nolur kızlar bana yardım edin:(

şahsen ben böyle bi gerekçeyi kabul etmem. sonuçta 16-17 yaşında lise çocuğu değil hiç kimse böyle hayatını etkileyecek oyunlara başvursun..
düşünmesi lazımdı pinky bu durumu öğrenirse nasıl tepki verir ne kadar üzülür ne kadar kırılır diye yada ben böyle bi durumla karşılaşsam nasıl hissederdim diye.
dediğim gibi şu durumda senin yapacağın en mantıklı şey sakin olup seni kaybedeceğini affetmeyeceğini ona hissettir kafasına sok.

zaten eskiden kalan bi alışkanlık diyerek ilerdede devam edeceginin sinyalini vermiş

hiç şüphelenmedimki yoktu böyle bi insan, her dediğimi yapar i sürprizler bebekler gibi severdi beni, allahım bebek gibi severdi, hiç kırmadı benı bugune kadar bi kere biel incitmedi, hep dinledi hep destek oldu defalarca defalarca geldi yanıma, herşeyde destekti herşeyde, bi kere incitmedi beni,

bu yaptıgı ilktir ilk şoktayım oyuzden hiç yakıştıramıyorum o deil ordaki yazan onları yapan o deil olamaz

yeminler ediyor uzun süredir konuşmuyormuş evet gercekten gördüm, kurtuluyordum diyor, tam kurtuldum bunlar oldu diyor, bi daha olmucagı için yeminler etti, zaten hiç konuşmuyordum diyor , asla bi hissim yok diyor olmadı hiç, diyor,

ailem herkes herkes cok sevdi onu yoktu öyle bi insan gercekten, herkes şahit, bi tek yanlışını görmemiştim bir tek. bir tek yanlışını.

mutlaka canın yanacak için yanacak nice evlilikler var 20 senelik bitebiliyo kimse mutlu mesut ayrılmıyo herkesin içine oturuyo o yaşananlar anılar vs.. böyle düşünürsen daha zor olur senin için. anıları yaşananları değil gururunu düşünmelisin ilerde nasıl bi evliliğim olur diye düşünmelisin. bazı durumlarda mantık ve gurur herşeyin önüne geçer. bi süre çok zor olursenin için ama biraz sakinleştikten sonra fikirlerine güvendiğin bi büyüğüne danışabilirsin. şimdi biz burda ne desek boş ağlama üzülme düşünme desekte senin aklından içinden çıkmaz.

sen affetmişsin bile nişanlını ama kendini affedemiyosun
böyle bişeyi nasıl kabullenebilirim diye..

bilmiyorum bi kere dahi incitmedi beni, tek bi şans istiyor, bi kere bile incitmediki beni hep mutlu etti hep, bunu vermelimiyim bilmiyorum. cok seviyorum onu çok seviyorum((

tamam uzun bi süredir görüşmüyomuş ama seninleyken görüşmüş mü görüşmemiş mi önemli olan o
bilmiyorum walla zor bi durum. sen bi sakinleş nişanlının bundan sonraki tavırlarına bi bak bakalım.

sen affetmişsin bile nişanlını ama kendini affedemiyosun
böyle bişeyi nasıl kabullenebilirim diye..

onuda affedemiyorum, ama affedicemi düşününce kendimide affedemiyorum evet((((((
dediğim gibi yaşamadan kimse bilemezmiş bunu(((((

canım nasıl çırpındığını görüyorum ve sana kıyamıyorum gerçekten ama hiçbir hissi olmayan adam gece uykusuz kalıp 3-4 saatlik uykuyla işe gidip o kızla saatlerce konuşmaz
demek ilgisi hoşuna gidiyodu kızın ya da nişanlın da ilgileniyodu onunla
ayrıca kurtulmaya çalışıyodum da ne demek dilersin msnden farklı bi msn kullanırsın olur biter
yoksa kız ayrı ülkedeymiş kapısına gelip yakasına yapışacak hali yok ya
yani kurtulmaya çalışıyorum lafı da fasa fiso
böyle oyun olur mu hadi anlık boşluk desem ki bu çok çok yanlış,1 yıldır süren bi oyun olur mu
ne gerek var sen sevgilisi olan adamsın ne diye gecelerce saatlerce elin kızını oyalıyorsun
koca adamın yapacağı şey mi bu
valla erkeklere inancım sıfırlanmıştı zaten bundan sonra da biraz zor evlenirim ben

