Nolur okuyun :(

sakın affetme olan olmuş ilişkiye girmişsin öyle bir canavarla ama ne olursa olsun hayatını mahvetme sakin evlenme sakın affetme..

susma. susan, hiçbi zaman kazanamaz. o seni tehtid ediyosa sen de tehtidin alasını et

Bence ailene anlatmak sıkar gibi geliyor. Blöf yani yeme bunları. Sakın yalvarıp yapma etme deme en büyük hatan olur. Ne halt edersen et de. Hatta irtibat bile kurma onla

konuyu açan kızın ailesinin tüm bunları yerine getirmediğini nerden biliyosun. Allahı dilinizden düşürmezsiniz ama nasıl eminseniz kendinizden cennete gidiceğinize dair insanları ayıplıyosunuz. kötüsünüz.

Bu adamla sakin evlenmeyesin korkudan.

Ya iftira atiyor diyeceksin ya da o okuze şunu diyeceksin. Eger beni bir daha tehdit edersen annemlere de polise de ciktigim erkek bana tecavuz etti. Ayrilmak istiyordum birakmiyordu. Eger onun olursam evlenmek zorunda kalirim diye dusunuyordu. Neden o zaman polise gitmedin diye sorarsa da cok korkuyordum. Beni tehdit ediyordu ölümle diyeceksin.

İftirayı asla tasvip etmem ama bu adam olacak hanzo laftan anlamiyor belli ki.

Ve yalvarmayi birak. Anliyor ki korkudan her moku yapicaksin. Sert ol ve dedigimi uygula. Bi daha ararsa dedikleri mi de.

Kendi kızım olsa onada acımam rahat olun .. Allah akıl vermiş fikir vermiş. Gençliğin way haline.. Sizn gbi bu durmları normal görenler olduğu sürece bu tip olaylar bitmez zaten!

Kendi kızım olsa onada acımam rahat olun .. Allah akıl vermiş fikir vermiş. Gençliğin way haline.. Sizn gbi bu durmları normal görenler olduğu sürece bu tip olaylar bitmez zaten!
bi hataysa eğer bi yaptığı Allah bile tövbe edeni affedebiliyoken ve bu kız da pişmanken senin böyle hadsizlik etmenin hiç lüzumu yok. diyorum işte sana sen kesin cennete gidiceğine kusursuz olduğuna eminsin anlaşılan

Bırakın bunları. Pişmanmış. 5 dk lık zewk içn bunları hesap edememiş belliki. İki üç ay snra bida konu açar. Bakire deilim eşimi nasıl kandırayım çok çok çoookk madurum die.
Dedğm gbi sizn gbii bu durmları normal görenler olduğu sürece bu olaylarda btmezz . Olan anneye babaya oluyor. Üzülen onlar olurr.

Lisedeydim aynen böyle bi sevgilim vardı. İlk sevgilimdi. Ayrilmakla en dogru kararı vermişim diyorum şimdi.
Ailen de bi kızar iki kızar ama seni ondan korurlar korkma

Bir yanlışa yanlış demek bn cennetliğim demek değildir. Bu ikisini ayırt edemiyosan bşe demiyorum

Ailene karşı sorumluluğun var diye bu adamla mı evleneceksin? Yapma nolur.sonra da nasıl boşanacağını düşünürsün kara kara! Sakın...

Ayrıl arkana bile bakma öyle psikopat biriyle ömür değil gün gecmez.kaçıp kendin kurtarmazsan hayatın biter.3çocukla evlenince ortada kalırsın bu sefer

İşin içinde tehdit varsa mutlaka aileye anlatılması taraftarıyım. Elin itinin ne yapacağı belli olmaz. ailene biran önce kendin anlat arkadaşlığımız vardı psikopatın teki çıktı tehdit iftira şiddet her türlü pislik var diye. Ben görüşmek istemiyorum zorla tehditle görüşmeye çalışıyo de. Sonra da o pisliğe ne b.k yersen ye de. Evi ararsa da ailen senin anlattıklarını bileceği için konuşmasına fırsat vermez.
Aile üzülür kırılır belki kızar ama yine her zaman senin arkanda olur. Sakın bir hata yaptın diye evlenmeye kalkıp ömrünü mahvetme!

Size bir şey diyeyim mi....
Bir tanıdığım vardı. Arkadaşının kızını sizin yaptığınız gibi kınayıp duruyordu. Ben şöyle ahlaklıyın müslümanım namusluyum diyip diğer kızı yerin dibine sokuyordu. Sonra kendi kızı evli bir adamdan hamile kaldı. Etme bulma dünyası... Kızınıza çok dikkat edin derim -eğer kızınız varsa- onda bu anne olduktan sonra...

Bn yanlış olanı eleştrrm arkadaş. Yanlışa yanlış derim. O kadar
Kimseyede şöyle müslümanım bilmem ne demedim demem. O Allahla kul arasında. Ama tutpda şöyle yattm böyle hamile kaldm diyenlerede wah wah demem.

Allahın sevgili kuluymuşsun ki evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü
psikopat herif!
ailenize uygun bir dille anlatın durumu,
tutar kaçırmaya falan kalkar adi heriff
ellam pislik ya arayıp anlatacakmış evlenmeye mecbur kalacakmışsınız demek??
kimse evladının mutsuz olmasını istemez emin olun,
ailenizi haberdar edin durumdan

Yazık. Kadının namusunun iki bacağı arasında olduğunu sananlar bi de bunu buraya ayıplayarak kınayarak sana hiç acımıyorum diye beyan eden bir "kadın". kadının en büyük düşmanı kadındır diye boşuna dememişler. Hatalar insanlar içindir. Dinimiz de hoşgörü dinidir. Din boyutunu geçtim bunu yargılamak hiçkimseye ama hiçkimseye kalmadı. Sizin gibilere hiç acımıyorum diyenler ben sizin gibilere acıyorum ama. Allah varken bunu değelendirmek kınamak size kalmadı. Keşke kadının iki bacağının arasındaki bir parça zarla onu değerlendirmek yerine beyin zarının içindekilerle yaptığı işlerle değerlendirebilecek kadar beyninizi örümcek ağları kaplamamış olsaydı. Yazık.
Bu laflarım da belli bir kişiye değildir. Kadını sadece bir zardan ibaret gören tüm insan(!)laradır. Üstüne alınmak isteyen alınabilir.

böyle biriyle 5 sene neden beraber oldun neden onca şey yaşadın ki canım.
neyse olan olmuş sende onu tehdit et seni savcılığa şikayet edecem beni rahatsız edersen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…