niyet?

Erkek niye her haltı yedi şimdi onu anlayamadım siz hiç el değdirmemiş erkek duymadınız mı?
Bu arada zaten el değme ifadesi insanlar için kullanılıyor örneğin hayvan olsa pati yada pençe,kanat,gaga..vb ifadeler kullanırdık.

valla bilemem travestilere giden erkekler fazlaymış ondan dedim mesela :))

köylerde kadınların çok değerli olması gerekirdi sizin kafaya göre ama öyle olmadığını bir köy ziyaretimde net olarak gördüm. mesela kadına kadın olduğu için değer vermekte öptün öpmedin yarışı değil.

Siz çok çabuk yargıya varıyor gibisiniz.Bir köy tüm köyler için emsal olamaz.
Travestiye giden kişiler tüm erkekleri temsil edemez.
Bu dünya etme bulma ektiğini biçme dünyası.
İnsan ne kadarsa karşısınada o kadarı çıkar.
Onun için çok dert etmeye gerek yok.
Herkes layığını buluyor.

benim merak ettğim nokta şu düşündüğüm gibi birini arıyor peki diyelim.bana bakış açısı nasıl olur?ciddi mi yoksa farklımı görüyordur.

Kime niyet kime kısmet

Şaka bir yana belli ki ilişkiden beklentileriniz uyuşmuyor. Adamı bastırmaya çalışmak yerine ya uzlaşın, ki uzlaşamıyorsunuz gibi görünüyor, ya da ayrılın.

Birkaç hafta kısa mıdır öpüşmek için, kişiye bağlı. Benim için değil. Sizin için olabilir. İşte bunlar hep kişinin kendi görüşleri, hisleri.
Benim 3 haftadır çıktığım adam beni öpmek istemese ben sorun olduğunu düşünürüm.

Bu mesajı siz benim yazımı alıntılayarak attınız.Benim mesajım alıntılarak bana yazıldığına göre üstüme almayayım mı?
Yahu bu mesajdan değil. Niye mesel ediyorsunuz mesajımı alıntıladınız onu size değil konu sahibine yazdığımı belirttim. Gerçekten enteresansınız. Ya anlamıyor ya da anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.

siz çok ahlaksızsınız herhalde hep ahlasızlıklar çıkmış karşınıza.
yaşadığınız ülkenin gerçeklerini görmemek için direnmenizi muhafazakarlığa veriyorum ama kadına kadın olduğu için değer verilen ülkelerin şu an bilimde teknolojide uçuşa geçmesi tesadüf olmasa gerek. :)

bana el değmemişini arıyor gibi geldi.oyüzdnde şüpheye düştüm.çnkü benim geçmişimi merak etti

Bir erkek hem kadının geçmişini sorgulayacak...

Hem de kendisi öpecek.

Geçmişte yaşadıysanız, öpüştüyseniz...

Ve bunlar kötüyse kendisi neden öpüyor?

Demek ki bir duruşu yok, yaptığıyla dediği birbirini tutmuyor...

En faydasız, gereksiz insan türü...

Siz öyle olmayın, değerlerinize ters geliyorsa öpüşmeyin...

O beceremiyor madem bari biriniz mert olun.

Bana kalırsa böyle tipleri sallayıp atın ama bunu yapabileceğinizi sanmıyorum...

benim merak ettğim nokta şu düşündüğüm gibi birini arıyor peki diyelim.bana bakış açısı nasıl olur?ciddi mi yoksa farklımı görüyordur.

neden sanmıyorsnuz

neden sanmıyosunuz ?

neden sanmıyorsnuz

Çocuk sizin geçmişinizi sorgulamış...

Ama kendisi öpmüş.

Bu tutarsızlık ne demek?

"Ben geçmişinde bir şeyler yaşayan kız istemem ama kendim tutar öperim"...

Kendisine göre sorgulanacak, yanlış, çirkin...

Ve başkasıyla daha önce yaşamadığınızdan emin olduğu bir şeyi sizinle yaşamış.

"Bu ne demek oluyor, madem bunlar sana ters ne demeye beni öpüyorsun?" demediğinize göre...

Onu bırakıp yolunuza gitmeniz şimdilik fazlasıyla ütopik...

Keşke yapsanız da şu kızların geçmişini kurcalayan...

Ama kendileri her haltı yiyen erkekler böyle rahat takılamasalar, kendilerine gelseler artık...

Evet tarzınız karekterinizi,eğitiminizi,aldığınız terbiyeyi çok net ortaya koyuyor.
Bu nasıl bir cürret hayret...
Hiç tanımadığınız birine ahlaksız deyip birde onun hayatına girenlerin ahlaksız olduğunu söyleyecek kadar ileri gidebiliyorsunuz.
Yaşadığımız ülkenin bir gerçeğide sizsiniz.
Evet kadına kadın olduğu için değer veren ülkeler araba lastiğini bile çıplak kadın fotoları ile satıyorlar,bilimde uçmuş ülkelerde çiftler ne kadar mutlu değil mi?Aldatma yok,boşanma yok herşey şeker pembe
Evet sizi kibliyorum.

boşanmanın olması mutsuzluk örneğimi?
asıl boşanmamak mutsuzluktur. kendi tezinize göre ahlaksız tanımı yaptım neden üstünüze alındınız?
ben batıda hiç boşanmak istedi diye öldürülen kadın görmedim ama türkiyede çok gördüm.

araba lastiği satarken çıplak kadın fotosu olmasından ne sakınca var?
kadın güzelse bu güzelliğini modellik yaparak kullanamazmı?
fahişelikmi yapıyor?

sonra o araba lastiği satılan ülkelerde kadın haber spikeri izleyemezsiniz diyen tipler varmı?
kadınların araba kullanmasına karışılıormu?
zorla türban takacaksınız deniyormu?

çocuk gelin denen rezalet varmı?

bir laf söylerken biraz düşünüp söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…