• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bi akıl verin.. Çok sıkıntılıyım..

ben okudum güzelim merak etme sen. okuduğumu da anlayabiliyorum

zaten doğrudan yazmamıışsın ima etmişsin. ayy neyse anladık bakıyorlar sana... avatardaki sen misin? koysan bi fotonu, hani bende koysam... hazır tüm kk burda yorum yapsalar

hıı ne dersin:3:

yaşın kaç ya senin hadi koyun da bari bizde puan verelim ne saçma :27:

ben resmimi koyiyimmi

$SusluMaymun_9AP-1.webp

Son düzenleme:

zaten doğrudan yazmamıışsın ima etmişsin. ayy neyse anladık bakıyorlar sana... avatardaki sen misin? koysan bi fotonu, hani bende koysam... hazır tüm kk burda yorum yapsalar

Sen çok takılma bence. Ben güzelim diye iddia da bulunmadım. Umrumda bile değil güzellik. Niye kastın kendini bu kadar :) Hiç gerek yok resim koyup yorum mu isteyeceğim bir de :) Canım sen koy resmini biz yorum yapalım sana. Küçülmeye gerek yok:34:

Arkadaşlar merhaba öncelikle.. Adetime 4 gün kala kasık ağrısı sebebiyle kan testi yaptırdım 16,2 çıktı hcgm. 6 gün sonra tekrar yaptırdım 265,17 çıktı dr gittim ama vajinal ultrosonda görülmedi..:( hiçbirşey yok dedi dr eğer yoksa kan değerim neden bu kadar yükseldi adet zmanımda geçti aciilllll yardımmmmmmm.... benim gibi olanınız varmı acaba içinizde?????

yanlış konudasın canm. burdan çık koridorun solundaki kapı.:68:

Son düzenleme:

zeboşşş avatardaki resim cok güzel miş kırmızı ruj yakısmıs sana :D

Kaç yıldır yaşıyorsun bu sıkıntıyı?

Çok uzun bir süre olmadı.. Son 1 yıldır belki yada daha az..

Bence...Birisi senin dışarıyı algılamanı değiştirmiş.

Bu birisi,muhtemelen kıskanç bir erkek arkadaş veya büyüdüğünü farkedip ikaz eden baba olabilir.

Erkek gözüyle,erkek düşüncesi ve bakış açısını öğrenince algılaman değişmiş.

Bir nevi farkındalık geliştirmişsin.Bu sebeple doğal da olamıyor ve ister istemez dikkat çekiyorsundur.

Çekim yasası da bu durumlarda etkilidir.

Back
X