Nolur akıl verin..

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
Bugün yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Eşimle 5 yıldır evliyiz. Bugun bize 1 bucuk saat uzakta ilçeden kayınvalidemler oturmaya geleceklerdi.Bize haber vermeden görümcemleride davet etmişler yalnız ben görümcemi sevmiyorum tabi eşimin kardeşi ama bizim frekans uymuyor çünkü öncesinde ona birkaç defa gittik bizi müsait değildi kabul etmedi(normal,olabilir) gittiğimizde de önemsemedi bir akşam davet etti ama biz gitmeden yemeği filan yemişler kısaca önemsemiyor bizi. Bende bu akşam gelmelerinden çok rahatsız oldum tabi emrivaki. Eşim ısrarla tutturdu bende arayıp davet edeceğim bende hayır etmeyeceksin zaten onlar yola düşmüş boşver dedim. Eşim evi terketti beni aradı kaç kez yapma nolur dedi bende çılgına dönmüşcesine bağırdım çağır tamam çağır dedim.bu esnada ailesi ilçeden merkeze yaklaşmıştı o sinirle ailesini arayıp gelmeyin demiş gelininiZ elifi istemiyor demiş kayınvalidem köpürmüş bidaha gelmeyiz yeter artık demiş baya kızmşlar. Yoldan dönüp evlerine gitmişler. Ben eşime çok mahcubum kızlar çok hemde. Özür diledim ama halen içimdeki vicdan azabı dinmiyor ailesi geleceği için tüm evi temizlememe yardım etti neşelendi alışveriş yaptı ama ben çok yalnıs yaptım bağırdım çağırdım herkese mahcup ettim onu. Ailesine hem gelin dedik hemde yoldan cevirdik. Eşim benim ailem gelince elinden geleni yapar şu da neden geliyor demez bizde öyle denecek biride yok onlarda gidince ellerinden gelen herşeyi yaparlar. Ben birkaç saat sabredemedim bir çuval inciri berbat ettim. Eşimin neşesini hevesini kursağında bıraktm ailesini aramış gelinizi üzgün gelin demiş yok artık eve geldik artık gelmeyiz demişler ben kendimi affedemiyorum. 60 yaşında bu insanları magdur ettiğim için çok pişmanım. Kayınvalidem le daha öncede tartıstık küstük bu sanırım bardağı taşıran son olay oldu. Görümcem yüzünden ailesine olan oldu. Bize dolu hediye hazırlamşlar bense böyle yaptım kızlar sizce ne yapmalıyım eşim arama çok kızgınlar şimdi, zamana yay diyor

Cok ayip etmissiniz.

Bir kac gun gecsin uzerinden arayip ozur dileyin. Yanlis anlasilma oldu esimle aramizda gibisinden konusun. Yapacak birsey yok baska.

Gerçekten ayıp etmişsiniz .. siz de bunun farkındasınız .. öfke kontrolünüz olmayabilir , pişmanlık fayda etmiyor şuan .. şuan aramayın sinirle ağızlardan yanlış laflar çıkabilir , hsonu çıkın gidin gönül alın

Eşim kavga ettik onun sonucu evi terketti sonra aradı canım yapma etme dedi ben daha da çıldırdım o alttan aldıkça. Çok vicdan azabı çekiyorum zaten çok küçük ailesi var bize kuzen abi dayı gelen giden çok ben onun ailesine sabredemedim çok canım yanıyor kızlar eşim tekrar eve geldi konusuyor ama kırgın ailesini arayamıyorum da kayınvalidem ters bişey der iyice araya soğukluk girer diye.. Çok pişmanım kızlar

Ben olsam bende size bidaha gelmem.keske esiniz için elif denen kadına tahammül etseydiniz

Son pismanlik fayda etmez. Olan olmus cunku.

Kardesi geliyor diye neden bu kadar bagirip cagirdiniz ki ? Gelirse gelsin. Siz guzel agirlardiniz misafir nasil agirlanir ogrenirdi hem.

Gerçekten öfke kontrolüm yok bende öyle yapayım diyorum eşim bir ay geçsin annem iyice kendi kendine kızarak boşaltsın kendini diyor

Son pismanlik fayda etmez. Olan olmus cunku.

