- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.164
- 548
- 29
- Konu Sahibi incican7272
-
Öğrendin işte bidaha yapmazsın.ayriyetten artık gücünü göstermenin zamanı gelmedimi azıcık agzna sçsn diyorumDAha karnımdayken doğur alacam diyordu korktuğumu çok belli ettim yanlışı orda yaptım
Mesela nasıl ?Öğrendin işte bidaha yapmazsın.ayriyetten artık gücünü göstermenin zamanı gelmedimi azıcık agzna sçsn diyorum
Özelden yazabilrmiyim bunuMesela nasıl ?
TabikiÖzelden yazabilrmiyim bunu
Ne kadar güzel yazmışsınız teşekkür ederim ...malesef Hiç birşey dışardan anlatıldığı kadar kolay değil o benim canım günlerdir ağlıyorum her gece Benim göğsünden süt geliyor çocuğu ben emzirecem diyen bir babaanne ve çocuğu annemin yanında sevme diyen bir eşle mücadeleyle büyüttüm ben oğlumu sende gitseydin çocuğu götürdüğünde diyenler olmuş yaşanan çok şey var keşke ön yargılar yerine herkes sizin gibi düşünse çok saolun
Ne kadar güzel yazmışsınız teşekkür ederim ...malesef Hiç birşey dışardan anlatıldığı kadar kolay değil o benim canım günlerdir ağlıyorum her gece Benim göğsünden süt geliyor çocuğu ben emzirecem diyen bir babaanne ve çocuğu annemin yanında sevme diyen bir eşle mücadeleyle büyüttüm ben oğlumu sende gitseydin çocuğu götürdüğünde diyenler olmuş yaşanan çok şey var keşke ön yargılar yerine herkes sizin gibi düşünse çok saolun
Babanneyle babanın lafıdır bunlar, Çok üzüldüm çocuğa. Nasıl doldurulduğunu bilmiyoruz.Herkese merhaba 8 yıllık evliyim bir oğlum var.eşimle eğlendiğimiz günden beri hiç anlaşamdık şiddet hakeret ilgisizlik ne ararsanız var.eşim bebekliğinden beri oğlumu hep annesine götürmek istedi bunu hep bana tehdit olarak kullandı bugüne kadar ondan hiç ayrılmadım ama 6 yaşındaki oğlum her babasıyla tartıştığımız babasına mahkemeni ver babaannelerde yaşayalım demeye başladı bu beni çok yaralıyor en son tartışmamızda gene aynı durum yaşandı ama ben dayanamadım çıktım annemlere geldim eşime anlaşmalı boşanalım dedim velayeti de çocuk seni istiyor saba veriyorum dedim yarın dilekçeyi getirecek beş gün oldu oğlum beni hiç aramadı zaten orayı seçen onlara yaranmak için giden oydu ama çok kötüyüm sürekli onu düşünüyorum biraz kıymetimi anlasın istedim ama anlayacağı yok ...babaannesine her istediği kuralsız yapılıyor bana karşı davranınca ilgilenmeyen babası onunla ilgileniyor...Yarın anlaşmalı boşanma dilekçesini imzalarsam işleme koyardı emin değilim boşanama taraftarı pek değil ama oğlundan uzaklaşmaltan çok korkuyorum ne yağsam bilmiyorum biraz daha kalsın mi almaya gitsem bile gelmeyeceğini biliyorum..ama olsun o çocuk die vicdan azabı çekiyorum....