Bu oyunu anca cocuklar oynar bu yalanada ancaa cocuklar inanır deseydın sende oyundu diyince.ALIŞKANLIKMIŞŞŞ ilerdede yapmayacagı ne malum bugun affetsenn bile ilerde cook pişman olursun en güzel anıların simdi senın için kabus oldu.
hayatında sen varken sen onu severken beklerken o nasıl baskasına sende benım için degerlisin diyebiilir ve bi kadın bunu nasıll affedebilir benım aklım mantıgım almıyor bu sana yapılan bı saygıszlık evet amaa eger affedersen en büyük saygısızlıgı sen yaparsın kendıne
Anlarım elbette sevıyorsundur hayallerin gelecege dair planların vardır, ama bu olanlar okududukların aklından bi an bile silinmez bi an bile unutamazsınn hayatını neden böyle mahvedesinki neden aşkmıdır hayatta herşey bi erkekmidir hayatın anlamı cok üzülürsün belki ama emin ol ölmezsin bi süre sonra yerını baska heyecanlar alır sen istesende istemesende unutuurr gidersin ve ona olan sevgin azaldıkçada nefretın artaar affetmedıgın için kendınle gurur duyarsın

yani ben olsam diyorum kısaca asssla AFFETMEMM ha evlıyken yapmıss ha sevgılıyken ha nişanlıyken hiçç ama hiçç bir farkı yokklmaz:

çok ağladı, deli gibi yalvardı yalvarıyoda, o kadar coks eviyorum ki onun ağlamasına bile dayanamıyorum düşünün, o derece seviyorum, o yuzden bitirmek o kadar kolay olmuyor işte, haklısınız, ama öyle olmuyor ki yapılmıyorki((((((

Böyle bir adama güvenipte sakın evlilik gibi bir hataya düşme canım,
Seninle ilişkisi varken bunu yapan, evliliğinde de yapar emin ol,
Keşke dersin ama geriye dönemezsin, çünki bir insan neyse odur ve değişmez,
Söylediklerim canını yakıyor anlıyorum, belki bize burdan kolay geliyor söylemesi ama bazı şeyleri baştan görüp hataya düşme,
Sen bu olayı hazmetmeye çalışıyorsun şu anda, ayrılmaktan daha kolay geliyor böyle düşünmesi,
Fakat gece yarılarına kadar hemde aylarca yapılan bu suistimal, evliykende ilk fırsatta olacaktır,
Seninle ilişkisi vardı sonuçta başka biriyle böyle birşey yaşaması onun aldatmaya meyilli olduğunun isbatı, istersen sakin kafayla bir düşün aynı sonuca varırsın zaten.

tokat dahi attım zaten, o derece sinirlendim, parçalayabilirdim onu(((((((((
ama işte öyle bi sevgi varki öyle bi aştı ki of allahım sen yardımcım ol nolur

tokat dahi attım zaten, o derece sinirlendim, parçalayabilirdim onu(((((((((
ama işte öyle bi sevgi varki öyle bi aştı ki of allahım sen yardımcım ol nolur

Evlenince insan sakinlik, dinginlik, GÜVEN ve huzur istiyor,
O tutkulu aşk yerini bu gibi değerlere bırakıyor, aşk bu duyguların ardından gelebiliyor ancak,
Huzur olmayan evde aşk olurmu a kardeşim??
Nerde kaldı bu adam, nereye gitti? Telefonunu niye açmıyor???
Diye kendini yerken de aşkını yaşayabilecekmisin merak ediyorum?
Bunları bir abla nasihatı kabul et, sözlerime lütfen kırılma.

bugune kadar tek bi hatasını görmedimama bi kere dahi incitmedi ebeni, öyle telefonu açmaamlr vs, hiçbişey olması hiçbiey, bi kere dahi incitmedi hiç ama hiç

Yazdıklarından şuan kendinde olmadığın anlaşılıyor.

Herkes gerçekleri yazmış ama onları okumaya bile tahammül edememişsin.Ama emin ol yazdıkları gerçek. Canını yaksa da gerçek.
Fakat sen inanmak istemiyorsun.

Sen şimdi nişanlını ara seni affediyorum çünkü aynı şeyi ben de yapmıştım, msnde oyun oynamıştım de bakalım neler diyecek sana. Nasıl da kesilecek o zırlamaları. Dakka düşünmeden yüzüğü çıkartacak.

o yuzden acaba bi kere şansı versemmi o yuzden düşünüyorum. bi kere bile , hatta bunu yapacak bi insan bile deiildi, kime söylesem inanın inanmaz buna. inanmaz.. allahım nasıl yaptıki yapmış, neden konuşmuş o kızla geceleri. of aklım almıyo o niye yaptı ki.

hiç öyle kız peşinde olan bi insan deilki, deildiki, oyun diyo ya dedigi tarzda davranmışta kız bun ayaklaştıkça uzaklaşmışta hep, anlamıyorum ne biçim bi oyun ki neden anlam veremiyorum cok saçma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…