• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bi akıl verin.. Çok sıkıntılıyım..

Her an her dakika demiyorum ki ben.. Sadece özellikle son zamanlar da iğrenç bakışlar hissediyorum..
Laf atmalar fln. Bundan da rahatsız olmaya başladım hepsi bu.. Arkadaşlar yapmayın lütfen ya!
Yanlış birşey demedim sadece rahatsız olduğum durumu belirttim..
Lütfen altında başka birşey aramayın.. İnsaf!!!!!

ama yapacak birşeyin yok ki

yoksa acaba çok mu kırıtarak yürüyosun?

Meraba arkadaşlar.. sorunum biraz saçma gelebilir ama gerçekten çok kötü durumdayım.. psikolojim bozuldu ya..
Sorun: ben 20 yaşındayım. öyle ahım şahım güzelliğim yok. açık giyinmem. yani kapalı değilim ama açık giyinmemeye de özen gösteririm. seksi hiç bi yanım yok yani bana göre öyle. boyum 1,57 53 kiloyum. bu ara üstümde çok kötü bi ruh hali var nedeni ise erkekler.. ya nerede olursam olayım bakışları hep üstümde.. sinir olmaya başladım.. ya dedem yaşındaki herifler bile bakıp laf atıyo.. genç,yaşlı demeden herkez.. kaşı gözü oynayan biri değilim çok şükür. hareketlerime de çok önem veririm. ama niye böyle ya. kızlar gerçekten çok kötüyüm. böyle hep kötü niyetli bakışlar bunlar.. bakma amaçları farklı hissediyorum ya. geçen yürüyorum yolda yol boyunca kim gördüyse laf attı o kadar iğrenç bakışlar üstümdeydi ki anlatamam.. iş yerime geldim oturdum ağladım sinirden ya. niye böyle olabilir yardım edin ya acaba diyorum bi yerde yanlış mı yapıyorum ama yok yok yok.. kafayı yicem yemin ederim ya..

hımmm küçük bi yerde yaşıyosan ondandır:51:. boşver takılma . burda da var aynı sorun, bacağının altından eccik bi kısım görünsün ona bile bakmak için eğiliyolar:60:

Meraba arkadaşlar.. sorunum biraz saçma gelebilir ama gerçekten çok kötü durumdayım.. psikolojim bozuldu ya..
Sorun: ben 20 yaşındayım. öyle ahım şahım güzelliğim yok. açık giyinmem. yani kapalı değilim ama açık giyinmemeye de özen gösteririm. seksi hiç bi yanım yok yani bana göre öyle. boyum 1,57 53 kiloyum. bu ara üstümde çok kötü bi ruh hali var nedeni ise erkekler.. ya nerede olursam olayım bakışları hep üstümde.. sinir olmaya başladım.. ya dedem yaşındaki herifler bile bakıp laf atıyo.. genç,yaşlı demeden herkez.. kaşı gözü oynayan biri değilim çok şükür. hareketlerime de çok önem veririm. ama niye böyle ya. kızlar gerçekten çok kötüyüm. böyle hep kötü niyetli bakışlar bunlar.. bakma amaçları farklı hissediyorum ya. geçen yürüyorum yolda yol boyunca kim gördüyse laf attı o kadar iğrenç bakışlar üstümdeydi ki anlatamam.. iş yerime geldim oturdum ağladım sinirden ya. niye böyle olabilir yardım edin ya acaba diyorum bi yerde yanlış mı yapıyorum ama yok yok yok.. kafayı yicem yemin ederim ya..

Bunu bir psikolog ile görüsebilirsiniz, belki sizin bilmediginiz faketmediginiz birsey vardir,
birlikte tespit edersiniz.
Ya da sizin bulundugunuz yer kiroland ve etraftaki erkeklerin hepsi abaza.
Bilemiyorum, bunu bir uzmanla görüsmeniz en saglikli sanki.

eee sende onlara bakıyosunkı goruyosun kim bilir sen nası baktında adam sana baktı :1:
derinde atılan ılk bakış senınkı belkıde

yada erkeklerı keşvediyosun ve kötüsüne denk geldın

Son düzenleme:
Çok uzun bir süre olmadı.. Son 1 yıldır belki yada daha az..

Zaman verebildiğine göre takıntı yapmış olabilirsin.

Genç yaşlı demeden, herkes bana öpücük atıyor, göz kırpıyor, laf atıyor
diye yazınca mübalağa gibi geliyor okuyana.

