Nolur okuyun :(

Yapman gereken tek şey arkadaşların da dediği gibi korktuğunu belli etmemek nerden inceyse ordan kopsun buyur anlat de, öldürecek değiller beni ama sana ne yaparlar bilmem de sesin titremesin konuşurken, mesajlarını falan silme ihtiyacın olabilir

Psikopat ve narsist biri, arkadaşlarınla sevgili olurmuş haa, kızlar da hemen gel diyorlardı, senin ne çektiğini görmediler çünkü

Ailem duymasın diyorsun da illaki duyacaklar .. Sonuçta tutucu aile diyorsun evlendiğin adamdan nasıl saklayacaksın sevgilin ile birlikte olduğunu o durumu da diktirerek mi aşmayı düşünüyorsun .. Allah aşkına körü körüne is yapmayın ve arkasinda duramayacağınız ise kalkışmayın .. Sevgilini simdi savdın diyelim başından yarin bir gün nisanlaninca da dünyayı zehir etmeyecek mi sana ? Bence annen ile oturup konuşmalısın kacak gocek halledilecek is değil bunlar ..

bekaret meselesini sonuna kadar inkar edin.hatta once siz ailenize konuyu acin,iftura atmakla tehtit ediyor diye.savciliga basvurun sikayetini asla geri cekme.hatta birligine kadar da sikayet edin.bunun sonu iyi degil cunku.eger devamederse rahatsiz etmeye,her defasinda sikayetinizi yineleyin ki aklini basina getirecek bir ceza alsin.sizin korkacaginiz bir sey yok.aile tutucuysa zaten kolay kolay kizlarinin boyle bir sey yapacagina inanmaz.

Aynen bu aklıma gelmemişti birine sadaka verip duasını istesem çok iyi olur. Çok haklısın evlenilecek erkek bulunmuyor

bi an önce kurutl bundan zorla güzellik mi olurmş kendinde soğut manyağı

gerçekten söyleyecekse git önce sen söyle ailene Görsün bakalım tehdit neymiş . ailen sana bu yüzden kızar belki ama o adama katlanmak zorunda değilsin . ailen bu adamla Evlenip boşansan daha mutlu olmayacak . hiç bir tehdite pabuç bırakma. bugün bunla tehdit eden yarın öldürmekle eder zaten şiddet eğilimli . ailene zarar vermekle tehdit eder nitekim TV'de görüyoruz . bu aşamada hiç bir şeye göz yumma güçlü ol .

Biraz argo ama "Tenhada sevişenenin, meydanda çocuğu olurmuş" Ailem tutucu fln diyeceğinize bazı şeylere kalkışmasaydınız nereye kadar kimden saklayacaksınız eski ilişkinizi.

Off tüm kalbimle dua ediyorum, inşallah kurtulursun.
Yaşamayan bilmez takıntılı erkekle uğraşmanın felaketini. Aynı kabusu ben de yaşadım, neyse ki atlattım.
Umarım sen de atlatırsın.
Tavsiyeye gelirsek, ne yap et ama korktuğunu belli etme. Korkunla cesaretlenir o dozunu artırır işkencelerinin. Benimki öyleydi en azından, ben yalvardıkça daha beter oluyordu. Bir süre sonra kendiliğinden vazgeçmişti bendeki, ama o safhayı nasıl geldiğimi bir ben bilirim. Kendi hayatımdan geçmiştim artık, ya o ya ben diyordum artık. Hiç gözüm bu kadar kararmamıştı. Daha beteri olmaz ömrümde demiştim, bu bela beni götürür artık derken işte bu günlerdeyim.
Kendini çok yıpratma bu da geçecek inşallah, sen her şeyden önemlisin. Sağlığına dikkat et, sakın üzülüp de kendini salma. İnadına yaşa, öğünlerini atlama, gezmeni tozmanı, işini gücünü erteleme. Onun amacı zaten seni hayattan koparmak unutma olur mu? Tek bir gününü bile o pislik için yaşamadan geçme. Sevgiler.

