- 16 Şubat 2015
- 13
- 6
- 8
- Konu Sahibi BusraKaraa
-
Off offf. Konuşarak kurtulmaya caliscam o zaman İnsAllah anlar bir an önce
Çok şanslısın Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi. İnsAllah bende uzamadan kurtulurum en çok duaya ihtiyacım varcanım sen sakın böyle birini pabuç bırakma böyle insanlar adam değil zaten pisliğin itin teki bunlar tam olarak senin gibide olmasa benimde başıma geldi böyle birşey geçmişte başka biri ile nişan mevzum oldu evlilik arefesinde yettii artık dedim ayrıldım oda bana çamur attı sana şöyle yaparım ailene böyle yaptık derim bana inanırlar seni benimle evlendirirler bilmem ne ki biz taşındık ettik ve ben bunların çirkin kısmını yalnızca kardeşimle paylaştım ama beni rahatsız ettiğini anneme babama herkese söyledim ailemin başı belaya giricek diye çok korktum ama hiçbir zaman dönmeyi düşünmedim bir insan seni gerçekten seviyorsa birincisi sana o eli kaldıramaz ikincisi çok seviyo ölüyo bayılıyo diyelim gerçekten öyle birşey oldu veya olmadı ağzına alıyosa böyle birşeyi o adamdan sana ne sevgili olur nede koca olur.biriyle birlikte olduğunu duyarsam öldürürüm demişti bana ve ben ondan ayrıldıktan sonra akraba vasıtasıyla tanıştığım kocama ilk görüşte aşık oldum ve a dan z ye ne yaşadıysam bana söylediği laflar attığı itifarlar hepsini söyledim allahıma şükürler olsun öyle şanslı bir insanımki kimden nasıl bir dua aldım bilmiyorum o insandan kurtuldum ailemin yardımıyla.sana demem o kii bu şerefsize pabuç bırakma o hatayı yapmasaydın keşke çünkü ilerde gerçekten aşık olduğun zaman pişman olursun ama yanlışlar hatalarda insanlar içindir seni seven bir insan bırak sana bunları saymayı seni öyle bile kabul eder..korktuğunu sakın belli etme gözün kara bir şekilde gerekirse polise bile şikayet et bir kere sorguya çekildimi sana sittin sene yanaşamaz çünkü anlattığın kişi hem aptal hem cahil hemde çok karaktersiz biri gönlünü ferah tut..
Allah razı olsun canimAllah yardimcin olsun çok dua et. Ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum ama inan geçiyor bitiyor sen kararlı ol yeter ki. Annem babam ben psikoloğa bile gittik bu süreci atlatmak için. Dualarim seninle
İnsAllah İnsAllah ya dua en çok ihtiyacım olan seyAnlar. Anlamazsa da bence annenle konuş. Anne kız arasındaki bağ bambaşkadır. Önce kızar küser konuşmaz ama sonra mutlaka seni korur. Zaman herşeyin ilacı. Bu sebeple ailenle arana yalan sokma.
Bol bol dua et allah bir mucize çıkarır karşına ve güler geçersin hepsini.
Ve sana 9 yıllık ilişkisini silip atmış biri olarak tavsiyem;
Sakın o insanı hayatına sokma.
Ruhunun nasıl temizlendiğini, Aldığın nefesin bile değiştiğini görüceksin.
Dua et, Kalbini ferah tut..
Herşey düzene girecek merak etme.
Malesef doğru söylüyorsunSenin tek hatan korkunu belli etmek olmus ve buda bunu anlamis seninle cokta guzel oynamis ve hala da oynamaya devam ediyor..
Allahım seni korusun yar ve yardımcın olsun bol bol dua et rabbine sana tek yardım edicek kişi odur.inşallah güzel temiz insanlarla karşışılır yaşadığın kötü günleri unutursunÇok şanslısın Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi. İnsAllah bende uzamadan kurtulurum en çok duaya ihtiyacım var
Evet ben korktukça üstüme geliyor da geliyorBirincisi asla korktuğunu belli etme. Evi arama ne olur dersen evi aramakla tehdit eder. Birlikteliğimizi söyleme dersen herkese yaymakla tehdit eder. Yokmuşsun gibi davran. Hiçbir şeyine cevap verme. Ne mesajlarına ne telefonlarına. Ev telefonlarına hep sen çık. Onun sesini duyduğunda kapat. Telefonun fişini Çek. Beş yıl Süren Bi ilişki ciddi bir ilişkidir. Kallkıp annenin Baba'nın karşısına geçip ben kızınızla yattım diyemez. 3-5 aylık Bi şey olsa evet sana karşı daha acımasız olabilir herkese her şeyi yayabilir ama bu kadar Süren Bi ilişkide su an yaptıkları ayrılık acısından Kaynaklı seni tekrar korkutarak kazanma çabası gibi geldi bana. Şanslısın ki evlenmeden fark etmişsin yanlış biri olduğunu. Standart ayrılmak istemeyen, bununda tek yolunun korkutmak olduğunu Düşünen erkek tipi. Korkma, korktuktça onun eline koz veriyorsun.
Allah razı olsun iyi dileklerin için çok teşekkür ederim insAllah Rabbimden tek isteğim buAllahım seni korusun yar ve yardımcın olsun bol bol dua et rabbine sana tek yardım edicek kişi odur.inşallah güzel temiz insanlarla karşışılır yaşadığın kötü günleri unutursun
Olay daha da buyurse böyle diyebilirimo seni tehdit ediyorsa sende onu tehdit et. ilişki yaşadığınızı söylemekle tehdit ediyorsa sen benle zorla beraber oldun de
ya bu şerefsize diceksinki zorla beraber oldun ben le it sana inanıcak birileri olduğunu düşünüyorsan bana inancık çok kişi var hapiste boylarsın ordan mektup atarsın artık te pis şerefsiz ay çok sinirlendim yao seni tehdit ediyorsa sende onu tehdit et. ilişki yaşadığınızı söylemekle tehdit ediyorsa sen benle zorla beraber oldun de
büyümeye bırakma bence aradığında deki yazdıkların ettiklerin aramaların hep duruyo de zorla birlikte oldu ve hala taciz ediyo diye dava açıcam deOlay daha da buyurse böyle diyebilirim
olay büyüyüp ailen öğrendikten sonra bir anlamı kalmaz kiOlay daha da buyurse böyle diyebilirim
Şu iki üç gündür tehditi bıraktı yavaş yavaş anlıyor gibi. Ama tekrar tehdite başlarsa yaparımbüyümeye bırakma bence aradığında deki yazdıkların ettiklerin aramaların hep duruyo de zorla birlikte oldu ve hala taciz ediyo diye dava açıcam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?