Muhtemelen takıntı yaptığın için normal kadar olanı büyütüyor olabilirsin belki de.

yine aynı imalar..
sende ona bakıyorsunki görüyorsun..
kon sahibi bence sen buradaki insanlara derdini falan anlatma.. baksana hemen nereye getiriyorlar..
bu kız niye onlara baksın..?
biri sana laf attı mesela refleks olarak kafanı cevirirsin yada görürsün yani kız napsın görmemek için ?
bu durumu yaşayan biri olarak arkadasımı anlayabiliyorum ve mümkünse konuyu başka yerlere götürmeyelim.

konu sahibi arkadas bu yorumumla ılgılı birşeyler söylemişti zaten sanırım sizde aynı sorunları yasıyorsunuz bir anda savunma yapma gereği duymussunz..arkadasım refleks olarakta bakmıyorum siz nıe bakıyorsnuz ya tanıdık olsa elbet öyle laf atmaz dimi baska yerlere götürmüyorum da sizde fazla abartmayın bbu durumu

bende anlam veremedim
ama bazen çok çirkin insanlarada çok bakılır, dikkat çekerler yani

carrie canım olabılr tabı her kadın tacıze ugrar guzel cırkın demeden ama bu kadar sık olamaz ya da bu arkadaşın gittiği yerler problemli yerler ne biliyim anlamadım yanı

konu sahibi arkadas bu yorumumla ılgılı birşeyler söylemişti zaten sanırım sizde aynı sorunları yasıyorsunuz bir anda savunma yapma gereği duymussunz..arkadasım refleks olarakta bakmıyorum siz nıe bakıyorsnuz ya tanıdık olsa elbet öyle laf atmaz dimi baska yerlere götürmüyorum da sizde fazla abartmayın bbu durumu

carrie canım olabılr tabı her kadın tacıze ugrar guzel cırkın demeden ama bu kadar sık olamaz ya da bu arkadaşın gittiği yerler problemli yerler ne biliyim anlamadım yanı

yok, şunu demek istedim
çok ama çok çirkin bir insan görünce sokakta ben bakarım mesela, güzel olduğundan değil, tuhaf olduğu için bakarım
karşımdakide allah bilir ne düşünüydur, beni beğendide bakıyor diyodur :30:

valla kusura bakmayında bende çekici bi kişiyim. tam 1 yıl İstanbul*da yalnız yaşadım

15 gün yurtdışından gelen bir grupta süpervizörlük yaptım

doğuda bir ildeyim. gece arkadaşlarımla çıktım

kimse bana sizin kadar laf,öpücük atmadı

çok övmüşsünüz kkendinizi... boyum şu, kilom bu, çekici diyolar

hııı tabi....

Ben burada kendimi övdüğüm bi msjımı göremiyorum. Nerden çıkardın çok merak ettim. Boyum şu,kilom bu derken.. ay boyum da kilom da çok güzel çok çekiciyim çok güzelim ondan fln da yazmadım :) bence oku öyle yorum yap.. öyle bi iddiam yok benim. sana bakmamışlar, bana bakmışlar.. o,şu,bu ne fark eder ki. burada anlatmak istediğim benim kendimi kötü hissetmem.. başka birşey değil:34:

Arkadaşlar merhaba öncelikle.. Adetime 4 gün kala kasık ağrısı sebebiyle kan testi yaptırdım 16,2 çıktı hcgm. 6 gün sonra tekrar yaptırdım 265,17 çıktı dr gittim ama vajinal ultrosonda görülmedi..:( hiçbirşey yok dedi dr eğer yoksa kan değerim neden bu kadar yükseldi adet zmanımda geçti aciilllll yardımmmmmmm.... benim gibi olanınız varmı acaba içinizde?????

bu konuyu uygun yere açsanız daha iyi olur..yinede cvp vereyim elbette hamilelik olabilirde olmayabilirde tekrar kan tahlili yaptırıp başka bir doktora daha görünün..

sen buna mı ağlıyorsun! daha 20 yaşındasın gençsin erkeklerin dikkatini çekiyor ne yaparsan yap bu bakışlar hep olacak bu senden kaynaklanmıyor erkeklerin abazalığı oturduğun gezdiğin semtlerde önemli tabi kültür seviyesi düşük yerlerde bu bakışlar daha yoğun.

Ben burada kendimi övdüğüm bi msjımı göremiyorum. Nerden çıkardın çok merak ettim. Boyum şu,kilom bu derken.. ay boyum da kilom da çok güzel çok çekiciyim çok güzelim ondan fln da yazmadım :) bence oku öyle yorum yap.. öyle bi iddiam yok benim. sana bakmamışlar, bana bakmışlar.. o,şu,bu ne fark eder ki. burada anlatmak istediğim benim kendimi kötü hissetmem.. başka birşey değil:34:

ben okudum güzelim merak etme sen. okuduğumu da anlayabiliyorum

zaten doğrudan yazmamıışsın ima etmişsin. ayy neyse anladık bakıyorlar sana... avatardaki sen misin? koysan bi fotonu, hani bende koysam... hazır tüm kk burda yorum yapsalar

hıı ne dersin:3:

ben okudum güzelim merak etme sen. okuduğumu da anlayabiliyorum

zaten doğrudan yazmamıışsın ima etmişsin. ayy neyse anladık bakıyorlar sana... avatardaki sen misin? koysan bi fotonu, hani bende koysam... hazır tüm kk burda yorum yapsalar

hıı ne dersin:3:

ben o kadar güzelim ki mahallenin nişanlı erkekleri bile bana bakar :27:
ve 1.65 boyunda olmama rağmen 1.70 gösteriyorum :1:

Son düzenleme:
Back
X