No Stres Yes Bebek :)

ıyı yaptın canım oyle eylul topıgı ararken buldum da eklettım.evet heyecanlı olacak ıns:)evet ya yok ortalarda tatıle bır gıttı tam gıttı yanı:)beklıyoruz halaa

ıyı yaptın canım oyle eylul topıgı ararken buldum da eklettım.evet heyecanlı olacak ıns:)evet ya yok ortalarda tatıle bır gıttı tam gıttı yanı:)beklıyoruz halaa

Benim kendimden yana pek beklentim yok esasında bu ay.. Çünkü ne göğüs ağrısı, ne akıntı hiç bişey yok.. Sende durumlar nasıl.?

Benim kendimden yana pek beklentim yok esasında bu ay.. Çünkü ne göğüs ağrısı, ne akıntı hiç bişey yok.. Sende durumlar nasıl.?

bende de hıcbır sey yok ama bn olsa da umursamayacagım zaten.herkeste olacak dıye bır sey yokkı.hem gecen ay gogus agrısı ve akıntı yasadım.sonuc prolaktınım yukselmıs gogus agrım bundanmıso yuzden gayet rahatım belırtı gozlemeyecegım bu ay canım.her ay doktora gıdıyorum kıst falan yok,her sey guzel.ıns vakıt gelınce de gelecek bebıslerımız:)

Bende salı günü kontole gidicem canım.. Kist var mı diye baktırıcam.. İnşallah dediğin gibi olur.. Hayırlısı artık ne diyelim.. Zaten kaldı 9 gün.. :)

Kızlar ben geldiimmm:))evet tatildeydim biraz uzun sürdü tatilim.aile ziyaretleri falan anca bitti.ben çok fazla çalışamadım bu ay.zaten daha yumurtlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum.henüz daha o akıntıyı göremedim.o yüzden de üstüne düşmedim pek.nasıl olsa kist var diye zaten bıraktım gitti.ama tabi yine inceden kafamı kurcalıyo:))hayırlısı bakalım sizler de ne var ne yok özledim yahu

hosgeldınn canım:)sukur geldın ya cook uzadı bu tatıl:)ben de cook ozledım kıss.hayırlısı canım bn beklemedeyım 10 gunum var.guzel de degerlendırdık:)ama bılemıyorum yanı hayırlısı bakalım ne olacak sonuc.

Bende salı günü kontole gidicem canım.. Kist var mı diye baktırıcam.. İnşallah dediğin gibi olur.. Hayırlısı artık ne diyelim.. Zaten kaldı 9 gün.. :)

anladım canım ıns yoktur kıst falan.haberlerı ver bıze de.hayırlısı tabıkı bekleyıp gorecegız bakalım.belırtı takıp etmek yok bu ay:)bn oyle yapıyorum yanıı.

Nerelerde kaldın sazendeee.. Bizde seni özledik.. Gözlerimiz yollarda kaldı.. Ve sonunda ekip tamamlandı.. :) Şaka maka 2. ayı da birlikte geçiriyoruz kızlar.. Umarım bu bebeksiz geçirdiğimiz son ay olur.. :) Bende göğüs ağrısı başladı ama adet yaklaştığı içinmidir bilemiyorum tabi.. Belirti takip etmeyeyim diyorum ama bu ağrılarda ciddi manada kafa kurcalıyor.. Sonra teselliyi başlamayan akıntıda buluyorum ve kendimi kandırmaktan vaz geçiyorum.. :) Bu arada kafa dağıtmak amacıyla önereceğiniz güzel bir film var mı kızlar.. Güya no stres dedik, stresi atacak hiç bir eylem yapmadık..

ya valla guya stres atmak ıcın acıldı topık ama bır araya gelıp konusamıyoruz bıle.dıger topıklerde ne guzel sohbet edıyorlar

Son düzenleme:
sanem 55 ben geldimmm:))))))) benım geçen ay 5 ınde adet olmuştummm ama gecikmeli oldugum için haliyle geç yumurtladımmm sanırsam eylül 5 bekliorum gelmezse eylül 9 ama oda gelmezse ki inş gelmez bebişşşşşşşşş gelirrrrrrrrrr:)))))))

hosgeldın canımm.ıns bebıs gelır dıyelım o zamn.bnm de 11 eylul.kıs esım geldı bana albenı getırmısgonderdım sımdıı

hosgeldın canımm.ıns bebıs gelır dıyelım o zamn.bnm de 11 eylul.kıs esım geldı bana albenı getırmısgonderdım sımdıı

benım batla hemen hemen aynıymışşş 9 u dıe bekleyecem ben 5 inde olmazsam yıne umitlenin test yaparım yıne negatifleri görmiyimm zaten test almamak için zor tutuyorum kendımı eşimde almıyooo bılerekk:))

ben de bu ay soz verdım kendıme de esıme de tarıh gelmeden yapmayacagım test.evde de bulundurmuyorum dayanamam dıye.cok kotu oluyor gunu gelmeden tek cızgı gormekıns cıft goruruz bu ay?sen kac yasındasın canım ben 26

bende 27 yaşındayımmm..inşş görürüz canımmm yaaaa bakalım hayırlısı inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…