sölemek istemedi ama bn sordgmda söledi snda.temiz deil.kendi geçmişi nasıl?
ağzının payını verseydin.
Erkek niye her haltı yedi şimdi onu anlayamadım siz hiç el değdirmemiş erkek duymadınız mı?el değmemiş kız ne demek bir kere?
buzdolabımı alıyoruz bulaşık makinesi mi ne saçma bir tabir bu?
karşınızdaki insan hanımefendi insan.
erkeklerin pis zihniyetlerini burada savunuyorsunuz bir de yazık.
erkekler her haltı yesin ama kıza gelince ama öpüşmesin yok ya.
sölemek istemedi ama bn sordgmda söledi snda.temiz deil.
olmuş evet.benden büyük zaten olgun biri.temizden kastın sevgilisi olduysa sana bir şey diyemez.
Erkek niye her haltı yedi şimdi onu anlayamadım siz hiç el değdirmemiş erkek duymadınız mı?
Bu arada zaten el değme ifadesi insanlar için kullanılıyor örneğin hayvan olsa pati yada pençe,kanat,gaga..vb ifadeler kullanırdık.
Siz çok çabuk yargıya varıyor gibisiniz.Bir köy tüm köyler için emsal olamaz.valla bilemem travestilere giden erkekler fazlaymış ondan dedim mesela :))
köylerde kadınların çok değerli olması gerekirdi sizin kafaya göre ama öyle olmadığını bir köy ziyaretimde net olarak gördüm. mesela kadına kadın olduğu için değer vermekte öptün öpmedin yarışı değil.
Yahu bu mesajdan değil. Niye mesel ediyorsunuz mesajımı alıntıladınız onu size değil konu sahibine yazdığımı belirttim. Gerçekten enteresansınız. Ya anlamıyor ya da anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.Bu mesajı siz benim yazımı alıntılayarak attınız.Benim mesajım alıntılarak bana yazıldığına göre üstüme almayayım mı?
Siz çok çabuk yargıya varıyor gibisiniz.Bir köy tüm köyler için emsal olamaz.
Travestiye giden kişiler tüm erkekleri temsil edemez.
Bu dünya etme bulma ektiğini biçme dünyası.
İnsan ne kadarsa karşısınada o kadarı çıkar.
Onun için çok dert etmeye gerek yok.
Herkes layığını buluyor.
bana el değmemişini arıyor gibi geldi.oyüzdnde şüpheye düştüm.çnkü benim geçmişimi merak etti
neden sanmıyorsnuzBir erkek hem kadının geçmişini sorgulayacak...
Hem de kendisi öpecek.
Geçmişte yaşadıysanız, öpüştüyseniz...
Ve bunlar kötüyse kendisi neden öpüyor?
Demek ki bir duruşu yok, yaptığıyla dediği birbirini tutmuyor...
En faydasız, gereksiz insan türü...
Siz öyle olmayın, değerlerinize ters geliyorsa öpüşmeyin...
O beceremiyor madem bari biriniz mert olun.
Bana kalırsa böyle tipleri sallayıp atın ama bunu yapabileceğinizi sanmıyorum...
neden sanmıyosunuz ?Bir erkek hem kadının geçmişini sorgulayacak...
Hem de kendisi öpecek.
Geçmişte yaşadıysanız, öpüştüyseniz...
Ve bunlar kötüyse kendisi neden öpüyor?
Demek ki bir duruşu yok, yaptığıyla dediği birbirini tutmuyor...
En faydasız, gereksiz insan türü...
Siz öyle olmayın, değerlerinize ters geliyorsa öpüşmeyin...
O beceremiyor madem bari biriniz mert olun.
Bana kalırsa böyle tipleri sallayıp atın ama bunu yapabileceğinizi sanmıyorum...
neden sanmıyorsnuz
Evet tarzınız karekterinizi,eğitiminizi,aldığınız terbiyeyi çok net ortaya koyuyor.siz çok ahlaksızsınız herhalde hep ahlasızlıklar çıkmış karşınıza.
yaşadığınız ülkenin gerçeklerini görmemek için direnmenizi muhafazakarlığa veriyorum ama kadına kadın olduğu için değer verilen ülkelerin şu an bilimde teknolojide uçuşa geçmesi tesadüf olmasa gerek. :)
Evet tarzınız karekterinizi,eğitiminizi,aldığınız terbiyeyi çok net ortaya koyuyor.
Bu nasıl bir cürret hayret...
Hiç tanımadığınız birine ahlaksız deyip birde onun hayatına girenlerin ahlaksız olduğunu söyleyecek kadar ileri gidebiliyorsunuz.
Yaşadığımız ülkenin bir gerçeğide sizsiniz.
Evet kadına kadın olduğu için değer veren ülkeler araba lastiğini bile çıplak kadın fotoları ile satıyorlar,bilimde uçmuş ülkelerde çiftler ne kadar mutlu değil mi?Aldatma yok,boşanma yok herşey şeker pembe
Evet sizi kibliyorum.
Erkek arkadasin kac yasinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?