Kardesi geliyor diye neden bu kadar bagirip cagirdiniz ki ? Gelirse gelsin. Siz guzel agirlardiniz misafir nasil agirlanir ogrenirdi hem.
İnanın ben her seferinde çok güzel ağırlıyorum o çoğu zaman böyle yapıyor sanki o an konuşan ben değil içime başkası girdi o konuşuyor gibiydi kendime çok kızıyorum çok

Ben olsam bende size bidaha gelmem.keske esiniz için elif denen kadına tahammül etseydiniz
Eşim o kadar sakin ki hiç gelenime neden geldi demez annem hastalandı ben çalışmam gerekti eşim baktı 1 gün ben ne yaptım ailesine ortada sabretmeliydim çok çok haklısınız neden böyle oldu bilmiyorum çok üzgünüm

Oovv baya baya büyük ayıp etmissiniz. Benden fenalari da varmış kendimi sevdim şu an.

Cok ayip etmissiniz.

Bir kac gun gecsin uzerinden arayip ozur dileyin. Yanlis anlasilma oldu esimle aramizda gibisinden konusun. Yapacak birsey yok baska.
İnşallah affederler bu birkaç kez oldu başka şeylerden dolayı..

Birde kayınvalidem kanı çok sıcak biri değildir kolay kolay affetmez .. Ben kendi hatalarımı hep çok iyi bir ailede yetişmediğime bağlıyorum öfke kontrolü yok saygı yok . Yaw adam annene baktı kimin gelirse ses cıkarmaz sen bu terbiyesizliği nasıl yaptın diyorum. Kendimi çok kötü duruma düşürüyorum her seferinde bana olan saygıları azalıyor

Herkesi bilmem de asıl ayıp eşinize olmuş önce onun gönlünü alın

Ayni seyi daha once de mi yaptiniz ?
Daha önce kayınvalidem anneme ,kardeşlerime fazla değer vermemi kıskandı beni çok saçma bişeyi bahane ederek evden kovdu. Kendisi suçluydu. Ben bayramda eşim hatrına gittim üzerinden 2 yıl geçti bu kezdee bu olay çıktı

Çok pişmanım gerçekten büyük fenalık artı bence saygısızlık terbiyesizlik bence.
Evet ama olan olmuş artık şimdi aramaniz gervgerçe ters tepebilir. Biraz bekleyip arayın.Mesela ben de kayinvalideme yılda bir kere giderim baya uzagiz çünkü. Görümcem çağırır ama eşim gitmek istemez ve derim ki şimdi ben gitmek istemiyorum sanır ki öyle bir şey de yok. Ben ona bile üzülüyorum. İki senedir kızın evine gitmedik ve ben severim gorumcemi yani çünkü yılda 3 saat anca görürüm telde falan da konuşmam . Demek istediğim öyle olmasa bile öyle düşünme ihtimalleri bile sinirimi bozuyor. Yanlış anlaşılmak kötü bir şey çünku. Siz bekleyin biraz bence

Esiniz o yuzden boyle tepkisiz kaldi o zaman sizin bu yaptiginiza.

Alın bi baklava çiçek gidin eşinizle kvlere
Özür dileyin o gün başka bi sebepten tartıştığınızı ikramı az hazırladığınızı son anda görümcenizin de geleceğini öğrendiğinizi ve eşinize yemekler yetmeyecek öyleyse diye o an stres telaş yaptığınızı eşinizin de yanlış anlayıp evden çıktığını haliyle size de olayı yanlış anlattığını çok mahçup olduğunuzu ağladığınızı söyleyin bunları söylerken de gözleriniz dolsun duygusala bağlayın yani. Önümüzdeki haftasonu mutlaka bekliyorum görümcemler de gelsin lütfen yoksa rahat uyuyamıcam anne rica ediyorum gelin bu sefer önceden hazırlanıp panik yapmam hem deyin.
Bir daha da böyle bi şımarıklık yapmayın başka eş olsa sen nasıl benim ailemi istemezsin diye ortalığı yıkardı eşiniz anlayışlı ve alçak gönüllü biriymiş bu şansınızı tepmeyin durduk yere huzurunuzu bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…