ben okudum güzelim merak etme sen. okuduğumu da anlayabiliyorum
zaten doğrudan yazmamıışsın ima etmişsin. ayy neyse anladık bakıyorlar sana... avatardaki sen misin? koysan bi fotonu, hani bende koysam... hazır tüm kk burda yorum yapsalar
hıı ne dersin
zaten doğrudan yazmamıışsın ima etmişsin. ayy neyse anladık bakıyorlar sana... avatardaki sen misin? koysan bi fotonu, hani bende koysam... hazır tüm kk burda yorum yapsalar
hıı ne dersin
Arkadaşlar merhaba öncelikle.. Adetime 4 gün kala kasık ağrısı sebebiyle kan testi yaptırdım 16,2 çıktı hcgm. 6 gün sonra tekrar yaptırdım 265,17 çıktı dr gittim ama vajinal ultrosonda görülmedi..hiçbirşey yok dedi dr eğer yoksa kan değerim neden bu kadar yükseldi adet zmanımda geçti aciilllll yardımmmmmmm.... benim gibi olanınız varmı acaba içinizde?????
hıı ne dersin
yaşın kaç ya senin hadi koyun da bari bizde puan verelim ne saçma
arkadas espri yapmıstı sadece......
arkadas espri yapmıstı sadece......
Kaç yıldır yaşıyorsun bu sıkıntıyı?
Çok uzun bir süre olmadı.. Son 1 yıldır belki yada daha az..
allıgıı begenmedım kahve tonları kullan kaçların ve bıyıkların cıkmıs.. o far ne oyle yaaaa
allıgıı begenmedım kahve tonları kullan kaçların ve bıyıkların cıkmıs.. o far ne oyle yaaaa
yanlış konudasın canm. burdan çık koridorun solundaki kapı.
incilerin boyundan büyük.....ne yalan söyliyim kıskandım öpüşelimmi
sen kıskandınnn benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?