niyet?

Koptum yemin ederim

Neyse defnehann size de önerim ikili tartışmaya girmeyin, kibleyin geçin. Hiç gerek yok.

Valla yas ve yasanmisliklarin insanin hayata olan bakisindan tutun da, bulundugu davranislara kadar cok fazla etkisi oldugunu bütün gercek doktorlar biliyordur zaten.

27 yas size göre daha olgun olsa da, cok büyük bi fark degil, yani iyi gözlemleyin derim. Siz olgun deyince 35 falansa eger kesinlikle uzak dur derdim ama o kadar büyük degilmis.
anlıyorum mrk ettiğim soru beni nasıl gördüğü ciddi mi yoksa farklımı bunu merak ediyrum.

Valla yas ve yasanmisliklarin insanin hayata olan bakisindan tutun da, bulundugu davranislara kadar cok fazla etkisi oldugunu bütün gercek doktorlar biliyordur zaten.

gerçek doktor mu? sahte doktor vs. polemiğine girmeyelim de, kemik yaşı sor zipzip daha "mantıklı" olsun söylediklerin.

Bazı arkadaşlar size söylüyorum sırf bozmak için yorum yapmayin bi zahmet ya kendinizi küçük dusuruyorsunuz psikoloji okudum yaşla ne ilgisi varmış yapmayin Allah aşkına bende psikoloji okudum ayrıca öğretmenim nedir yani

gerçek doktor mu? sahte doktor vs. polemiğine girmeyelim de, kemik yaşı sor zipzip daha "mantıklı" olsun söylediklerin.

Yok bazilari psikologlardan söz ederken de "doktor" tanimini kullandigi icin öyle dedim. Psikolog asla doktor degil sonucta, psikiyatrist doktor. Bunu yanlis kullanan cok insana rastladim ondan altini cizmek istedim

seven tabiki dokunmak ister benm kafamı karıştıran işin dokunmazsam olmaz boyutuna varması sadece bunun için yanıma olduğunu düşünmem.
bunun için yanında olduğunu düşünüyorsan fazla uzatmadan ayrılacaksın o zaman... çünkü sen bugün olmaz yarın olmaz diyerek niyetinin de kötü olduğunu bilerek devam ettirirsen... illaki bekleyecek ve bir süre sonra illaki sana dokunacaktır... ne zamana kadar dokundurtmayacaksın... yada böyle düşündüğünü bile bile ne zamana kadar ilerletebileceksin....

Gercek yas, kemik yasinin önemki yok cünkü hayattan edindigi tecrübeler, yasanmisliklar önemli

Konu sahibinin 20 yılının yaşanmışlıklarını konu sahibinin konusundan elde ettin de demek, geriye erkeğin yaşanmışlıkları kaldı diyorsun işte aradığımız ampirik yöntem.

benden bahsediyor =D

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu Sahibi içine sinmeyen şeyler varsa ayrıl. Dert etmeye değecek kadar ciddi bir ilişki yok sanırım ortada

kimsenin niyeti kolay kolay ölçülmez... ama şu da bir gerçek ki seni seviyorsa istemediğin şeyleri yapmaz.
Bu kesinlikle böyle. Sevenin saygısı da olur.

Burda konu adamin niyeti. Konu sahibinin niyeti yada davranisi degil.

Hariçten gazel okumak için yaşını da bilmek istiyorsan senin tercihindir ona hiç bir şey demiyorum. Adam hakında bilmediklerin bildiklerinden hep daha fazla olacak, kendisi yok bile burada.

Konu sahibinin de bir başkasının niyetini bu şekilde anlayamayacağına dair kafasına dank etmesi lazım, işine geliyorsa ilişkisine devam etmeli, gelmiyorsa etmemeli. Kendisi "istemediği" halde karşı taraf ısrar/tehdit ettiğine göre burada soru sorması bile manasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…