Rica ederim canm hepimiz anneyiz herkesin hayat hikayisi malesef hafkli.Biraz sabir biraz mücadele,umarim bu gunleri geride birakip evladinla huzurlu mutlu gunler yasarsin, kimsenin ahi kimsede kalmaz yasattiklari kadar yasarlar umarimNe kadar güzel yazmışsınız teşekkür ederim ...malesef Hiç birşey dışardan anlatıldığı kadar kolay değil o benim canım günlerdir ağlıyorum her gece Benim göğsünden süt geliyor çocuğu ben emzirecem diyen bir babaanne ve çocuğu annemin yanında sevme diyen bir eşle mücadeleyle büyüttüm ben oğlumu sende gitseydin çocuğu götürdüğünde diyenler olmuş yaşanan çok şey var keşke ön yargılar yerine herkes sizin gibi düşünse çok saolun
6 yaşındaki çocuktan bahsediyosun beni aramadı diye farkindamsn gitsem de gelmez diyosun cocuk senin çocuğun 6 yaşındaki çocuğun yeride annesinin yanıdır basta birakman hata zatenHerkese merhaba 8 yıllık evliyim bir oğlum var.eşimle eğlendiğimiz günden beri hiç anlaşamdık şiddet hakeret ilgisizlik ne ararsanız var.eşim bebekliğinden beri oğlumu hep annesine götürmek istedi bunu hep bana tehdit olarak kullandı bugüne kadar ondan hiç ayrılmadım ama 6 yaşındaki oğlum her babasıyla tartıştığımız babasına mahkemeni ver babaannelerde yaşayalım demeye başladı bu beni çok yaralıyor en son tartışmamızda gene aynı durum yaşandı ama ben dayanamadım çıktım annemlere geldim eşime anlaşmalı boşanalım dedim velayeti de çocuk seni istiyor saba veriyorum dedim yarın dilekçeyi getirecek beş gün oldu oğlum beni hiç aramadı zaten orayı seçen onlara yaranmak için giden oydu ama çok kötüyüm sürekli onu düşünüyorum biraz kıymetimi anlasın istedim ama anlayacağı yok ...babaannesine her istediği kuralsız yapılıyor bana karşı davranınca ilgilenmeyen babası onunla ilgileniyor...Yarın anlaşmalı boşanma dilekçesini imzalarsam işleme koyardı emin değilim boşanama taraftarı pek değil ama oğlundan uzaklaşmaltan çok korkuyorum ne yağsam bilmiyorum biraz daha kalsın mi almaya gitsem bile gelmeyeceğini biliyorum..ama olsun o çocuk die vicdan azabı çekiyorum....
Buraların larışacapı bir durum yok çocuğumu bırakıp gitmedim sabah 7de babasıyla çıkıp gece 12 de eve gelip sizinle hiç konuşmayan bir çocuğu evde bekleyen her defasında kalbimi paramparça etmesine izin veren bi anneyim onu ben bırakmadım orda kalmayı o seçti
Benim göğsünden süt geliyor çocuğu ben emzirecem diyen bir babaanne !!!!!!!!Ne kadar güzel yazmışsınız teşekkür ederim ...malesef Hiç birşey dışardan anlatıldığı kadar kolay değil o benim canım günlerdir ağlıyorum her gece Benim göğsünden süt geliyor çocuğu ben emzirecem diyen bir babaanne ve çocuğu annemin yanında sevme diyen bir eşle mücadeleyle büyüttüm ben oğlumu sende gitseydin çocuğu götürdüğünde diyenler olmuş yaşanan çok şey var keşke ön yargılar yerine herkes sizin gibi düşünse çok saolun
Ondan asla vazgeçmeyecem zaten ama bu süreyi ona vermem gerektiğini düşündüm çünkü her tartışmamızda babasına mahkemeni ver boşanın biz babaammeler de yaşayalım diyor ve onu daha evvelde almaya gittiğimde istemiyorum şenle gelmeyecem dedi
Ben tartıştığımızda odana geç oğlum biz babanla konuşuyoruz dememe rağmen hAyır bırak yanımıza gelsin oğlum ben bu kadını boşayacam diyen bir babaŞiddet, hakaret olan bir evliliğe çocuk yaptığınızda ne olmasını umdunuz?
Sorsak "çocuğum için boşanmadım, onun için katlandım" dersiniz. Ama karı-koca bir olup psikoloji falan bırakmamışsınız çocukta, ağzında "mahkeme, boşanma" lafları...
Şahit olduğu kavgalar, şiddet yetmezmiş gibi bir de trip yiyor el kadar çocuk.
Bir kendinize gelin. Yetişkin olan, ebeveyn olan, aklı başında davranması gereken sizsiniz. El kığığımıadar çocuğun sırtına taşıyamayacağı yükler yükleyip durmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?