Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

yarın tartı günüm, bakalım bu hafta neler yapabilmişiz , güzel bir raakam görmek istiyorum ama 1 kilo vermiş olsam yeter bana

Sabah:

1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 kk beyaz peynir

Ara:

1 portakal
1 form çayı

Öğlen:

1 şinitsel
3 yk yoğurt
1 kase mercimek çorbası

Ara:

maydanoz ysuyu

Akşam:

3 yk yoğurt
3 yk müsli

Not: toplamda 1 saat yürüyüş, 100 mekik...
2 lt su .. ve yarın tartı günü olduğu için ekmek yok bugün :26:

Yarın tartı günüm umarım güzel rakamlar görüceem

Bugünüde güzel atlatık

slm nora,öncelikle başarılar canım.ben de 1 mayısta 89.6 ile başladım.boyum 1.68.ben de düzensiz beslenme ve tiroit tedavisi ile bu hallere geldim.tiroit tedavisine 64 kilo ile başlamıştım 2,5 yılda sonuç bu olduama hepsi benim hatalarım yüzünden oldu.31 yaşımdayım ve bu yaşa kadar hiç diyet yapmadım.ben de başladım bakalım ilk ay 6 kilo hedefim var.en son 68 ve ondan sonra 63 düşünüyorum.çünkü 60lı kiloların altında çok kötü görünüyorum hastalıklı gibi oluyorum.önceden deli gibi yer kilo almazdım.şimdiki hale bak.
neyse ben de burdan seni takip edicem canım

mERHABA tatlım sana yardımcı olmak isterim burada ne yediklerini yaz hataların varsa söylerim canım sana

tebrik ederim nora ben de tartıldım canım bugün 78,3 olmuşum 1,7 vermişim çay yüzünden hep şekersiz içebilseydim 1 kg daha verirdim

OOooff yine de süper vermişsin canım benim ama şekerden bir an önce vazgeç direk bel ve karın bölgesinde yağ tıoplar şeker

Son düzenleme:
Sabah:

1 dlm tam buğday ekmek
1 dlm taze kaşar
1 salatalık
1 domates

Ara:

10 adet beyaz leblebi
1 form çayı

Öğlen:

4 yk taze fasulye
1 yk yoğurt
1 su bardağı mercimek çorbası (bol acılı)

ara:

Yarım ayva
1 maydanoz suyu

Akşam: ( akşam arkadaşlarla dışarı çıkıcaz hemen yiyip çıkmam gerekiyordu)

4 yk nesfit
4 yk yoğurt

Toplamda: 2 lt su, 1 saat yürüyüş, 100 mekik

masallah canim, tebrik ederim helal sana, süper kilo vermissinnnnn, cok sevindim... ! haftaya insallah 7li rakamlari görürüz tartinda

Heeey bebeğim hoşgeldin günlüğüme sağol

görücem İnşallah tatlım çok kararlıyım , senin nasıl gidiyor :26:

mERHABA tatlım sana yardımcı olmak isterim burada ne yediklerini yaz hataların varsa söylerim canım sana

teşekkür ederim canım.bu arada çok iyi kilo vermişsin tebrik ederimsabah menümü yazayım sana;
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin(yeşil)
1 çay k. bal
1 çok ince ve küçük peynir
salatalık,2 kupa açık çay
ara öğünümde yeşil çay ve elma düşünüyorum

Heeey bebeğim hoşgeldin günlüğüme sağol

görücem İnşallah tatlım çok kararlıyım , senin nasıl gidiyor :26:

azmine kuvvet tatlimmm hosbuldum busecim.. benim bugün 2. günüm, dün kacamaksiz gecti.. insallah bugünde öyle gececek.. yaza hepimiz incecik gircek insallahhh!!

süper menü buu yesil cay ve elma sahaneeee ögle ve aksam ne yiyceksin canim? böyle yersen rahatlikla 5-6 kilo verirsin, tabi spor yaparsan daha cok verirsin

Çok güzel bi kahvaltı tatlım

Öğlen ve akşam ne yiyeceğini de şimdiden belirle, zamanın varsa şöyle güzel bir salata yap derim

Çaylarında şeker kullanmıyorsun değil mi

azmine kuvvet tatlimmm hosbuldum busecim.. benim bugün 2. günüm, dün kacamaksiz gecti.. insallah bugünde öyle gececek.. yaza hepimiz incecik gircek insallahhh!!

Yaza incecik olur muyum bilemiyorum ama bu yağlarımla geçirdiğim son yaz olucak umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…