Nolur yardım edin

incican7272

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
32
1
86
Herkese merhaba 8 yıllık evliyim bir oğlum var.eşimle eğlendiğimiz günden beri hiç anlaşamdık şiddet hakeret ilgisizlik ne ararsanız var.eşim bebekliğinden beri oğlumu hep annesine götürmek istedi bunu hep bana tehdit olarak kullandı bugüne kadar ondan hiç ayrılmadım ama 6 yaşındaki oğlum her babasıyla tartıştığımız babasına mahkemeni ver babaannelerde yaşayalım demeye başladı bu beni çok yaralıyor en son tartışmamızda gene aynı durum yaşandı ama ben dayanamadım çıktım annemlere geldim eşime anlaşmalı boşanalım dedim velayeti de çocuk seni istiyor saba veriyorum dedim yarın dilekçeyi getirecek beş gün oldu oğlum beni hiç aramadı zaten orayı seçen onlara yaranmak için giden oydu ama çok kötüyüm sürekli onu düşünüyorum biraz kıymetimi anlasın istedim ama anlayacağı yok ...babaannesine her istediği kuralsız yapılıyor bana karşı davranınca ilgilenmeyen babası onunla ilgileniyor...Yarın anlaşmalı boşanma dilekçesini imzalarsam işleme koyardı emin değilim boşanama taraftarı pek değil ama oğlundan uzaklaşmaltan çok korkuyorum ne yağsam bilmiyorum biraz daha kalsın mi almaya gitsem bile gelmeyeceğini biliyorum..ama olsun o çocuk die vicdan azabı çekiyorum....

6 yaşındaki çocuğunuza kıymetinizi bildirmek için çok yanlış bir yol seçmişsiniz. Babasından duyduğu şeyi size söylemiş. Sürekli bu muhabbetler dönüyorsa ailede taklit etmesi çok normal. Anlaşamıyorsanız eşinizle ayrılın ama çocuğunuz için lütfen bir uzmandan yardım alın. Daha boşanmadan siz etkilenmeye başlamış ilişkinizden.

beş gün oldu oğlum beni hiç aramadı zaten orayı seçen onlara yaranmak için giden oydu
Karşınızdakinin 6 yaşında minicik bir çocuk olduğunu unutmayın lütfen. Muhtemelen babasından duyduklarını söylüyor size. Evladınızdan vazgeçmeyin.

Oncelikle uzulme canin o senin evladin en çok seni sevecektir hep.ama ben 6 yasindaki cocugun bunlari dusunmesine sasirdim bence esin yonlendiriyor olabilir. Hemen silkelen kendine gel ve evladindan asla taviz verme . Sinirle soylemissin velayeti yarin cocugun nerdeyse yanina git ve birakma esin konusunda karar senin tabi

Baştan hatayı kötü kocadan çocuk yapmakla yapmışsınız. Hani onu geçtim. Bu herifin çocuğunuzu manipüle ettiğini de mi anlamadınız. Engellemeniz lazımdı. Simdi oğlunuzu da bırakıp gitmişsiniz. Aferim. Ellerine süper bir koz verdiniz çocuğu doldurmak için. Ailenizin de mi aklı yok? Sinir oldum akşam akşam

Ondan asla vazgeçmeyecem zaten ama bu süreyi ona vermem gerektiğini düşündüm çünkü her tartışmamızda babasına mahkemeni ver boşanın biz babaammeler de yaşayalım diyor ve onu daha evvelde almaya gittiğimde istemiyorum şenle gelmeyecem dedi

Ya göndermeyecektiniz o zaman çocuğu
Bunu fark eden bir anne çocuğu bu şekilde manüpüle edilmesine müsade etmezdi
İşinize mi geldi acaba

Babasıyla onun için bu kadar yıldır mücade vermmeme herşeyiyle benim ilgilenmeme rağmen beni her seferinde yok sayması canımı çok acıtıyor

Babasıyla onun için bu kadar yıldır mücade vermmeme herşeyiyle benim ilgilenmeme rağmen beni her seferinde yok sayması canımı çok acıtıyor
6 yaşında olduğu için olabilir mi?? Zira kendisi hala soyut düşünemiyor. Canım annem fedakar annem diyebilecek olgunluğa erişemedi yaşından dolayı.

çocuğunuz tartışmalarınızdan fazlasıyla etkilenmiş görünüyor keşke daha önce boşansaydınız.
babaannesi sizin yerinizi tutamaz vazgeçmeyin çocuğunuzdan.

Velayeti falan veririm dedim ama bunu asla yapmam yıllarsır eşim götürdü ben getirdim bir kere bile bırakmadım onu ama bu sefer çok kötü oldum çok incitti beni gittiğinde bende anneme geldim bir kaç gündür orda ama canım çok yanıyor

başından beri bu kadar sorunlu evliliği devam ettirip neden çocuk yaptınız?çocuğun günahı neydi? gerçekten 6 yaşındaki çocuğa trip mi atıyosunuz şu an? 6 yaşında ÇOCUK adı üstünde ne anlar mahkemeden falan, 6 yaşında çocuğun babasına ciddi ciddi oturup düşünüp baba anneme mahkeme aç dediğini mi düşündün cidden? ne zevkliyse oraya gitmeye çalışıyo çocuk işte kuralsız her istediği yapılan evde eğlenmek istiyor bi de kötüledilerse seni orda ki mahkeme lafını bildiğine göre konuşuyo işte.siz iyi misiniz ya? 6 yaşında öz evladınız hani? 6 yaşında çocuk sizi aramadı , 6 yaşında çocuk yaransın diye babaannesine gitti hmmm , ay çok sinirlendim daha yazmıycam neyse birazdan karışır buralar zaten hey allahım ya

6 yaşında daha çok küçük. Kuralların kendi iyiliği için olduğunu bile kavrayamaz ki. Kural olmayan tarafı seçer. Siz de onu bırakırsanız yıllar geçer, yollarınız tamamen ayrılır. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…