Burçlarını da sorun burçlarını da.
Niye? Mazallah ya akrepse ya libidosu yüksekse? Lütfen bunları ihmal etmeyin.Bu konuda yas cok daha önemli
Kibledim valla anında.işte kibliyorsun sonra bu arkadaş uçuuuup gidiyor..
Madem o kadar hosgorulusunuz niye icguduleriyle iliski yasayanlara hayvan denir diyorsunuz ? Kim ne isterse onu yasar, tum canlilar da icguduleriyle yasar bu arada, bilimsel gerceklerden bahsedeyim biraz. Elbette her gordugumuzle yasayacak degiliz ama bunu yasayanlara hayvan diyemezsiniz. Ben sizi uyarmadan kibliyorumKonu sizin hayatınız değil sitenin ortamı ve kuralları burası sizin kininizi kusma yeriniz değil.Ayrıca bu tarzınız ile bana yazmaya devam ederseniz kiblerim uyarıyorum.Herkesin doğruları kendine.
Sen inat olsun diye yapıyorsun bunu değil mi ? Son derece itici oluyorsunErkek arkadasin kac yasinda?
Sen inat olsun diye yapıyorsun bunu değil mi ? Son derece itici oluyorsun
Yurutsene fikrini biNe ilgisi var kiz kullanilmaktan korktugunu yazmis, 20 yasinda gencecik ve adam olgun demis, ne kadar olgun bi yasta oldugunu bilmek fikir yürütebilmek acisindan cok önemli bu konuda.
Bu konuda yas cok daha önemli
Yurutsene fikrini bi
Çok merak ettim .Psikoloji okudum hiç yaştan durum tahlili yapmadik. Belki doktrine geçecek bir yöntemin vardırÖnce cevap gelmeli, ona göre yürütücem zaten, sen merak etme canim
Çok merak ettim .Psikoloji okudum hiç yaştan durum tahlili yapmadik. Belki doktrine geçecek bir yöntemin vardır
Her konuda da bahaneniz hazır maşallah.Ne ilgisi var kiz kullanilmaktan korktugunu yazmis, 20 yasinda gencecik ve adam olgun demis, ne kadar olgun bi yasta oldugunu bilmek fikir yürütebilmek acisindan cok önemli bu konuda.
7 yaş büyükErkek arkadasin kac yasinda?
En yakın arkadaşına diploma veren üniversiteye yazıklar olsun . Hayır konu şu ki yaş sorup duruyorsun yaValla benim en yakin arkadasim tip doktoru ve yas ve dolayisiyla da yasanmis tecrübelerin davranislarda cok önemli rol oynadigini düsünüyor benim de katildigim gibi. Bu konu üzerine cok konustuk
Ay neyse zıpzıp gerçekten sizinle şu başlıkta ikili tartışmaya girmek istemiyorum, dayanamadım yazdım yine kusura bakmayın.Bu bi bahane degil, mantikli aciklama
7 yaş büyük
Ay neyse zıpzıp gerçekten sizinle şu başlıkta ikili tartışmaya girmek istemiyorum, dayanamadım yazdım yine kusura bakmayın.
Forumdaki bu kadar insanı ne kadar irrite ettiğinizi bildiğiniz halde, defalarca bu sebeple banlandığınız halde hala karşınızdakileri hiçe sayıp aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz, zaten ne desem boş size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?