En yakın arkadaşına diploma veren üniversiteye yazıklar olsun . Hayır konu şu ki yaş sorup duruyorsun ya
Hayır bir yorum yaptığın da yok
"yaş kaç canim " en fazla "hmmm çok üzülme " diyosun
Ben de ailenin maddi durumunun davranışlar üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum. Maaş sorayim mi herkese
Maaş ne kadar canım
En yakın arkadaşına diploma veren üniversiteye yazıklar olsun . Hayır konu şu ki yaş sorup duruyorsun ya
Hayır bir yorum yaptığın da yok
"yaş kaç canim " en fazla "hmmm çok üzülme " diyosun
Ben de ailenin maddi durumunun davranışlar üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum. Maaş sorayim mi herkese
Maaş ne kadar canım
anlıyorum mrk ettiğim soru beni nasıl gördüğü ciddi mi yoksa farklımı bunu merak ediyrum.27 yas size göre daha olgun olsa da, cok büyük bi fark degil, yani iyi gözlemleyin derim. Siz olgun deyince 35 falansa eger kesinlikle uzak dur derdim ama o kadar büyük degilmis.
ÜffffValla yas ve yasanmisliklarin insanin hayata olan bakisindan tutun da, bulundugu davranislara kadar cok fazla etkisi oldugunu bütün gercek doktorlar biliyordur zaten.
Bunu burdan anlamak inan ki cok zor. Kendin gözlemleyip tartmalisin. Öpüsmeye falan uzak durunca ilgisiz mi mesela?anlıyorum mrk ettiğim soru beni nasıl gördüğü ciddi mi yoksa farklımı bunu merak ediyrum.
Valla yas ve yasanmisliklarin insanin hayata olan bakisindan tutun da, bulundugu davranislara kadar cok fazla etkisi oldugunu bütün gercek doktorlar biliyordur zaten.
evet bu yuzdn ztn şüphelendmBunu burdan anlamak inan ki cok zor. Kendin gözlemleyip tartmalisin. Öpüsmeye falan uzak durunca ilgisiz mi mesela?
gerçek doktor mu? sahte doktor vs. polemiğine girmeyelim de, kemik yaşı sor zipzip daha "mantıklı" olsun söylediklerin.
evet bu yuzdn ztn şüphelendm
gerçek doktor mu? sahte doktor vs. polemiğine girmeyelim de, kemik yaşı sor zipzip daha "mantıklı" olsun söylediklerin.
bnde öle düşünüyorum çünkü diğer türlü bu kadar ısrar etmezdi bnce olmazsa bnde yokum demzdi gibi gelioEger öyleyse kötü niyetle yaklasiyor olabilir bence
bunun için yanında olduğunu düşünüyorsan fazla uzatmadan ayrılacaksın o zaman... çünkü sen bugün olmaz yarın olmaz diyerek niyetinin de kötü olduğunu bilerek devam ettirirsen... illaki bekleyecek ve bir süre sonra illaki sana dokunacaktır... ne zamana kadar dokundurtmayacaksın... yada böyle düşündüğünü bile bile ne zamana kadar ilerletebileceksin....seven tabiki dokunmak ister benm kafamı karıştıran işin dokunmazsam olmaz boyutuna varması sadece bunun için yanıma olduğunu düşünmem.
Gercek yas, kemik yasinin önemki yok cünkü hayattan edindigi tecrübeler, yasanmisliklar önemli
benden bahsediyor =DBazı arkadaşlar size söylüyorum sırf bozmak için yorum yapmayin bi zahmet ya kendinizi küçük dusuruyorsunuz psikoloji okudum yaşla ne ilgisi varmış yapmayin Allah aşkına bende psikoloji okudum ayrıca öğretmenim nedir yani
böyle diyen adama da.... aman ne olur gitme..... gel iki elle demeyeceksin heralde......sorun olmazsa başkalarını bulurum die tehdit boyutuna varması bunun ima edilmesi.
Konu sahibinin 20 yılının yaşanmışlıklarını konu sahibinin konusundan elde ettin de demek, geriye erkeğin yaşanmışlıkları kaldı diyorsunişte aradığımız ampirik yöntem.
Burda konu adamin niyeti. Konu sahibinin niyeti yada davranisi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?