Nolur okuyun :(

Off offf. Konuşarak kurtulmaya caliscam o zaman İnsAllah anlar bir an önce

Anlar. Anlamazsa da bence annenle konuş. Anne kız arasındaki bağ bambaşkadır. Önce kızar küser konuşmaz ama sonra mutlaka seni korur. Zaman herşeyin ilacı. Bu sebeple ailenle arana yalan sokma.
Bol bol dua et allah bir mucize çıkarır karşına ve güler geçersin hepsini.
Ve sana 9 yıllık ilişkisini silip atmış biri olarak tavsiyem;
Sakın o insanı hayatına sokma.
Ruhunun nasıl temizlendiğini, Aldığın nefesin bile değiştiğini görüceksin.
Dua et, Kalbini ferah tut..
Herşey düzene girecek merak etme.

Allah yardimcin olsun çok dua et. Ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum ama inan geçiyor bitiyor sen kararlı ol yeter ki. Annem babam ben psikoloğa bile gittik bu süreci atlatmak için. Dualarim seninle

Çok şanslısın Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi. İnsAllah bende uzamadan kurtulurum en çok duaya ihtiyacım var

İnsAllah İnsAllah ya dua en çok ihtiyacım olan sey

hemen karakola - savcılığa git şikayette bulun canım başka türlü kurtulamazsın.

Çok şanslısın Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi. İnsAllah bende uzamadan kurtulurum en çok duaya ihtiyacım var
Allahım seni korusun yar ve yardımcın olsun bol bol dua et rabbine sana tek yardım edicek kişi odur.inşallah güzel temiz insanlarla karşışılır yaşadığın kötü günleri unutursun

Evet ben korktukça üstüme geliyor da geliyor

o seni tehdit ediyorsa sende onu tehdit et. ilişki yaşadığınızı söylemekle tehdit ediyorsa sen benle zorla beraber oldun de

o seni tehdit ediyorsa sende onu tehdit et. ilişki yaşadığınızı söylemekle tehdit ediyorsa sen benle zorla beraber oldun de
ya bu şerefsize diceksinki zorla beraber oldun ben le it sana inanıcak birileri olduğunu düşünüyorsan bana inancık çok kişi var hapiste boylarsın ordan mektup atarsın artık te pis şerefsiz ay çok sinirlendim ya

Ona aileni arr diye korktugunu belli etme.. Hiç bir erkek yapamaz bunu ne diycek ben sizin kızınızla yattım mı kolay değil öyle söylemek hiç korkma.. Böyle bir adama böyle bir fırsat vermemeliydin ama oldu bir kere.. Kızlarımızı hiç anlamıyorum ana babanız karısamıyor bi yere gitmenize hiçbirşeyiniz olmayan elin oğlu gitme diyecek gitmiyorsunuz kendinize zehir ediyorsunuz hayatı ne için yani neden kendinize saygı duyulmasını beklemiyorsunuz yada duyulmamasından rahatsız olmıyorsunuz.. Sakın o adama dönme basına gelenlerdende kimseye bahsetme yeni bir sayfa aç. Sana saygı duyacak değer verecek insanlarla...

aynı durum üniversite arkaaşımın başına gelmişti ayrılınca çocuk tehdit etti kızın ailesini bulup herşeyi anlattı. baya olaylar olmuştu ama kızı da o pisliğe vermediler. başkası ile görücü usulü evlendirdiler kız şu anda çok mutlu ve 2 de çocuğu var. herşeyi anlatsa bile sen ona yine yar olmazsın bunu anlamsaı lazım polise gitmekle tehdit et ve dava açacağını onu rezil edeceğini söyle.

Bir de ailen tutucu olmasaydı neler olacaktı acaba, 5 sene o hayata nasıl katlandın ben cidden anlamıyorum kafa beyin mantık ozan hepsi şarampole yuvarlanmış

ya şuan bakıyorum bu gibi benzer durumu yaşayan baya insan varmış demekki erkeğin pisliğide çeşit çeşit evlenilecek kız evlenilecek kız derler ararlar ama evlenicek erkek bulamıyosun etrafında buzamanda yazıklar olsun valla bide bu insanlar aile direği olucakta karısına sahip çıkıcakta çoluk çocuk babası olucakta tatlım sen birine sadaka ver ve dua et onuda tabiri caizse bi tarafına takma umursama sende giderini yap cvp bile verme sonraki tepkilerine o pislik bi halt edemez yapıcak adam yaşadıklarını ağıza döküp iğrenç bi şekilde tehdit etmez böyle adamın bunları anlatmaya g**ü yoktur orayı bipledip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…