Nolur akıl verin..

En çok içimi acıtan da eşim. Mutlu bir şekilde uyandı temizlik yaptık alışveriş e çıktı. Neşesini kursağında bıraktım yüzüne bakmaya yüzüm yok...

Hayırlısı olsun siz gönlünü almaya bakın çabanızı görsün yeter ki

Beni kayınvalidemin emrivakisi gerdi davet etmesi falan bide zatem doluyum ona karşı geçen hem çağırdı hem yemeği yemişler ya boyle birşey olamaz. Kayınvalideme göre çocuklar durmamış mecbur kalmışlar yani çocuğuna suç bulmuyor bide bu ailede kardeşler arası tartışma falan olmaz ben ailelerine girdim inanın rezil ettim adamı.

Kayınvalidem kolay kolay yumuşayan biri değildir kincidirler biraz. Eşim zamana yay diyor şımarıklık yaptım afedersin kudurdum çok kötü hissediyorum kendimi bende bir çiçek tatlı almayı düşündüm güzel olur inşallah

Ya bugün iki oldu çok iyisin yine başıma bi iş gelirse ilk sana msj atcam nickini değiştrme sakın kaybolma

Merhaba.Hatanızın farkında olmanız çok güzel.Üzülmeyin lütfen insanız hatalar bizler için.Unutulmayacak,telafisi olmayan bir yanlış değil.Güzel bir hediye alıp elini öpmeye gidin bence.Samimiyetle; kasıtlı olmadığını ve üzgün olduğunuzu anlatın.Yakın bir tarihe de yemeğe davet edin.Eşinizin de gönlünü almış olursunuz.

Bende kinci biriyimdir ama karşımdaki hatalı olan insan bunu zamana yayarsa kinim daha da yerleşir ama hatasını anlattığım şekilde telafi ederse yani beni çok kızdırsa bile bu şekilde af dileyip pohpohlarsa affetme olasılığım artar. Sen sustukça zamana yaydıkça bu konuyu aralarında konuşup iyice bilenirler o yüzden benim önerim zamana yayma olay sıcakken hallet.

Siz hatalısınız ve farkındasınız en azından hepimiz insanız sonuçta ama tek taraflı değil eşiniz niye evi terk ediyor sizi telefonda alttan alan adam niye anasını arayıp sizi şikayet ediyor kol kırılır yen içinde kalır oda kardeşiyle sorun yaşadığınızı biliyor geldiklerinde aranızdaki sorun için bi orta yol bulmaya çalışabilirdi biraz zaman geçsin herşeyi kayınvalidenize anlatın eşinizde size destek olsun barıştırsın

Ben konuyu yanlış mı anladım.
Siz gelen misafirleriniz için gelmesin dememişsiniz ki.
Eşiniz zaten yola çıkan kardeşini davet etmek istemiş ki bana göre bu da saçma.
Siz hayır arama zaten yoldalar dediğinizde evi terk etmek ne alaka ?
Bir de üstüne ailesini arayıp gelmeyin, gelininiz istemiyor demiş.
Kusura bakmayın ama bana göre eşiniz de hatalı.

Bugün olan olmuş belki telafi edilir belkide edilmez ama önemli olan kişilik meselesi.
Mesela ben takıldığınız birçok şeye takılmam. Yani eşimin kardeşi habersiz gelse ne olur ki.
Benim kız kardeşlerim de gelebilir. Belli ki onlar sizi yabancı görmemiş. Benimde kardeşlerim
gelse yemeğe erken yemek yesem böyle düşünse çoook üzülürüm. Sizede kurmuşlardır bi sofra yani
Önemsemek önemsenmek nedir Allah aşkına. Rahat olmak gerekir biraz.
Görümcem bizden 8 saat uzakta yaşıyor. Size akşama yemeğe geliyoruz derler orayı gezerler buraya
bakarlar bazen geç bazen vakitli gelirler. Eğer acıkmışsam yerim çocuklarada yediririm. Sorarlarsada
yedik derim

Bence kayınvalideyi arayın. Ben öyle demedim oğlu yanlış anlatmış deyin bi yoklama çekin

Ben de ayni kanidayim.

Bende öyle düşünüyorum inşallah affederler... Karşıdakini kırınca çok kötü oluyor insan..

Keşke bende takılmasam gerçekten hayatım daha güzel olurdu. Kayınvalidem bana asla İnanmaz oğluna inanır.

Eşim sanırım blöf yaptı herşeyi daha da berbat etti. Çünkü onlara o an sinirle zıkkım olsun gelsinler dedim benim aşım kardeşime zıkkım olacaksa gerek yok dedim diyor sonra evden gidince aradı yapma etme dedi ben ara dedim eşim benden izinsiz arayamadı adamcağız gelince surat yaparım diye de gelmeyin demiş.. çok haksıızm saygısızlığımın tutacak yanı yok. Şuan yazarken bile o ses tonu geliyor yalvarır gibi..

Kesinlikle öyle yapmalıydı blöf yapmak istedi yapamadı eline yüzüne bulaştırdı evi terketti bende arayıp tamam ara davet et dicektim olup bitecekti baktı aramadım kendi aradı yapma etme dedi... Çok pişmanım eşime karşı suclu yanı var ama bu beni teskin etmiyor

Bende öyle diyorum kesinlikle sıcağı sıcağına daha iyi olur diye ama eşim zamanla diyor sanırım tavırları çok sert faydası olmayacağını düşünüyor bu kez bende boşvermişlik olacak zamana yaınca aman deyip geçicem ben şu vicdan azabındayken gitmek istiyorum haklısınız katılıyorum bende zamanla çok doldururum kendimi..

Aynen katılıyorum bire bir sizin yazdıklarınızı yazacaktım ki verdiğiniz cevabı gördüm.

Hem eşinizi hemde kendinizi mahcup kötü bir duruma sokmuşsunuz yazık olmuş.
Gelene artık gelme denmez herkes söyleniyor mutlaka istemediği durumlarda ama biraz aşırıya kaçılmış gerçekten utanç verici olmuş. Hem büyüklerinize zahmet ettirmiş kırmışsınız.
Bence arayın o gün eşinizle kavgalı olduğunuzu görümcenizin gelip yine anlaşamama durumundan endişeli olduğunuzu eşinize söylediğinizi aktarın özğr dileyin. Sonrasında evde özenli bir hazırlık yapın eşiniz gitsin ailesini getirsin görümceniz dahil bi kaç gün gerekirse ağırlayın bu olayı unutturun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…