Evet ben kayınvalidemler gelmesin demedim tabi ki eşimin saçmalaması oldu. Ama kayınvalidem her durumda oğlunu tutar.. Bana asla İnanmaz . Eşimde kendini hatalı görmüyorAynen katılıyorum bire bir sizin yazdıklarınızı yazacaktım ki verdiğiniz cevabı gördüm.
Umarım affederler ama eşim gelmezler kesinlikle diyor bende gelmeyeceklerini düşünüyorum inşallah gelirler ben elimden geleni yapacağımHem eşinizi hemde kendinizi mahcup kötü bir duruma sokmuşsunuz yazık olmuş.
Gelene artık gelme denmez herkes söyleniyor mutlaka istemediği durumlarda ama biraz aşırıya kaçılmış gerçekten utanç verici olmuş. Hem büyüklerinize zahmet ettirmiş kırmışsınız.
Bence arayın o gün eşinizle kavgalı olduğunuzu görümcenizin gelip yine anlaşamama durumundan endişeli olduğunuzu eşinize söylediğinizi aktarın özğr dileyin. Sonrasında evde özenli bir hazırlık yapın eşiniz gitsin ailesini getirsin görümceniz dahil bi kaç gün gerekirse ağırlayın bu olayı unutturun derim.
Umarım affederler ama eşim gelmezler kesinlikle diyor bende gelmeyeceklerini düşünüyorum inşallah gelirler ben elimden geleni yapacağım
Bu konuda biraz eksikler merhamet konusunda... Eşim üzgün olduğumu ağladığımı söylemiş yok artık gelmeyiz demişler yani öyle çok içten değiller kötü insanlar değiller ama ben hep el kızıyım oğulları kendi can ciğerleri.. Zaten öylede ben pek kendi açımdan çok sıcaklık hissetmem ama çok soğuk ta sayılmazlarEğer marhametli insanlarsa dayanamazlar deneyin birazda zaman geçince kıyamazlar ayaklarına kadar giderseniz diye düşünüyorum. Üzmeyin kendinizi olmuş olan telafisi mümkün düzelir umarım zamanla.
Evet kesinlikle katılıyorum ne vardı sanki diyorum 2-3 saat tahammül etsem ölür müydüm? Eşim için, insanlık için zaten bi onları var başka kimsesi yok ne kadar da sevinçli idi ailem geliyor diye ben ne yaptım kursağında bıraktım affedemiyorum kendimi..Yanlış anlamayın sizi yargilamiyorum ama insanlar neden özveri den,tahammül ve sabırdan empati den bu kadar uzaklaştı çok merak ediyorum kendim içinde söylüyorum bunu aklınıza artniyetli birsey gelmesin
Gorumcen iz dışındakilerle anlasabiliyorsaniz yapmanız gereken sadece biraz tahammüldu sizinki biraz tabak kirildi diye takımı çöpe atmak olmuş
Hem belki sizin çabanız gorumcen izi size yakinlastiracak ilişkinizde iyilesmelere neden olacaktı velevki böyle değil diğer güzel insanlarİda kırdıniz şimdi hediyeler getirecek kadar değer veriyorlarmis Baksanıza inşaallah telafi şansınız olur
Bazı fitratlar fitratimiza uymayabilir ancak biz biz doğruyuz deriz onlar biz e nasıl olacak bir taraf alttan almayi denemedikce
Bu konuda biraz eksikler merhamet konusunda... Eşim üzgün olduğumu ağladığımı söylemiş yok artık gelmeyiz demişler yani öyle çok içten değiller kötü insanlar değiller ama ben hep el kızıyım oğulları kendi can ciğerleri.. Zaten öylede ben pek kendi açımdan çok sıcaklık hissetmem ama çok soğuk ta sayılmazlar
Olamıyorum maalesef sanırım bir terapiye ihtiyacım var normal değilim.. Eşime bende çok üzülüyorum nasıl affettireceğim kendimi bilemiyorum senin ailen kardeşlerin nasıl bana sormadan geliyorsa benim kardeşimde geliyor davet ettim bitti diyebilirdi.Ama adam arayamadı resmen.Belki o böyle biri olmadığı için ben zıvanadan çıktım. Masaya yumruğınu vursa pısar kalırdım bunları yaşamazdm insana her zaman iyilik yaramıyor anlayışlı da ne oldu adamın tepesine çıktmO adamı öp öp başının üstüne koy. Alttan almayı biliyor, gönül almasını biliyor, sahip çıkmasını da biliyor. Ancak neşesi hevesi kursağında kalmasına üzüldüm, o kadar da yardım etmiş, evi derlemiş toplamış temizliğe yardım etmiş. Bence silkelen de kendine çeki düzen ver. Sinirlerine hakim ol, parlama en ufak birşeyde.
