niyet?

Konu sizin hayatınız değil sitenin ortamı ve kuralları burası sizin kininizi kusma yeriniz değil.Ayrıca bu tarzınız ile bana yazmaya devam ederseniz kiblerim uyarıyorum.Herkesin doğruları kendine.
Madem o kadar hosgorulusunuz niye icguduleriyle iliski yasayanlara hayvan denir diyorsunuz ? Kim ne isterse onu yasar, tum canlilar da icguduleriyle yasar bu arada, bilimsel gerceklerden bahsedeyim biraz. Elbette her gordugumuzle yasayacak degiliz ama bunu yasayanlara hayvan diyemezsiniz. Ben sizi uyarmadan kibliyorum

üfff çok bayık... Madem o kafadasın, kendi kafanda birini bul sen de. Hem zaten bu kafadaysan senin bi sevgilin bile olmamalıydı, zamanı gelince evlenecektin.

Dokunmadan sevsin, uzaktan sevsin... falan bunlar ne yahu böyle? Fıstık da atmasın bari söyle de...

Bu arada ''kötü niyet'' ten kasıt nedir acaba? Buna ayrıca gülüyorum... Bir de böyleleri genelde sonradan açılır. Açılınca tam açılır ama Sen de onlardan olmayasın bari

Ne ilgisi var kiz kullanilmaktan korktugunu yazmis, 20 yasinda gencecik ve adam olgun demis, ne kadar olgun bi yasta oldugunu bilmek fikir yürütebilmek acisindan cok önemli bu konuda.
Yurutsene fikrini bi

Oha mervecike katildigim ilk konu bu, demek ki konu sahibi cidden sacmaliyor...

Önce cevap gelmeli, ona göre yürütücem zaten, sen merak etme canim
Çok merak ettim .Psikoloji okudum hiç yaştan durum tahlili yapmadik. Belki doktrine geçecek bir yöntemin vardır

Çok merak ettim .Psikoloji okudum hiç yaştan durum tahlili yapmadik. Belki doktrine geçecek bir yöntemin vardır

Valla benim en yakin arkadasim tip doktoru ve yasin ve dolayisiyla da yasanmis tecrübelerin davranis ve bakis acisi olusumunda cok önemli rol oynadigini düsünüyor benim de katildigim gibi. Bu konu üzerine cok konustuk

Ne ilgisi var kiz kullanilmaktan korktugunu yazmis, 20 yasinda gencecik ve adam olgun demis, ne kadar olgun bi yasta oldugunu bilmek fikir yürütebilmek acisindan cok önemli bu konuda.
Her konuda da bahaneniz hazır maşallah.

Valla benim en yakin arkadasim tip doktoru ve yas ve dolayisiyla da yasanmis tecrübelerin davranislarda cok önemli rol oynadigini düsünüyor benim de katildigim gibi. Bu konu üzerine cok konustuk
En yakın arkadaşına diploma veren üniversiteye yazıklar olsun . Hayır konu şu ki yaş sorup duruyorsun ya
Hayır bir yorum yaptığın da yok
"yaş kaç canim " en fazla "hmmm çok üzülme " diyosun
Ben de ailenin maddi durumunun davranışlar üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum. Maaş sorayim mi herkese

Maaş ne kadar canım

Bu bi bahane degil, mantikli aciklama
Ay neyse zıpzıp gerçekten sizinle şu başlıkta ikili tartışmaya girmek istemiyorum, dayanamadım yazdım yine kusura bakmayın.
Forumdaki bu kadar insanı ne kadar irrite ettiğinizi bildiğiniz halde, defalarca bu sebeple banlandığınız halde hala karşınızdakileri hiçe sayıp aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz, zaten ne desem boş size.

Ben gercekten gerekli oldugu icin sordum bu konu sahibinin yasini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…