Son pismanlik fayda etmez. Olan olmus cunku.Eşim kavga ettik onun sonucu evi terketti sonra aradı canım yapma etme dedi ben daha da çıldırdım o alttan aldıkça. Çok vicdan azabı çekiyorum zaten çok küçük ailesi var bize kuzen abi dayı gelen giden çok ben onun ailesine sabredemedim çok canım yanıyor kızlar eşim tekrar eve geldi konusuyor ama kırgın ailesini arayamıyorum da kayınvalidem ters bişey der iyice araya soğukluk girer diye.. Çok pişmanım kızlar
Gerçekten öfke kontrolüm yok bende öyle yapayım diyorum eşim bir ay geçsin annem iyice kendi kendine kızarak boşaltsın kendini diyorGerçekten ayıp etmişsiniz .. siz de bunun farkındasınız .. öfke kontrolünüz olmayabilir , pişmanlık fayda etmiyor şuan .. şuan aramayın sinirle ağızlardan yanlış laflar çıkabilir , hsonu çıkın gidin gönül alın
İnanın ben her seferinde çok güzel ağırlıyorum o çoğu zaman böyle yapıyor sanki o an konuşan ben değil içime başkası girdi o konuşuyor gibiydi kendime çok kızıyorum çokSon pismanlik fayda etmez. Olan olmus cunku.
Kardesi geliyor diye neden bu kadar bagirip cagirdiniz ki ? Gelirse gelsin. Siz guzel agirlardiniz misafir nasil agirlanir ogrenirdi hem.
Eşim o kadar sakin ki hiç gelenime neden geldi demez annem hastalandı ben çalışmam gerekti eşim baktı 1 gün ben ne yaptım ailesine ortada sabretmeliydim çok çok haklısınız neden böyle oldu bilmiyorum çok üzgünümBen olsam bende size bidaha gelmem.keske esiniz için elif denen kadına tahammül etseydiniz
İnşallah affederler bu birkaç kez oldu başka şeylerden dolayı..Cok ayip etmissiniz.
Bir kac gun gecsin uzerinden arayip ozur dileyin. Yanlis anlasilma oldu esimle aramizda gibisinden konusun. Yapacak birsey yok baska.
Çok pişmanım gerçekten büyük fenalık artı bence saygısızlık terbiyesizlik bence.Oovv baya baya büyük ayıp etmissiniz. Benden fenalari da varmış kendimi sevdim şu an.
Ayni seyi daha once de mi yaptiniz ?İnşallah affederler bu birkaç kez oldu başka şeylerden dolayı..
Daha önce kayınvalidem anneme ,kardeşlerime fazla değer vermemi kıskandı beni çok saçma bişeyi bahane ederek evden kovdu. Kendisi suçluydu. Ben bayramda eşim hatrına gittim üzerinden 2 yıl geçti bu kezdee bu olay çıktıAyni seyi daha once de mi yaptiniz ?
Evet ama olan olmuş artık şimdi aramaniz gervgerçe ters tepebilir. Biraz bekleyip arayın.Mesela ben de kayinvalideme yılda bir kere giderim baya uzagiz çünkü. Görümcem çağırır ama eşim gitmek istemez ve derim ki şimdi ben gitmek istemiyorum sanır ki öyle bir şey de yok. Ben ona bile üzülüyorum. İki senedir kızın evine gitmedik ve ben severim gorumcemi yani çünkü yılda 3 saat anca görürüm telde falan da konuşmam . Demek istediğim öyle olmasa bile öyle düşünme ihtimalleri bile sinirimi bozuyor. Yanlış anlaşılmak kötü bir şey çünku. Siz bekleyin biraz benceÇok pişmanım gerçekten büyük fenalık artı bence saygısızlık terbiyesizlik bence.
En çok içimi acıtan da eşim. Mutlu bir şekilde uyandı temizlik yaptık alışveriş e çıktı. Neşesini kursağında bıraktım yüzüne bakmaya yüzüm yok...Herkesi bilmem de asıl ayıp eşinize olmuş önce onun gönlünü alın
Esiniz o yuzden boyle tepkisiz kaldi o zaman sizin bu yaptiginiza.Daha önce kayınvalidem anneme ,kardeşlerime fazla değer vermemi kıskandı beni çok saçma bişeyi bahane ederek evden kovdu. Kendisi suçluydu. Ben bayramda eşim hatrına gittim üzerinden 2 yıl geçti bu kezdee bu olay çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?