- 17 Mart 2015
- 32
- 1
- 86
- Konu Sahibi incican7272
-
Karşınızdakinin 6 yaşında minicik bir çocuk olduğunu unutmayın lütfen. Muhtemelen babasından duyduklarını söylüyor size. Evladınızdan vazgeçmeyin.beş gün oldu oğlum beni hiç aramadı zaten orayı seçen onlara yaranmak için giden oydu
Ya göndermeyecektiniz o zaman çocuğuOndan asla vazgeçmeyecem zaten ama bu süreyi ona vermem gerektiğini düşündüm çünkü her tartışmamızda babasına mahkemeni ver boşanın biz babaammeler de yaşayalım diyor ve onu daha evvelde almaya gittiğimde istemiyorum şenle gelmeyecem dedi
Ben göndermedim babası aldı götürdü baba eşyalarımı toplayalım gidelim dediYa göndermeyecektiniz o zaman çocuğu
Bunu fark eden bir anne çocuğu bu şekilde manüpüle edişmesine müsade etmezdi
İşinize mi geldi acaba
6 yaşında olduğu için olabilir mi?? Zira kendisi hala soyut düşünemiyor. Canım annem fedakar annem diyebilecek olgunluğa erişemedi yaşından dolayı.Babasıyla onun için bu kadar yıldır mücade vermmeme herşeyiyle benim ilgilenmeme rağmen beni her seferinde yok sayması canımı çok acıtıyor
şimdi orda almaya gitsem gelmez kendide aramıyor ne yapmalıyımçocuğunuz tartışmalarınızdan fazlasıyla etkilenmiş görünüyor keşke daha önce boşansaydınız.
babaannesi sizin yerinizi tutamaz vazgeçmeyin çocuğunuzdan.
başından beri bu kadar sorunlu evliliği devam ettirip neden çocuk yaptınız?çocuğun günahı neydi? gerçekten 6 yaşındaki çocuğa trip mi atıyosunuz şu an? 6 yaşında ÇOCUK adı üstünde ne anlar mahkemeden falan, 6 yaşında çocuğun babasına ciddi ciddi oturup düşünüp baba anneme mahkeme aç dediğini mi düşündün cidden? ne zevkliyse oraya gitmeye çalışıyo çocuk işte kuralsız her istediği yapılan evde eğlenmek istiyor bi de kötüledilerse seni orda ki mahkeme lafını bildiğine göre konuşuyo işte.siz iyi misiniz ya? 6 yaşında öz evladınız hani? 6 yaşında çocuk sizi aramadı , 6 yaşında çocuk yaransın diye babaannesine gitti hmmm , ay çok sinirlendim daha yazmıycam neyse birazdan karışır buralar zaten hey allahım yaHerkese merhaba 8 yıllık evliyim bir oğlum var.eşimle eğlendiğimiz günden beri hiç anlaşamdık şiddet hakeret ilgisizlik ne ararsanız var.eşim bebekliğinden beri oğlumu hep annesine götürmek istedi bunu hep bana tehdit olarak kullandı bugüne kadar ondan hiç ayrılmadım ama 6 yaşındaki oğlum her babasıyla tartıştığımız babasına mahkemeni ver babaannelerde yaşayalım demeye başladı bu beni çok yaralıyor en son tartışmamızda gene aynı durum yaşandı ama ben dayanamadım çıktım annemlere geldim eşime anlaşmalı boşanalım dedim velayeti de çocuk seni istiyor saba veriyorum dedim yarın dilekçeyi getirecek beş gün oldu oğlum beni hiç aramadı zaten orayı seçen onlara yaranmak için giden oydu ama çok kötüyüm sürekli onu düşünüyorum biraz kıymetimi anlasın istedim ama anlayacağı yok ...babaannesine her istediği kuralsız yapılıyor bana karşı davranınca ilgilenmeyen babası onunla ilgileniyor...Yarın anlaşmalı boşanma dilekçesini imzalarsam işleme koyardı emin değilim boşanama taraftarı pek değil ama oğlundan uzaklaşmaltan çok korkuyorum ne yağsam bilmiyorum biraz daha kalsın mi almaya gitsem bile gelmeyeceğini biliyorum..ama olsun o çocuk die vicdan azabı çekiyorum....
6 yaşında daha çok küçük. Kuralların kendi iyiliği için olduğunu bile kavrayamaz ki. Kural olmayan tarafı seçer. Siz de onu bırakırsanız yıllar geçer, yollarınız tamamen ayrılır. Allah yardımcınız olsunHerkese merhaba 8 yıllık evliyim bir oğlum var.eşimle eğlendiğimiz günden beri hiç anlaşamdık şiddet hakeret ilgisizlik ne ararsanız var.eşim bebekliğinden beri oğlumu hep annesine götürmek istedi bunu hep bana tehdit olarak kullandı bugüne kadar ondan hiç ayrılmadım ama 6 yaşındaki oğlum her babasıyla tartıştığımız babasına mahkemeni ver babaannelerde yaşayalım demeye başladı bu beni çok yaralıyor en son tartışmamızda gene aynı durum yaşandı ama ben dayanamadım çıktım annemlere geldim eşime anlaşmalı boşanalım dedim velayeti de çocuk seni istiyor saba veriyorum dedim yarın dilekçeyi getirecek beş gün oldu oğlum beni hiç aramadı zaten orayı seçen onlara yaranmak için giden oydu ama çok kötüyüm sürekli onu düşünüyorum biraz kıymetimi anlasın istedim ama anlayacağı yok ...babaannesine her istediği kuralsız yapılıyor bana karşı davranınca ilgilenmeyen babası onunla ilgileniyor...Yarın anlaşmalı boşanma dilekçesini imzalarsam işleme koyardı emin değilim boşanama taraftarı pek değil ama oğlundan uzaklaşmaltan çok korkuyorum ne yağsam bilmiyorum biraz daha kalsın mi almaya gitsem bile gelmeyeceğini biliyorum..ama olsun o çocuk die vicdan azabı çekiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?