Şişli'de çalışıyorum.bunları yapan da genelde esnaf.
bak canım abartı fln değil bu.. evet büyütüyo olabilirim ama buna da işte bu olanlar neden oluyo. otobüse biniyorum aynı.iniyorum duraktan işime gelene kadar aynı.ya böyle birşeyi abartarak elime ne geçecek ki.ki zaten ben çok güzelik erkeklerin gözü hep üstümde diyerek de yazmadım konuyu. böyle yazsam evet abartı konusunda haklısın
Meraba arkadaşlar.. sorunum biraz saçma gelebilir ama gerçekten çok kötü durumdayım.. psikolojim bozuldu ya..
Sorun: ben 20 yaşındayım. öyle ahım şahım güzelliğim yok. açık giyinmem. yani kapalı değilim ama açık giyinmemeye de özen gösteririm. seksi hiç bi yanım yok yani bana göre öyle. boyum 1,57 53 kiloyum. bu ara üstümde çok kötü bi ruh hali var nedeni ise erkekler.. ya nerede olursam olayım bakışları hep üstümde.. sinir olmaya başladım.. ya dedem yaşındaki herifler bile bakıp laf atıyo.. genç,yaşlı demeden herkez.. kaşı gözü oynayan biri değilim çok şükür. hareketlerime de çok önem veririm. ama niye böyle ya. kızlar gerçekten çok kötüyüm. böyle hep kötü niyetli bakışlar bunlar.. bakma amaçları farklı hissediyorum ya. geçen yürüyorum yolda yol boyunca kim gördüyse laf attı o kadar iğrenç bakışlar üstümdeydi ki anlatamam.. iş yerime geldim oturdum ağladım sinirden ya. niye böyle olabilir yardım edin ya acaba diyorum bi yerde yanlış mı yapıyorum ama yok yok yok.. kafayı yicem yemin ederim ya..
şimdi o kızla bu arkadası nasıl bağdaştırdın anlamadım
bu kız her arabadan gecen bana bakıyor yada bakkal manav kasap bana mı bakıyor dedi
resmen insanlara alttan alttan laf sokmaya çalışıyorsunuz
yazık !
ay kusura bakma ama çok güldüm
arkadaşım sabahtan beri diyoruz sana özel birşey yok herkesin başına geliyor
senin durumunda birşey yok yani rahat ol her genç kızın başına geliyor
diyorum ailenle çık sokağa o zaman verdiğin cevap ama herkes heryerde bakıyor
1.57 boyum.. Ya ben Çağlayan'da oturuyorum.. ama yer sorun değil.. gittiğim her yerde,girdiğim her mekanda aynı.hissediyorum. yemin ederim midem bulanmaya başladı erkeklerden ya.
yukardaki cümleler pek farklı değil,nedersin
yukardaki cümleler pek farklı değil,nedersin
Sizin anlayamadığınız şu : ben bu durumla övünmüyorum.. tam tersi hoşuma gitmediği için yazdım bunları.. çünkü bunaldım.. her insanın bi sabır noktası vardır.. sanırım oraya geldim. tepki toplayım, övünüyüm vs diye de yazmadım. sıkıntımı paylaştım. düzgün cvplar bekledim. madem düzgün yanıt vermeyeceksiniz en azından verene bulaşmayın. yorum yapmak zorunda değilsiniz bakın kendi işinize.
övünüyorsun demedim ama neden herşey, herkes seni buluyor.orada senden başka kimse yok mu
düzgün verene karışmayın diyorsun,iki olay farklı demiş,bende farklı olmadığını gösterdim
bazı yakın erkek arkadaşlarım ''çok çekicisin'' diyorlar.. ama bnde kendimi öyle görmüyorum. bilmiyorum ya.ama çok sıkıldım gerçekten.istemiyorum çekici,güzel vs olmak.
sen okumadın galiba yorumları cnm.ben güzelim,çekiciyim vs vs vs demedim.
hatta ahım şahım güzelliğim yok dedim.neyse saol yinede yorumun için.
bi gün benim durumuma düşersen bu yazdığın aklına gelsin.Allah düşürmesn.
bak anlamamışsın işte ben sadece bana bakıyorlar demiyorum ki ya!!!!!!!!
elbette bana bakan her erkek oradan kim geçerse bakıyordur,laf atıyordur..
ama demek ki o kişiler benim kadar hassas değil yada sen de öyle değilsin..
ben bunaldım işte.. herkes bunalacak diye bi şart yok zaten..
her insan farklıdır cnm anladın mı???
avatardaki resim senin resminmi?
eğer öyleyse ben senden daha güzelim
Kaç yıldır yaşıyorsun bu sıkıntıyı?
belki size yapmıyorlar, bakmıyorlar o yuzden önemsemiyorsunuz
ama belki arkadas cekici bir kız yada dikkat ceken bir kız
bu onun problemi değil
bazı insanlar haddinden fazla şerefsiz..
öpücük atma, bakma, yada böyle inceleme vs. bu tür şeyler bir genc kızı korkutan şeyler
sinirlerin neden bozuluyor ne demek biri size öpücük atsa 40-50 yasında bir adam kız sevinsin mi yani.. elbette morali bozulacak..
konuyu dikkatli okursan konu sahıbı arkadas cekıcı degılım seksı degılım guzel degılım vs vs seyler söyledi...her kadın mutlaka sözlü tacize ugrar ..ama her gün her an ugramaz degıl mı konu sahıbı her daim ugradıgını söylüyor ... ben anlam veremedım ...
evet benim resmim.. elbette güzel olabilirsin.. ben herkezden güzelim diye bi iddia da bulunmadım ki
konuyu dikkatli okursan konu sahıbı arkadas cekıcı degılım seksı degılım guzel degılım vs vs seyler söyledi...her kadın mutlaka sözlü tacize ugrar ..ama her gün her an ugramaz degıl mı konu sahıbı her daim ugradıgını söylüyor ... ben anlam veremedım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?