Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

süper menü buu yesil cay ve elma sahaneeee ögle ve aksam ne yiyceksin canim? böyle yersen rahatlikla 5-6 kilo verirsin, tabi spor yaparsan daha cok verirsin

öğlen ve akşam karar vermedim ama birinde et birinde sebze olacak o kesinbenim de hedefim 6 kilo.şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum evde eliptik bisikletim var fakat vidalarını bulamıyorum ev taşımıştım daonları bulsam süper olacak

Çok güzel bi kahvaltı tatlım

Öğlen ve akşam ne yiyeceğini de şimdiden belirle, zamanın varsa şöyle güzel bir salata yap derim

Çaylarında şeker kullanmıyorsun değil mi

salatam mutlaka olur canım.ben bir de her öğünde sabah hariç ayran içiyorum hem çok tok tutuyor hem de içinde yağlarımızı yakmaya yardımcı yağlar varüzülerek söylüyorum ki çayıma çok az şeker kullanıyorum yoksa içemem.bitki çaylarını şekersiz içebiliyorum fakat siyah çayı içemiyorum midem kalkıyo.ama onu da halledicem tatlım

Tatlım anladığım kadarıyla sende sağlıklı beslenme konusunda baya bilgiye sahip olduğu halde uygulayamamış olanlardansın

Et ve sebze kesinlikle vazgeçilmez , ben haftada balık ve tavuk eti kesinlikle tüketirim ( en az)

Et proteindir sebzede miğdeyi çok çalıştırıri oturup bir kilo salata yesen 1 dlm pastayıı geçmezsin

Oooff bende mi ayran içsem

Ama hergün yoğurt yiyorum zaten mutlaka :26:

Yaza incecik olur muyum bilemiyorum ama bu yağlarımla geçirdiğim son yaz olucak umarım

olursun insallah canim.. söyle söyliyeyim, her ay 5 kilo versen suan ki cetvelindeki hedefine coktaaaan ulasmis hatta altina bile inmis olucaksin.. 1 bilemedin 2 ay sonra yani

aslında çok bilili değilm ama az çok öğrenmeye çalışıyorum.yanlışlarımı da eşşek gibi biliyorumkola ve çikolata vazgeçilmezimdi ama 4 gün oldu ve ikisini de tüketmiyorum.ben o kola yüzünden biraz da böyle oldum.2.5 yıl da titoit tedavisi.işin ilginç yanı ailemde de kilolu kimse yok ben de sonradan böyle oldumama kurtulucaz değil mi??

aslında çok bilili değilm ama az çok öğrenmeye çalışıyorum.yanlışlarımı da eşşek gibi biliyorumkola ve çikolata vazgeçilmezimdi ama 4 gün oldu ve ikisini de tüketmiyorum.ben o kola yüzünden biraz da böyle oldum.2.5 yıl da titoit tedavisi.işin ilginç yanı ailemde de kilolu kimse yok ben de sonradan böyle oldumama kurtulucaz değil mi??

Oooff bende mi ayran içsem

Ama hergün yoğurt yiyorum zaten mutlaka :26:

her iki öğününde de mutlaka yoğurt ya da ayran olsun.benim annem yıllar önce diyet yapmıştı şeker çıkmıştı onda ilaç kullanmamak için yaptı.2,5 ayda 14 kilo verdi.şu an hala koruyor kilosunu 36/38 beden giyiyor fıstık vallahi fıstık.ve her öğününde yoğurt ya da ayran tüketti.hem de light falan da değil.ben annemin beslenme tarzında bişeyler yapmaya çalışıyorum.balını da tüketti yoğurdunu da her şeyden yedi ve şekerden de kurtulmuş oldu böylelikle.velhasıl yoğurdunu eksik etme tatlım hem biz kadınlar için çok faydalı değil mi

ben light süt ürünlerine karşıyım canım zaten evet bu hafta ayran koyayım menülerime

Tatlım başarı yolunda tewk engel umutsuzluğa kapılmak olur herşeyden önce inanmalısın ve bugüne odaklan, sadece bugün ne yedim ? bunu düşün

bunu yenı goruyorum bebeıs dedıgın suna okula baslıcak 5 yasına gırcek teyzesı

ben light süt ürünlerine karşıyım canım zaten evet bu hafta ayran koyayım menülerime

evet canım ayranı mutlaka eklemelisin menüne.ben hem çok seviyorum hem de çok tok tutuyo
tatlım vallahi bu kiloları birden almadık birden vermeyi beklemek de saçma olur.yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kurtulucaz inşallah

Benim acelem yok bebeğim zaten çünkü kilo vermekten ziyade amacım beslenme alışkanlığımı düzeltmek

Benim acelem yok bebeğim zaten çünkü kilo vermekten ziyade amacım beslenme alışkanlığımı düzeltmek

aynen canım zaten beslenme alışkanlığımızı değiştirmediğimiz sürece kilo versek bile 6 ay sonra geri alırız.en güzeli bu şekilde.hayatımızda uzun süreli yapamayacağımız şeyleri diyetimize dahil etmemeliyiz.ben de böyle düşünüyorum

tatlım 5 günde 2 kilo :26:

umarım su kaybı yada kas kaybı değildir :26:

Ben yemek yemeyi seviyorum ya boğazım açık kalsın, kontollü olmayı istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…