötü bir şey olacakmis gibi derken ne mesela? Sevgilinin başına bir sey gelecekmiş gibi bir anksiyete mi yoksa seni aldatıyor/aldatacak, yalan söylüyor/söyleyecek ya da yeterince sevmiyormus gibi gelmesi gibi bir his mi? Eger bu ikinci bahsettiklerim gibi bir hisse arada olabilir öyle şeyler bana da olur arada. Sanki aramız eskisi gibi değilmiş gibi ya da eskisi gibi ilgili davranmıyormus gibi kendi kendimi darlarım saçma sapan. Hele benim gibi ikizler burcuysan sabah her sey mükemmel gidiyorken, akşam kendini "ne olacak bizim sonumuz?" diye sorgularken bulabilirsin hatta sabah aşkından ölürken, akşam bir anda sesini bile duymak istemeyecek kadar bunalmış olabilirsin anlatılmaz yaşanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…