Nolur yardım edin

Babanneyle babanın lafıdır bunlar, Çok üzüldüm çocuğa. Nasıl doldurulduğunu bilmiyoruz.
Onun yanında bağırmayın, sakin huzurlu bir anne olun, ona babasını kötülemeyin, onu sevin, onunla oyun oynayın, ona kitap okun, birlikte yürüyüşe çıkın. Kısa sürede değişir.

Rica ederim canm hepimiz anneyiz herkesin hayat hikayisi malesef hafkli.Biraz sabir biraz mücadele,umarim bu gunleri geride birakip evladinla huzurlu mutlu gunler yasarsin, kimsenin ahi kimsede kalmaz yasattiklari kadar yasarlar umarim

Bosanacaksan bosan da 6 yasinsmdaki cocugun lafiyla velayet babaya mi verilir? O cocuga senin verecegin anne sefkatini babaanne ne kadar verebilir? Cocuvunun vekayetini verme. Babaanneyle gorusmek isterse gorussun ama cocuk sende kalsin.

6 yaşındaki çocuktan bahsediyosun beni aramadı diye farkindamsn gitsem de gelmez diyosun cocuk senin çocuğun 6 yaşındaki çocuğun yeride annesinin yanıdır basta birakman hata zaten

Orda kalmayı o seçti ne demek ya hu?!
Hanımefendi 6 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz, reşit olmuş bir yetişkinden değil.
Bu düşüncelerle tavır da yapıyorsunuzdur siz 6 yaşındaki çocuğa.

Benim göğsünden süt geliyor çocuğu ben emzirecem diyen bir babaanne !!!!!!!!
yazıklar olsun boyle babaanneyede kanı beş kuruş etmez adamım dıye ortada gezen kocaya da ....

Seni o kadar ıyı anlıyorumki ... Karşı taraf ve sülalesi çirkef olunca sadece çırpınabiliyorsun .....Rabbim yar ve yardımcın olsun ....

ah ya
mizaciniz sert mi arada kiziyor musunuz da bu minnak size boyle konusuyor? Ya da baba mi cok cok duskun oglana?
Insani cok uzer tabi bu sozler ama vazgecmeyin oglunuzdan..

Benim anlamadığım 6 yasında bir cocugun mahkeme, boşanma kelimeleri ile ne işi olur ki kavganızda babasını yönlendirebiliyor ve cocugunuz neden sizin kavgalarınızda aktif... Buna nasıl izin verdiniz anlamadım

Şiddet, hakaret olan bir evliliğe çocuk yaptığınızda ne olmasını umdunuz?
Sorsak "çocuğum için boşanmadım, onun için katlandım" dersiniz. Ama karı-koca bir olup psikoloji falan bırakmamışsınız çocukta, ağzında "mahkeme, boşanma" lafları...
Şahit olduğu kavgalar, şiddet yetmezmiş gibi bir de trip yiyor el kadar çocuk.
Bir kendinize gelin. Yetişkin olan, ebeveyn olan, aklı başında davranması gereken sizsiniz. El kadar çocuğun sırtına taşıyamayacağı yükler yükleyip durmayın.

O yaştaki çocuğun burnunu sürtmeye çalışmak ne saçma bir çabadır. Çocuğunuzu bilemem ama belli ki sizin zihinsel yetileriniz 0-6 yaş seviyesinde. Şu kafa olgun bir insan kafası değil çünkü, kendinize gelin.

Babasına gitmek isteyen çocuğa bukadar tepki göstermeyin. Herşey olmuş bitmiş. Çocuğunuz için savaşın fakat zorla kendi velayetinize alarak değil,buda yanlış. Yeri geliyor annede kalıyor bu sefer babalar isyan ediyor. Çocuk çok küçük bırakın kimde istiyorsa kalsın o da babası sonuçta. Sizinde görüş günleriniz olacak, sakin kalırsanız çocuk size dönecektir zaten. Özellikle babayı kötülemeyin. Baba sizi kötülüyorsa bırakın kötülesin zamanla anlayacak çocuk. Çünkü karşı tarafı kötüleyen önünde sonunda kaybeder. Çocuk çok bunalır çünkü sürekli kötülemelerden, kendimden biliyorum.

Altı yaşında bir çocuk rakamla da yazıyla da 6.
Aynı yaşta kızım var geçen gün babasına kızdı sevmiyorum seni dedi adam bizi terk etsin bari kızımız değerini anlasın.

Velayeti vermeyin lütfen.

Ben tartıştığımızda odana geç oğlum biz babanla konuşuyoruz dememe rağmen hAyır bırak yanımıza gelsin oğlum ben bu kadını boşayacam diyen bir baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…