Merak etmeyin bu kadar pismanlik hiçbir zaman boşa gitmez eşinize katılmıyorum sıcağı sıcağına gidip ellerini opun ve malesef ki tevil yapın sizinle ilgisi yok biz eşimle biraz tartismistik size yansıtmaktan korktuğum için böyle söyledim oda haklı olarak ofkelendiginden arayıp öyle söylemiş tamamen yanlış anlaşılma diyin Esinizlede konuşun sözünüz bir olsun pot kırılmasınEvet kesinlikle katılıyorum ne vardı sanki diyorum 2-3 saat tahammül etsem ölür müydüm? Eşim için, insanlık için zaten bi onları var başka kimsesi yok ne kadar da sevinçli idi ailem geliyor diye ben ne yaptım kursağında bıraktım affedemiyorum kendimi..
Evet tabii ki onların çok hatasını alttan aldım boşverdim umursamadm affettim eşim için huzurum için çünkü gerçekten çok iyi birisi haketmiyor bunları... Eşim üzülmese onlar çok hayatımda değiller cok sık görüşmüyoruz iş nedeni ile ama üzülüyor insan dilin kemiği yok malesef çıkınca üzüyor dönüşü olmuyorOnlat gelmiyosa siz kalkıp gidiceksiniz artık özür anlamında.
Çoğu öyle sizlik değil oğulları olmasa arada selam vermezler de işte bizdeki gülü seven dikenine katlanır mantığı insan arada yıpranıyor bu gel gitlerle ama yapıcak yok.
Sizde elbet bir çok şeyi görmezden gelmişsinizdir bunca zaman ama bu defa tahrik olmuş fazla yüklenmişsiniz hergünü her gününe tutmuyo insanın işte.
Sizin de hiç durunuz yok gerçekten zıkkım olsun falan hoş değil.Eşim sanırım blöf yaptı herşeyi daha da berbat etti. Çünkü onlara o an sinirle zıkkım olsun gelsinler dedim benim aşım kardeşime zıkkım olacaksa gerek yok dedim diyor sonra evden gidince aradı yapma etme dedi ben ara dedim eşim benden izinsiz arayamadı adamcağızgelince surat yaparım diye de gelmeyin demiş.. çok haksıızm saygısızlığımın tutacak yanı yok. Şuan yazarken bile o ses tonu geliyor yalvarır gibi..
Eşime değer veriyorum ama onun iyi niyetini haketmiyorum .. Ben bu şekilde yüz göz olmayı kendime yakıştıramıyorum ama davranışa bir türlü dökemiyorum. Sonuç bu oluyor iyi insanlar bu hayatta çok yoruluyor çünkü benim gibi kaba tabirle afedersiniz azgın kişiler değer bilmiyor bir değer verse beş üzüyorum ben bu adamı ve sanırım haketmiyorum..O kadar buraya yazıyorum. Şu eşlerin ailelerine ön yargılı olmayın.
Kim ne yaparsa kendine yakışanı yapar.
Ćok ayıp etmişsiniz. Gorumcenizle sadece frekanslar uymuyor diye görüşmemek olmaz.
Eşinize değer verseydiniz sonuç böyle olmazdı.
Önce gelininiz istemiyor gelmeyin denilecek, yoldan geri dönecekler, sonra tamam gelininiz üzgün gelin dedi diye tekrar evden çıkıp gelmelerini mi bekledin de, içten değiller, merhametli değiller diyorsun. Kim olsa gelmez tekrardan tabi ki, oyuncak değil ki bu insanlar.Bu konuda biraz eksikler merhamet konusunda... Eşim üzgün olduğumu ağladığımı söylemiş yok artık gelmeyiz demişler yani öyle çok içten değiller kötü insanlar değiller ama ben hep el kızıyım oğulları kendi can ciğerleri.. Zaten öylede ben pek kendi açımdan çok sıcaklık hissetmem ama çok soğuk ta sayılmazlar
Haklısınız o benim tüm aileme saygı duyuyor kimseye saygısızlık yapmadı efendi birisi maşallah ama bende sıkıntı var adamı üzüp du rı yormBu yaptığınızdan sonra bile, eşiniz arayıp, gelininiz üzgün gelin demiş, size, annem 1 ay sakinleşsin fln demiş. Yine de sizi üzmüyor, bir şey demiyor, sizin de yanınızda olmaya çalışıyor, alttan alıyor. Ama öyle 1 ay fln beklemeyin, en kısa zamanda gidin onlara. Bu kadar sizin yanınızda olan , alttan alan, size değer veren eşiniz için de kardeşine birkaç saat katlanın bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?