Insanlar hic konu acmasin demi ne ukala insanlar var derdini söylüyor yardim edemezsen gör ve git zaten durumu kötü sikma canini konu sahibininGeçmiş olsun
Kardeşim doktorların yardım edemediğne biz nasıl yardım edelim
Pardon neden konu sahibinin canını sıkmaya çalışayım ki?Insanlar hic konu acmasin demi ne ukala insanlar var derdini söylüyor yardim edemezsen gör ve git zaten durumu kötü sikma canini konu sahibinin
Ben birbuçuk yıl oldu hayattan koptum yaşam kalitem bitmiş vaziyette herkesten her yerden tamamen koptum pisikolojim bozuldu. Buraya yazmamın sebebi belki biri bana yardım eder diye düşündüm benim sorunum kıl kurdu çok dokturlar gittim ilaç kullandım bitkisel kürler yaptım her gün düş aldım ütü vesaire anlayacağınız yapması gereken her şeyi yaptım malesef her geçen gün daha kötüye gittim ve ben de bittim artık yaşamak istemiyorumböyle nekadar dayanırım bilmiyorum zaman zaman canıma kıymayı bile düşünüyorum belki saçma ama zaten ben yaşamıyorum gecem yok gündüzüm yok nolur bana biri yardım etsin.
Benim de tam olarak istediğim bu ama yatırmıyorlar son çarem bu konu için yarın sağlık bakanlığına gidecem.Acaba hastaneye yatırsalar seni birsey yemeden Serumla beslenip ağır ilaçlar verseler düzelemez misin
Bunu çok yaptım ana çok uzun sürdü artık dayanamıyorum herkesten her şeyden uzaklaştım dışarı bile çıkmıyorumRabbim şifâ versin inşâAllah.. Ne kadar zordur yaşadıklarınız ama kendinizi o psikolojiye sokmayın. Kendinizi iyi hissettirecek kişilerle,ortamlarda olmaya çalışın Rabbim dert veriyorsa elbetteki dermânıda vardır. Siz sadece kendinizi bırakmayın yeter.
Var allah etmekGeçmiş olsun öncelikle
Kıl kurdu tedavisinde birlikte yaşadığınız insanlar varsa onlarında tedaviye dahil olması gerekiyor diye biliyorum ondan sonra da evin dezenfekte edilmesi gerekli, bir de şarküteri asla tüketmeyin, iyileşmemeniz konusunda doktorun yorumu var mı ?
Kıl kurdu için niye yatışınızı yapsınlar hanımefendi? Sağlık sistemi daha çok ihtiyacı olanlara ayırır fonunu. Sizin parazit dökmeniz için hastane yatağına ihtiyacınız yok. Size yazdım neler yapmanız gerektiğiniBe
Benim de tam olarak istediğim bu ama yatırmıyorlar son çarem bu konu için yarın sağlık bakanlığına gidecem.
Bende yut dışından ilaç getirdim bir değil birkaç doktora gidim yani sonuç hüsrancanina kiymak ta neymis. allah dermansiz dert vermesin lütfen bukadar üzme kendini herseyin bir caresi vardir
okadar ilac ve küre ragmen gecmemesi cok sasirtici baska bir doktora gitmeyi denesen olmaz mi?
yurtdisinda cok etkili bir ilaci var onun belki onu alabilirsin biraz arastirir doktoruna sorarsan. ben türkiyede bu sorunu yasayan bir tanidigima getirmistim yanimda doktorumla görüsüp iki defa kullandi 2 hafta arayla hicbirsey kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?