süper menü buuyesil cay ve elma sahaneeee ögle ve aksam ne yiyceksin canim? böyle yersen rahatlikla 5-6 kilo verirsin, tabi spor yaparsan daha cok verirsin
Çok güzel bi kahvaltı tatlım
Öğlen ve akşam ne yiyeceğini de şimdiden belirle, zamanın varsa şöyle güzel bir salata yap derim
Çaylarında şeker kullanmıyorsun değil mi
öğlen ve akşam karar vermedim ama birinde et birinde sebze olacak o kesinbenim de hedefim 6 kilo.şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum evde eliptik bisikletim var fakat vidalarını bulamıyorum ev taşımıştım da onları bulsam süper olacak
salatam mutlaka olur canım.ben bir de her öğünde sabah hariç ayran içiyorum hem çok tok tutuyor hem de içinde yağlarımızı yakmaya yardımcı yağlar varüzülerek söylüyorum ki çayıma çok az şeker kullanıyorum yoksa içemem.bitki çaylarını şekersiz içebiliyorum fakat siyah çayı içemiyorum midem kalkıyo.ama onu da halledicem tatlım
Yaza incecik olur muyum bilemiyorum ama bu yağlarımla geçirdiğim son yaz olucak umarım
Tatlım anladığım kadarıyla sende sağlıklı beslenme konusunda baya bilgiye sahip olduğu halde uygulayamamış olanlardansın
Et ve sebze kesinlikle vazgeçilmez , ben haftada balık ve tavuk eti kesinlikle tüketirim ( en az)
Et proteindir sebzede miğdeyi çok çalıştırıri oturup bir kilo salata yesen 1 dlm pastayıı geçmezsin
Tatlım anladığım kadarıyla sende sağlıklı beslenme konusunda baya bilgiye sahip olduğu halde uygulayamamış olanlardansın
Et ve sebze kesinlikle vazgeçilmez , ben haftada balık ve tavuk eti kesinlikle tüketirim ( en az)
Et proteindir sebzede miğdeyi çok çalıştırıri oturup bir kilo salata yesen 1 dlm pastayıı geçmezsin
Oooff bende mi ayran içsem
Ama hergün yoğurt yiyorum zaten mutlaka :26:
her iki öğününde de mutlaka yoğurt ya da ayran olsun.benim annem yıllar önce diyet yapmıştı şeker çıkmıştı onda ilaç kullanmamak için yaptı.2,5 ayda 14 kilo verdi.şu an hala koruyor kilosunu 36/38 beden giyiyor fıstık vallahi fıstık.ve her öğününde yoğurt ya da ayran tüketti.hem de light falan da değil.ben annemin beslenme tarzında bişeyler yapmaya çalışıyorum.balını da tüketti yoğurdunu da her şeyden yedi ve şekerden de kurtulmuş oldu böylelikle.velhasıl yoğurdunu eksik etme tatlım hem biz kadınlar için çok faydalı değil mi
aslında çok bilili değilm ama az çok öğrenmeye çalışıyorum.yanlışlarımı da eşşek gibi biliyorumkola ve çikolata vazgeçilmezimdi ama 4 gün oldu ve ikisini de tüketmiyorum.ben o kola yüzünden biraz da böyle oldum.2.5 yıl da titoit tedavisi.işin ilginç yanı ailemde de kilolu kimse yok ben de sonradan böyle oldum ama kurtulucaz değil mi??
ev çok kalabalık canım platese vaktim olmuyor ama yoğurt - acı biber karışımını yiyorum bende gerçekten etkili oluyo..
Ben hayatımda hiç kilo almamış insandım 60-55 arasında gider gelirdim son 2 yılda çok şey oldu ve ben bi baktım bi akşam tartı 90 küsür gösteriyor
Çok kötü bi deneyim oldu ve ben hayatıma ara verdim, şimdi bile kimseyle doğru dürüst görüşmem mesela
evden işe işten eve bu aralar
Bebişini Allah analı babalı büyütsün canım benim
ben light süt ürünlerine karşıyım canım zaten evet bu hafta ayran koyayım menülerime
evet canım ayranı mutlaka eklemelisin menüne.ben hem çok seviyorum hem de çok tok tutuyo
tatlım vallahi bu kiloları birden almadık birden vermeyi beklemek de saçma olur.yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kurtulucaz inşallah
bende 50 yı gorurm ınsallah
Şu an kaç kilosun canım boyun kaç :26:
Benim acelem yok bebeğim zaten çünkü kilo vermekten ziyade amacım beslenme alışkanlığımı düzeltmek
canım tartıldım suan 55 e ınmısım 5 gun oldu dıyete baslıyalı 2 kılo gıtmıs benden cok sevınıorumhedefım 50 boyum 169 yasım 23 ıstanbuldna katılıorum kılo vermek ıstıyenlere basarılar allahım hepımızın bogazını kıtle
mesaj tekrarı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?