No Stres Yes Bebek :)

4-5 saat mi.. Mümkünatı yok.. :)) Benim rekorum 2 saat zaten.. :) Neyse canım belim ağrımaya başladı zaten.. Regliye girmeden, şu testi zebil etmeyip yapayım bari.. :) Hadi öptüm hepinizi..

hem regliye girmeden diyo hem de zebil etmeyip diyo:)) iyi hadi bakalım yap da bize de hbr ver ii mi:))

benim kilo problemim yok şeker hastalığımda yok yani pko nun bazı belirtilerini göstermiyorum ama yumurta geliştirici ilaç kullandım serephone, ilk ay 2 tane aldım hapı olmadı, 2. ay 3 tane alacaksın dedi dedim yumurta büyür çatlatma iğnesi olurum dedim ama 3 taneyle bile yumurtam gelişmedi. aşılamaya geçelim dedi dr bende gitmedim bir daha ona. çünkü ilk gittiğimde sende ciddi bir problem yok eşine bakalım dedi. bende problem olmadığını söyleyip bende 3 doza cevap vermeyince kızdım bir daha gitmedim oraya

stres yapmasak iyi de ne kadar yapmıyoruz desek yine de oluyo. yumurta takibim yapılırken doktorum şu gün ilişki olacak diyor etraftakiler de bir görev olarak yapma düşünme diyor nasıl düşünmem o gün onun için belirtiliyo gel de sen düşünme dimi ama

stres yapmasak iyi de ne kadar yapmıyoruz desek yine de oluyo. yumurta takibim yapılırken doktorum şu gün ilişki olacak diyor etraftakiler de bir görev olarak yapma düşünme diyor nasıl düşünmem o gün onun için belirtiliyo gel de sen düşünme dimi ama

Merhaba hani kafamıza çok takmamamız gerekiyor ya nasıl yapacağız bilen varmı????
Lütfen bende cok stres yapıyorum eşimde diyor ki stres yaptıgın için olmuyor bununla başa cıkmanın yolu nedir ????????????

keşke yardımcı olabilsem tatlım ama ne kadar gün içinde kafamı dağıtsam da o an aklıma geliyo :90:

keşke yardımcı olabilsem tatlım ama ne kadar gün içinde kafamı dağıtsam da o an aklıma geliyo :90:

walla benim de öyle her ay bu ay oldumu olacak mı demekten sıkılmaya başladım....biz 7 aydır deniyoruz gecen ay reglimin 3. yada 4. günü gel dedi dr.um ama biz tatildeydik
ve regli oldum cok can sıkıcı oldu...Bu ayda olursam gidecez bakalım esimde test yaptıracak !!Allahtan ümit kesilmez inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlat nasip eder.

amin cnm bende gelecek ay gidicem Allah nasip ederse

off off keske caresı olsa ben de her ay oldu mu olmadı mı dıye dusunmekten yoruldum ıyıce.bu ay cok umutlanmıstım yıne geldı kırmızı.bn de yarın gıdecegım hormon tahlılıne bakalım,onu yaptırmaktan da sıkıldım ya ıcım rahat etsın dıye ıste bakalım hayırlısı.

Kızlaaarr ben geldim.. Tam dediğim gibi oldu.. Dün akşam bende sizlerden (sanem ve sazende) biri oldum.. :) Artık bayramdan sonra sıkı ve disiplinli bi çalışmayla yine burda oluruz.. Bayram dolayısıyla bir kaç gün yokum.. Hatta bayramdan sonra ancak buralarda olabilirim.. O zamana kadar kendinize iyi bakın.. İyi dinlenin ve enerjik bir biçimde yeni aya tekrar merhaba diyelim.. :) Öpüyorum hepinizi.. Şimdiden hayırlı bayramlar..

hayırlısı canım benım sen de bızden oldun hee:)ıns bır dahakı ay bırlıkte hamıste oluruz,amınn allahııım.bn de bugun doktora gttım yoksa ıyıce stres oldum.ıyıkı gtmısım,bnm prolaktın yıne yukselmıs.kızlar saka maka bnm hıc stres yapmamam gerekıyor,bu hormon sters hormonu cunku.tahmın ettıgım gbı olmus.e kpss,bebek derken,br ayda 6dan 45 e yukselmıs.sukur baska hıcbır sıkıntı yokmus,tertemız yumurtalık,rahım falan.sadece sıkıntı prolaktın.onun da ılacını aldım yarın baslıyorum ıns.bn bunu kullandıgım ay hamıle kalmıstım,doktor yıne kalabılırsın dedı:)ıns bırlıkte kalırız.bn bayramda da buralardayımannemlerı da cok ozledım ondan da yukseldı bnm bu hormon off nasıl rahat olacaksam.olmam lazım ama:)

kızlar demekki bu ay hepimizi yoğun bir çalışma bekliyor sanemcim bak gördün mü doktora gitmen ii olmuş hadi inşallah belki bu ay bu şekilde hamile kalırsın hayırlısıyla:)bak başka önemli bişey yokmuş ona da çok sevindim...
canım keşke sen de gidebilseydin annenlerin yanına ama kocan da yalnız kalıcak ona da kıyamıyosunbiz ikimiz gidiyoruz ailemin yanına.dönünce zaten okul başlicak hiç biyere ayrılamicam sonra.fırsat bulduk kaçıcaz kısmetse

evet canım bız baslarız hemen calısmalara zaten.yarın baslayacagım ılaca.bebe aspırını de aldım.ıyı oldu valla yoksa bosa caba olcaktı yıne allah bılır ama.hem ıcım rahatlams oldu.keske bn de gıdebılseydım ne guzel ya hem herkes orda.cookta ozledım.neyse stres yapmamam lazım.ıns kurbana gıdecegım bn de hem de 10 gun onceden:)bn bırakamıyorum esımı tek ya kıyamam ona da:)ohh bayram sana guzel yanıı

Ne habersiniz kızlaaarr.. Dersine çalışmayan var mı bakalım.. Ben yeni döndüm tatilden.. Yani dersime fazla çalışamadım.. :) Ama yinede göğüs ağrılarım şimdiden başladı.. Kendimi ağrımasına nasıl kanalize ettiysem artık kendiliğinden ağrıtabiliyorum.. :) Sizde durumlar nasıl.?

oo tatılcı donmus demek.topıgını de yalnız bıraktın,gercı bn hep burdaydım amabnm bu ara catlıyor yumurtalar ve dogal olarak cok yogun calısıyoruz:)hayırlısı bakalım...

oo tatılcı donmus demek.topıgını de yalnız bıraktın,gercı bn hep burdaydım amabnm bu ara catlıyor yumurtalar ve dogal olarak cok yogun calısıyoruz:)hayırlısı bakalım...

Hayırlısı canım.. Sen listeye ekletmişsin kendini.. Bende görünce eklettim hemen.. :) Aramızda 1 gün fark var.. Bu sefer beklemek daha heyecanlı olacak.. :) Sazende ne yaptı acaba.. Sesi soluğu da çıkmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…