Ayyy boyle biri aileme bisey anlatsa, bana bunlari yapsa psikopat herif, bana tecavuz etti sonra da tehdit etti korktum sustum bakin bunlar da tehdit mesajlari derdim. Simdi o dusunsun

İnkardan başka çözümüm yok. Şu aralar tehditi bıraktı ama askerden döndüğünde devam ederse savcılığa gitmekten başka yolum kalmayacak galiba

Eger o cirkeflik yapiyorsa sen de yap. Tehdit ederse,zorla birlikte oldun benimle de. Benim rizam yoktu de. Uzatirsan bununla birlikte tehditlerini de savciliga bildiririm hayatini karartirim de.

Yalniz sakin su yanlisa dusme,konusurken " ben de senin beni zorla tuzaga dusurup birlkte oldugunu soylerim" deme. Sanki gercekten oyle olmus gibi konus. Hep boyle konus. Rizanla oldugunu soyelse bile inkar et,beni tuzaga duaurdun de. Telefona ses kaydeder falan. Ses kaydedici cihazi olur falan. Sakin geri basma.

Oyle bir suclamayla savciliga versen hayati kayar. Ailene de korktum soyleyemedim dersin.

Cirkeflikse cirkeflik.

Canım benim Allah razı olsun gerçekten çeken uğraşan bilir yemeden içmeden kesiliyor insan sürekli diken üstündeyim. Dualarla kurtulsam insAllah canim

Tamam canım bunu dikkate alcam herşeyi yapabilir cide n

Canım benim Allah razı olsun gerçekten çeken uğraşan bilir yemeden içmeden kesiliyor insan sürekli diken üstündeyim. Dualarla kurtulsam insAllah canim
Canım bekaret olayını yeni okudum. Bu işleri zorlaştırır biraz, gerçi yapmamış olsan da oldu diyebilirdi. O karakterde birisi.
Ya insan sevdiğini böyle bir şeyle vurur mu hiç ya?
Benim ex manyağı övmek gibi olmasın da o kadar ileriye gitmemişti. Ama bu adam sinyalini vermiş.
Offf hay şeyiniz kopsun e mi zorba pislikler!

Eğer ruh hastası ve beyin ozurluyse böyle bişeyle vurur

Eğer ruh hastası ve beyin ozurluyse böyle bişeyle vurur
Bir de 5 yıl yanında olmuş bu adam. Adam hiç değilse bunun için asil davranır ya! Pes vallahi çirkinlikte son nokta. Cıx cıx ağızlarını açsak, kadın namusumuzdur derler, ama hoşlaırna gitmeyen ilk şeyde mahremi ortaya saçıverirler.
Canım şikayet ederim seni falan dedin mi hiç? Dövmüş falan ya, gittim darp raporu aldım canımı sıkma çekerim ipini falan desen?

O gözyaşlarına birdaha asla kanmam zaten. Düzelse bile en fazla bir hafta. Boşuna can çıkar huy çıkmaz dememişler hayatımı daha fazla zehir edemem
O KAÇ YASINDA?
hatalar insanlar içindirr.. kimse ben bunu asla yapmam demesin. cünkü diyor ki yaradan "kınadığınız (asla yapmam dedğiniz) ne varsa bir gün yaşarsınız" dyor. bu yüzden kimse nasıl yaptın dememeli .. insan beşer şaşar. birçook arkadaş bu tehdit konusunda neler yapman gerektni sölemiş zaten. ama benm sana nacizane tavsiyem bu yaptığın hata gerckten dinimzde keskin cizzgilerle yasaklanmış bir hata. ama rahmeti merhameti bol rabbim kimsenin duasını karşılıksız bırakmaz inşallah. bu yüzden bence önce allahtan afdiyp yalvarp yakarıp dua etmelisin...bol bol dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…