- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi BusraKaraa
-
Aynen bu aklıma gelmemişti birine sadaka verip duasını istesem çok iyi olur. Çok haklısın evlenilecek erkek bulunmuyorya şuan bakıyorum bu gibi benzer durumu yaşayan baya insan varmış demekki erkeğin pisliğide çeşit çeşit evlenilecek kız evlenilecek kız derler ararlar ama evlenicek erkek bulamıyosun etrafında buzamanda yazıklar olsun valla bide bu insanlar aile direği olucakta karısına sahip çıkıcakta çoluk çocuk babası olucakta tatlım sen birine sadaka ver ve dua et onuda tabiri caizse bi tarafına takma umursama sende giderini yap cvp bile verme sonraki tepkilerine o pislik bi halt edemez yapıcak adam yaşadıklarını ağıza döküp iğrenç bi şekilde tehdit etmez böyle adamın bunları anlatmaya g**ü yoktur orayı bipledip :)
bi an önce kurutl bundan zorla güzellik mi olurmş kendinde soğut manyağı5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.
İnkardan başka çözümüm yok. Şu aralar tehditi bıraktı ama askerden döndüğünde devam ederse savcılığa gitmekten başka yolum kalmayacak galiba
KAÇ YASINDASIN CANIM?O KAÇ YASINDA?O gözyaşlarına birdaha asla kanmam zaten. Düzelse bile en fazla bir hafta. Boşuna can çıkar huy çıkmaz dememişler hayatımı daha fazla zehir edemem
Canım benim Allah razı olsun gerçekten çeken uğraşan bilir yemeden içmeden kesiliyor insan sürekli diken üstündeyim. Dualarla kurtulsam insAllah canimOff tüm kalbimle dua ediyorum, inşallah kurtulursun.
Yaşamayan bilmez takıntılı erkekle uğraşmanın felaketini. Aynı kabusu ben de yaşadım, neyse ki atlattım.
Umarım sen de atlatırsın.
Tavsiyeye gelirsek, ne yap et ama korktuğunu belli etme. Korkunla cesaretlenir o dozunu artırır işkencelerinin. Benimki öyleydi en azından, ben yalvardıkça daha beter oluyordu. Bir süre sonra kendiliğinden vazgeçmişti bendeki, ama o safhayı nasıl geldiğimi bir ben bilirim. Kendi hayatımdan geçmiştim artık, ya o ya ben diyordum artık. Hiç gözüm bu kadar kararmamıştı. Daha beteri olmaz ömrümde demiştim, bu bela beni götürür artık derken işte bu günlerdeyim.
Kendini çok yıpratma bu da geçecek inşallah, sen her şeyden önemlisin. Sağlığına dikkat et, sakın üzülüp de kendini salma. İnadına yaşa, öğünlerini atlama, gezmeni tozmanı, işini gücünü erteleme. Onun amacı zaten seni hayattan koparmak unutma olur mu? Tek bir gününü bile o pislik için yaşamadan geçme. Sevgiler.
Tamam canım bunu dikkate alcam herşeyi yapabilir cide nEger o cirkeflik yapiyorsa sen de yap. Tehdit ederse,zorla birlikte oldun benimle de. Benim rizam yoktu de. Uzatirsan bununla birlikte tehditlerini de savciliga bildiririm hayatini karartirim de.
Yalniz sakin su yanlisa dusme,konusurken " ben de senin beni zorla tuzaga dusurup birlkte oldugunu soylerim" deme. Sanki gercekten oyle olmus gibi konus. Hep boyle konus. Rizanla oldugunu soyelse bile inkar et,beni tuzaga duaurdun de. Telefona ses kaydeder falan. Ses kaydedici cihazi olur falan. Sakin geri basma.
Oyle bir suclamayla savciliga versen hayati kayar. Ailene de korktum soyleyemedim dersin.
Cirkeflikse cirkeflik.
20 yaşındayımKAÇ YASINDASIN CANIM?O KAÇ YASINDA?
Canım bekaret olayını yeni okudum. Bu işleri zorlaştırır biraz, gerçi yapmamış olsan da oldu diyebilirdi. O karakterde birisi.Canım benim Allah razı olsun gerçekten çeken uğraşan bilir yemeden içmeden kesiliyor insan sürekli diken üstündeyim. Dualarla kurtulsam insAllah canim
O da 2420 yaşındayım
Eğer ruh hastası ve beyin ozurluyse böyle bişeyle vururCanım bekaret olayını yeni okudum. Bu işleri zorlaştırır biraz, gerçi yapmamış olsan da oldu diyebilirdi. O karakterde birisi.
Ya insan sevdiğini böyle bir şeyle vurur mu hiç ya?
Benim ex manyağı övmek gibi olmasın da o kadar ileriye gitmemişti. Ama bu adam sinyalini vermiş.
Offf hay şeyiniz kopsun e mi zorba pislikler!
Bir de 5 yıl yanında olmuş bu adam. Adam hiç değilse bunun için asil davranır ya! Pes vallahi çirkinlikte son nokta. Cıx cıx ağızlarını açsak, kadın namusumuzdur derler, ama hoşlaırna gitmeyen ilk şeyde mahremi ortaya saçıverirler.Eğer ruh hastası ve beyin ozurluyse böyle bişeyle vurur
O KAÇ YASINDA?O gözyaşlarına birdaha asla kanmam zaten. Düzelse bile en fazla bir hafta. Boşuna can çıkar huy çıkmaz dememişler hayatımı daha fazla zehir edemem
hatalar insanlar içindirr.. kimse ben bunu asla yapmam demesin. cünkü diyor ki yaradan "kınadığınız (asla yapmam dedğiniz) ne varsa bir gün yaşarsınız" dyor. bu yüzden kimse nasıl yaptın dememeli .. insan beşer şaşar. birçook arkadaş bu tehdit konusunda neler yapman gerektni sölemiş zaten. ama benm sana nacizane tavsiyem bu yaptığın hata gerckten dinimzde keskin cizzgilerle yasaklanmış bir hata. ama rahmeti merhameti bol rabbim kimsenin duasını karşılıksız bırakmaz inşallah. bu yüzden bence önce allahtan afdiyp yalvarp yakarıp dua etmelisin...bol bol dua et.O da 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?