- 13 Eylül 2014
- 53
- 15
- 3
- 30
- Konu Sahibi BusraKaraa
-
Ailesi de işin içine girdi zaten. Annesine gittim yalvardım nolur ikna edin aramasın evi diye ama o kadar dik kafalı anlayışsız biri ki annesini bile dinlemiyor.Sen ara onun ailesini. Oğlunuz beni bu şekilde tehdit ediyor, üstüme iftira atarak bana psikolojik baskı uyguluyor diye şikayet et annesine.
Ailemin kesinlikle ogrenmemesi lazım gerçekten dayak yesem iyi ama annem rahatsızlanir. Çok aptalım gerçekten sonrasını düşünmeden hareket ettim.Pabuç bırakma ve ayrıl. Ailene ne analatacak se xmi yaptınız? Yaptıysanız isteyerek olan bir şeyi kötü olunca anlatan adam zaten adma değildir. Ailem beni döver belki ama seni de vurur de. Sen ailesini ara ona söylemeden shaip çıksınlar oğullarına. Biraz sıkıntı çeker sorun yaşarsın ailenle belki ama hayatını karartmaya değmez!
Ya arkadaşım bak ailen kızar döver bağırır üzülür ama el oğlu gibi de olmaz. O adama da abim, babam, amcam, dayım psikopat ben döver ama seni öldürürler başkasıyla evlendirirler de. Blöf yap dayanamadım anneme anlattım başkasıyla evlendireceğim seni dedi dersin vs. Git polise git ailesine ya da ona bunları yapacağını söyle, baskın basanındır. Allah yardımcın olsun inşallah.Ailemin kesinlikle ogrenmemesi lazım gerçekten dayak yesem iyi ama annem rahatsızlanir. Çok aptalım gerçekten sonrasını düşünmeden hareket ettim.
İnkardan başka çözümüm yok. Şu aralar tehditi bıraktı ama askerden döndüğünde devam ederse savcılığa gitmekten başka yolum kalmayacak galibaArkadasim siddet egilimi lan bir adam,ustelik karaktersiz.. Ne diye ileri gidersiniz,neye guvenirsiniz bilmem.
Eger evi aramalara tehditlerine devam ederse kendisini savciliga bildirecegini soyle. Ve eger boyle davranmaya devam ederse,konuyu annene ac,savciliga ver,gorsun hanyayi konyayi.
Bekaretine gelince,iki yolun var. Ya sonuna kadar inkar edeceksin, ayriliyorum diye camur atiyor diyeceksin. Ya da gercekleri aciklayacaksin annene.
Ailesi de işin içine girdi zaten. Annesine gittim yalvardım nolur ikna edin aramasın evi diye ama o kadar dik kafalı anlayışsız biri ki annesini bile dinlemiyor.
Blöf ise yarar umarım. Amin insAllahYa arkadaşım bak ailen kızar döver bağırır üzülür ama el oğlu gibi de olmaz. O adama da abim, babam, amcam, dayım psikopat ben döver ama seni öldürürler başkasıyla evlendirirler de. Blöf yap dayanamadım anneme anlattım başkasıyla evlendireceğim seni dedi dersin vs. Git polise git ailesine ya da ona bunları yapacağını söyle, baskın basanındır. Allah yardımcın olsun inşallah.
Canım bir akraban yok mu konuyu açabileceğin. Abi, dayı, amca bir göz korkutsunlar en kötü. Bak böyle tipler boşuna havlar, bi şey yapacaksa yapar. Korktuğunu gördükçe üstüne gidiyor.Blöf ise yarar umarım. Amin insAllah
Evet ailemden dolayı yoksa bunu şu an sorun etmiyorum. Düşünüyorum işte söyleyebileceğim bir büyüğüm yok malesefCanım bir akraban yok mu konuyu açabileceğin. Abi, dayı, amca bir göz korkutsunlar en kötü. Bak böyle tipler boşuna havlar, bi şey yapacaksa yapar. Korktuğunu gördükçe üstüne gidiyor.
Diğer konuda da değersiz hissetme kendini. Tercih bu. Sevmek gibi kimi elini tutmayı tercih eder kimi öpüşmeye gider. O an istemişsin yapmışsınız. Bunun hesabını anca kendine verirsin istersen ileride evleneceğin adama dersin. Bu korkulacak bir şey değil, ailen katı diye korkuyorsun. Geçmiş olsun..
Deniyorum Allahın izniyle kurtulsam insAllahne yap et kurtar kendini bu heriften
Ne mutlu sana. Bende kurtulurum İnsAllah bi an önceBöyle bir olay başıma geldi sayılır. Uzun süreli bi ilişki değildi,bi kaç ay sürmüştü. Ama görüştüğüm şahıs ondan ayrılmamı kendine yediremeyip tehditler savuruyordu. Millete telefonumu dağıtmıştı ve ben de konuyu amcama anlatmıştım ve telefonunu amcama vermiştim. Arayıp çok güzel ayar vermişti kendisine savcılığa şikayet edeceğimizi de söyledik daha sonra araya arkadaşımı sokarak yalvarıp yakardılar. Ben bu şekilde kurtulmuştum kendisinden.
O gözyaşlarına birdaha asla kanmam zaten. Düzelse bile en fazla bir hafta. Boşuna can çıkar huy çıkmaz dememişler hayatımı daha fazla zehir edememŞiddete eğimli biriyle yapma
Timsah gözyaşları onlar
Barışma hayatını yazık edersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?